Yıllar sonra eşinizin kumarbaz olduğunu öğrenirseniz,Bayramımız zehir oldu:(

Doktor nasıl çare bulacak bilmiyorum ki zihinde bu olay bitmedikten sonra.
İş yerinde de bilgisayar başında evde de.
Her şey 1 tık ötesinde.
Gidip kumarhanede oynamıyor ki
İnternetten kupon yapıyor, sonuç değişmiyor kaybediyor kaybediyor.

Bak arkadaşım yanlış anlama ama şu söylediklerin ülkemizdeki milyonlarca uzmana hakaret olmuyor mu?
Tamam zor durumdasın anlıyorum da neden inatla sana sunulan çözümlere garip cevaplar veriyorsun?
Doktor ne yapacak,doktor nasıl çare bulacak vs. diye.
Eğitim durumunu bilmiyorum ama düşünce tarzın çok yanlış çooook!

az önce d,ğer konunun tamamını okudum ve şok oldum ...daha fazla çabalamanın faydaı yok malesef....ikinizde birbirnizi yeterince yıpratmışsınız,özelliklede o seni çok yıratmış...kendi iyliğin için bitir diyeceğim..inceldiği yerden kopsun denilir ya aynen öyle...meslektaşımmışsın ve yaşında çok genç daha önünde yaşayacağın ne güzel bir hayat var bir bilsen ....ailende en zor zamanında yanında olmuş yine olacaktır ve bebeğinde büyümüş artık zorlama canım senin için diyorum ..şöyle düşün her şey çok güzel olacak tek sorun baştan beri sorumsuz olan bir eşinin olması..aşıksın seviyorsun ..ama aşk her şeyi affedermi ..bir değil defalarca hatalı davranmış..sen kendini çok yormuşsun ama eşin he bencilce davranmış malesef..hakkında hayırlısı olsun ama bundan sonra hayırlı olcak tek şey bu ilişkiye noktayı koymak olacak

Yanlış anlamayın umudum yok demek istedim .Mahvoldum ben ya((

Hayatım hep yıkımlarla geçti.
Konusurken söyledim sizin dediklerinizin hepsini.Vicdansızlığının haddi hesabı yokmus da ben hiç bir şey bilmiyormusum

Senin umudun yoksa boşan zaten.
Bırak ailesi uğraşsın.
Sen kendi hayatını yoluna koymaya çalış.

Yarın ailelere duyuracağım ama geçmişte olanlar yüzünden yine ben suçlu olacağım
Okulların açılmasına az bir zaman kaldı.Aklım bunlarla doluyken nasıl çalışacağım ben.
Her gün Allah'a yalvarıyorum ,göz pınarlarım kurudu gitti.((

Eşiniz cidden büyük bir hata yapmış. Evinin, karısının, çocuğunun rızkını kumara yatırmak akıl karı değil. Ve zaten bunun psikolojik bir yönü de var. Demek ki kendini durduramıyordu adam, yoksa kim yavrusunun parasını gider de saçma sapan şans oyunlarına yatırır. Sizin de (özellikle de yediği paraların dışında bir de 60 milyarlık borç olması yüzünden) şu an deliye dönmüş olmanız çok normal. Kandırıldınız (ama eşiniz psikolojik olarak normal değil).

Siz eşinizi seviyor musunuz? Eşiniz bu psikolojik sorununun dışında size karşı nasıl? Edepli biri mi? Bu soruların cevabına göre hareket etseniz iyi olacak.

Yapmış olduğu bu büyük hatanın dışında zaten size karşı hiç de iyi değilse, ben olsam boşanırdım.

Ama bu psikolojik sorununun dışında size karşı iyiyse, efendi (namuslu, karısından başkasıyla işi olmayan) bir adamsa, kısacası onu seviyorsanız, ona bu zamanda destek olmalısınız. Çünkü cidden yaptığı şeyi normal bir insan yapmaz, eşinizin bu konuda psikolojik bir sorunu var ve bu psikolojik sorun başına bela açtı. Siz sinirlenmekte çok haklısınız ama evlilik de tam olarak bu işte. İyi günde kötü günde birbirinize destek olabilmek. Sizi seven ve sizin sevdiğiniz adam sizden yardım istemiş. Dizginleri elinize alacaksınız ve bu gidişata DUR! diyeceksiniz, zaten kendisi de bu duruma dünden razı. Eşinizin yanında olacaksınız, psikoloğa gitmeniz bence şart. Tedavi olmalı (şans oyunlarında çocuklu bir adamın 20 milyar harcaması bence tedavi gerektirir) ve bu süreçte ona siz destek olacaksınız, karısı, hayat arkadaşı...

Bu zamanda kimin borcu yok ki? Borç yiğidin kamçısıdır. Genç bir çiftsiniz evel Allah çalışır, kazanırsınız. Kolay değil ama imkansız da değil. Zamanla her şey düzelir inşallah.

Ben hep derim, bi erkek calisiyorsa maasi varsa
ama hep param yok diyorsa,
ve gercekten hic parasi olmuyorsa
bu iste bi is var diye..

Etrafimdada böyle olaylari cok gördüm
sorsan hic paralari yok
kafalarda hep ayni soru
NAPIYOR BUNCA PARAYI????

iste hepsi kumarbaz
ne yazikki aci gercek bu..

50 milyarda borc takmis, cok büyük para,
Simdi senin yapman gereken önce sakin olman, ve simdi hemen aileleri araman,
haberleri olsun, ciksinlar gelsinler
hicbirseyi gizleme sakin
ondan sonrada oturup bi care arayin, ama esinin kesinlikle tedavi olmasi gerekiyor
tedavisi yok deme,
alkolikler kumarbazlar tedavi ediliyor, yöntemler cok gelisti..

