Yıllar sonra eşinizin kumarbaz olduğunu öğrenirseniz,Bayramımız zehir oldu:(

O verdiğiniz sitenin forumuna baktım da eşleri kumar oynayan bayanlar hep yazmıs(
hayatımda hala değişien şeyler yok.hatta dahada kötü oldu diyebilirim.ben düzelebilme ihtimalini düşünürken.ve çabalarken bazı şeyleri fark etmemişim. ben evet ben kendimi yani emeklerimin boşa gittiğini hiçbirşey ifade etmediğini ve zamanı görmemişim. kabul ediyorum kumar bir hastalık fakat bende varım. demeyi unutmuşum. bazı şeyelri anlatmak ifade etmek çok zor yaşamak, görmek, bilmek, anlayabilmek en önemlisi vicdanlı olabilmek hepsinin özü bu herkes aynı şeyleri yaşar ama herkes birbirini anlayamaz. kısaca eşim kaldığı yerden kendine, bana, çocuğumuza zarar vererek ruhumuzu,canımızı acıtarak hayatına devam ediyor ve bende her zamanki gibi düzelebilme ihtimalinin yanında birde zamanın da ne çabuk geçtiğini fark ederek ayakta kalmaya devam ediyorum.

Bizim ki de mi böyle olacak tek korkum bu ((

Arkadaşlar eşlerinizi parasal anlamda sürekli kontrol edin
bunun 1 tl si de bin lirası da aynı.
Bir kere alıştı mı sonu gelmiyor , bizimkinin de gelmemiş işte.
Benim hatam onu hesap bilgilerine bakmamak oldu, gurur yaptım ,onla bunun için kavga edeceğime aman ne hali varsa gördün dedim
ama ucu benim çocuğuma da yuvama da dokundu işte(
Eşime sordum senin gibi bu kadar oynayan var mı bütün erkekler mi böyle ya dedim, benim kadar oynayanını görmedim dedi.
Ve bu durumdan ne bir dostunun ne annesinin ne benim ne başka hiç bir kimsenin haberi olmamış.

Esinizi en iyi siz taniyorsunuz. Kendi ailesi ve sizin aileniz baski yaparsa ne kadar degisir ? esiniz ne kadar istekli ? bunlari düsünün ...
Benim kuzemin ayni sorunu vardi. Esi dedi ki eger kumari birakmazsan cocuklarimi alirim , yüzlerini bile göstermem. Bu sok etkisi yapti. O günden beri birakti. Hatta sigarayi da.

Şu an beni ve çocuğunu kaybedeceği için endişeli
Dedim ki maneviyata sığın ,Allah'a dua et.
Bu gün 3 vakit namaz kıldığını dua ettiğini gördüm.
Kurtulmaya çok istekli gibi duruyor,sürekli yalvarıyor bana , öyle nefret dolu bakma ,uzaklaşma benden diyor,beni bu illetten kurtar diyor
eğer 1 kere bile oynadığımı görürsen çocuğu da al çık hayatımdan ama bunu şimdi şu an yapma diyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum ,hiç bir şeye inancım kalmadı
O mağrur adam , kendinden emin adam neler yapmıs benim haberim yokmus(
Şu an söylediklerinin hepsi duygu sömürüsü veya da acındırma gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
Esinize bir sans verin, bakin her davranisi gözlem altinda bulundurun. Tedavi yapmak istiyor mu ? istiyorsa bu bile istekli oldugunu gösterir. Utanacak bir sey yok. Bir rahatsizlik oldugunu kabul etmesi ve tedavi olmasi gerekli. Birde sizin bütün hesaplari ortaya dökmeniz lazim. Orda burda birkac hesaptan bahsetmissiniz. Sizi huylandirmak istemem , belki düsündügünden daha yüksek borcu olabilir.

• Dün gece eşim bana dedi ki gerekirse bak bunca yıkımın içinde sigarayı bile bırakırım ayda 300 yanımıza kalır

kredilerden birinin taksitini öderim dedi

• bu gün sigara içmedi hiç..Senin anlattğın gibi davranışlar sergiliyor ama kurtulur mu bilmiyorum...

Özellikle üstüne giderek sordum başka var mı hesabın varsa bilmek istiyorum artık hiç bir şeyi gizleme benden dedim.
Hepsini açtı gösterdi ben de 2006 yılından itibaren tüm hesaplarını inceledim.
Eğer ki hala sakladığı bir şey varsa o zaman kendi bataklığında boğulacak.
Bunu göze alabiliyorsa tabi.

insallah hakkinizda hayirlisi olur ve en azindan sorun ne biliyorsunuz. Esinizi motive edin.. Umarim en kisa sürede kurtulursunuz..