Ayrica kendinide suclama, aileside seni suclayamaz ne hadlerine ?
Kayinvalidende biliyormus zaten, esine nezaman hesaplarini göster desen cildiriyormus adam, sen napabilirdinki baska

Haklısınız sonuna kadar. Ama benim eşim bir değil 5 değil tam 6 yıldır oynamıs bunu. Ve 6 yıl saklamıs benden bunu
Kaybettikçe gözünü hırs bürümüş , bu sefer olacak kazanacağım diye oynamıs da oynamıs.
Şimdi düşünüyorum da benimle olan kavgaları bu yüzdenmiş diyorum .Söylüyor kendisi de kimseye açamadım derdimi diyor, kaybettikçe sinirimi senden çıkarttım diyor.Tamam destek olayım eşime , ben de isterim asla bir daha oynamamasını ama nasıl güveneceğim ben ona nerden bileceğim bir daha oynamayacağını, insan oynar 5- tl lik 10 tlik oynar ama bu elindeki tüm paraları yatırmıs. bir kupona 400 tl bir kupona bin lira yatırmıs.
Giden paralar gitti onlar zaten geri gelmez, şu an krediler var , evet ikimiz de çalışıyoruz ödenir, onlar da ödenir ama ya kazandığımız yine gidecekse:Şüphe ile yaşanır mı .((

Arkadasim senin ve cocuklarin adina cok cok üzüldügümü belirtmek isterim. Gercekten cok kötü bir illet . Cevremdeki bir kac insan ayni duruma düstü ve aileler dagitti. Kayiplar korkunctu. Esinden ayrilmayip bunlara gögüs vermeye kuvvetin var mi onu düsünmelisin. Sen ve esin olsa neyse arada cocuklar var. Bosan demiyorum. Lütfen yanlis anlama.

Kumar bamll - kumar tedavisi hakknda bilgi sitesi bu sayfada istedigin bilgileri bulabilirsin. Esinde oynamis ve bicak bogaza dayandinda cözülmüs gibi geldi. Kumar bir bagimliliktir. Tedavi gerekmekte.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Dediğiniz gibi bıçak kemiğe dayanınca anlatmıs belki ama ben sıkıştırmasam hesapları aç yoksa evden giderim diye tehdit etmesem belki 10 yıl sonra ortaya çıkacaktı bu.Açıkçası hiç bir şeye kuvvetim yok benim.Bu kaçıncı yıkım yoruldum artık((

Her hafta sonu Cuma gününden pazartesi sabaha kadar kupon yaptım , ne kadar maç varsa hepsi için para yatırdım
kaybedince de her pazartesi pişman oldum ,bittim ben diyor.Ama öbür cuma olunca yine oynadım yine oynadım ve hep kaybettim diyor.
Tövbe ettim bir daha para kaptırmak yok dedim ama şeytan yine beni yoldan çıkarttı diyor.
Bilmiyorum ki ya koskoca 35 yaşında bir adam hem de bir çocuğu var, nasıl kıyar onun hakkına, hiç mi akına gelmez(

Kendi işi dışında ek iş de yapıyor eşim.
İtiraflarından birisi de şu 2 kazanıyorsam 1 derim kalanı da yine kupona yatırırım dedim diyor.
Bundan sonra ne güven olacak aramızda ne başka birşey ya da he rkavgada bu konu açılacak
bilmiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum((

K.validem az çok bunlarla itham ediyordu eşimi, oğlum kötü alışkanlığın mı var
tefeciye mi borcun var niye bu kadar sinirleniyorsun diyordu eşime
O da annesine sen karışma diyordu, kadıncağızı aşağılıyordu.
Kesinlikle ailelerden gizlemeyeceğim hiç bir şeyi
ben tek başıma altından kalkamam ki bunun.

Saniyorum esiniz internet üzerinden oynuyor. Simdi yapmaniz gereken ilk sey onun kredi kartini iptal ettirmek,kazandigi maasini da hesabiniza yatsin. Borc bayagi yüklü. Bu borcu bir sekilde kapatmayi deneyin. Ama öncesinde esinizin tedavi görmesi gerekiyor. Yoksa kurtulamazsiniz. Ayrilmayi düsünmüyorsaniz onunla bir anlasma yapin.

Son düzenleme:
Sumuzz arkadaşım verdiğin siteye baktım da aynı eşimin durumu bu işte(
kendisi de açıkça itiraf etti buna benzer şeyler.
keyifli de olsalar keyifsiz de, parasız da olsalar paralı da olsalar, mutsuz da olsalar mutlu da olsalar kumar oynamaya devam ederler. Sayıların kendilerinden yana olmadığını bilseler de, kaybetmeyi madden karşılayamayacaklarının farkında olsalar da kumardan vazgeçemezler.

Şimdi bizim psikologa mı psikiyariste mi gitmemiz lazım?

Evet internetten oynuyormus bankalardan o sitelerin hesabına para gönderip kupon yapıyormus.
3 ayrı bankada hesabı var-,2 ayrı bankadan da kredi kartı var. kendi üzerine de yine 2 ayrı bankadan çekilmiş kredi var
ve hiç birinden benim haberim yokmus(

Bana diyor zaten bütün hesaplar, paralar senin kontrolünde olsun 1 gün oynadığımı görürsen bundan sonra beni terk et diyor.

Son düzenleme:

Tedavi icin su sayfa verilmis burada iletisim adresleride var.

Kumar bamll tedavisi - BATEM Bamllk Tan ve Tedavi Merkezi istanbuldasiniz sanirim. Irtibata gecin...

Evet İstanbul'dayız.Eşim beni bu illetten kurtar diyor ama doktora gidecek mi ,
tedaviyi kabul edecek mi onu bile bilmiyorum.Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…