Bilgisayara casus program kurdum 1 hafta önce , bana herşeyi itiraf etmeden i son gün 50 tllik
3 kupon yapmıs yani 150 tl toplamda.
Bunu gördüm programdan . Ama itiraf ettikten sonra o yatınca her gün pcyi kontrol ediyorum 3 gündür oynamamıs,
oynadığı sitelere de girmemiş.
Hayatım böyle şüpheyle mi geçecek bilmiyorum ki.
Bana diyor zaten sen beni denetle hep diyor.Sen denetlersen yapmam bir daha diyor.
Ama 6 yıl oynayan , bundan 6 yıldır vazgeçmeyen bir kişi 3 gün de nasıl vazgeçecek
inanması çok zor arkadaşlar

Sumuz arkadaşım özel msj atamıyorum uyarı veriyor.
Buradan yazayım.

Canımsın arkadaşım benim, inan gücümün git gide tükendiğini hissediyorum ve çok yalnızım,
En büyük darbeyi de 3 gün önce eşimden yedim işte,borçları gördüm dünyam başıma yıkıldı.
Hayatımız tam düzeldi derken herşey yerle bir oldu.
İnsanın tahammül sınırı kalamayınca neler yaptığını çok iyi bilirim , aynı şeyleri ben de yaptım zamanında ben evin atını üstüne getirdim kızım yokken, ama şu an tek dayanağım,mutluluğum kızım,onun için ayakta durmak zorundayım.
Ailemle kızım olduktan sonra barıştık allahıma şükür , ama eşimin 6 yıldır bu kumar illetine para yatırması çok kötü .
Ben istifa ettiğim dönemde yeri geldi aç uyuduk .Sefaleti parasızlığı bilmeyen bir adam olsa tamam parası çok onun için harcayacak yer arıyor derim, ama bunları biz birlikte gördük eşimle.Buna rağmen oynaması beni yıktı bitirdi.
Öpüyorum seni. Dualarını eksik etme ben de herkes için dua ediyorum .

Doktor bir iğne yapıp da yollamayacak.. Psikologlardan bahsediyor arkadaşlar... Eğer evliliğinizi sürdürme niyetindeyseniz bir uzmana gidin birlikte, tüm şifreler hesaplar kartlar sizde olsun ve ona sadece gün içinde yetecek kadar harçlık verin. Bakın bir gidişat nasıl.. Bu arada 50.000-60.000 borcu nasıl yapmış bunu da sordunuz mu? İddaa vs peşin parayla oynanıyor sonuçta.. Daha başka olaylar çıkmasın da altından tefeci mefeci falan...

Uğraşamam gücüm yok nasıl olacak kim ne yapacak kim ne yapsın diye baştan zaten umutsuzsanız çabalayacak ve savaşacak gücünüz yoksa, evliliğinizle alakalı çok sorunlarınız varsa bitmesi devam etmesinden daha hayırlıysa da ayrılın. bunu en iyi siz bilirsiniz.

sizi en iyi anlayanlardan biri benim yıllardır yaşadıklarınızı yaşadım ve en son ben hamileyken yapılan ve haberim olmayan yüklü miktarda borçla karşıma çıktı hayal kırıklığı, güvensizlik herşey ve üstelik ikiz bebeklerimde var artık 9 yıl oldu evleneli her seferinde verilen sözler fakat tutulmayan yine karşıma çıkan borçlar ben artık affetmedim 4 aydır ayrı yaşıyoruz boşanmaya karar verdim asla ayrılmam senden diyor benim güvenim kalmadıki, herşeyi bitirdi dediğin gibi bebeklerimin mama parasını onun kumar borçlarına veremem kii...
kendini hiç suçlama arkadaşım bende yıllardır suçladım kendimi neden haberim olmadı diye bizdede hiç hesaplarını göstermez parasının ne yapar söylemez hep benim üstümden geçinirdi. bilg. oynadıkları için haberin olmaz kii geçmişide siliyolar zaten ben kontrol ediyodum fakat geçmişi sildiği için bulamıyodum birşey senin yapacagın hem ailene hemde onun ailesine durumu anlat gelsinler konuşulsun ben öyle yaptım eve büyükler toplandı ben bitiriyorum dedim onun ailesi borçlarını biz ödeyecegiz boşanmayın ortada iki bebek var dedi vs. vs. onlar gelince ne kadar borç var ne olacak birlikte çözüme kavuşturacaksınız yoksa tek başınızza üstesinden gelemezsiniz ben zor atlattım o hayal kırıklığını ki halende var etkisi inş. biran evvel toparlanırsınız çok zor bir durumm

Benim eşimde evlenmeden önce borsada çokça oynamış 2 daire parasından fazla kaybetmiş
nişanlıyken bi çok şeyden mahrum kaldım,evlendik herşeyden kısıtladık kendimizi...
evlendiğimizden beridir de borç ödüyoruz
arabamızı sattık ama hala bitmedi bitecek gibide görünmüyor.
tek korkumda hala takip ediyor onu borsayı takip ederken yakalıyorum kızıyorum,bağırıyorum
ama oynamadığını sadece baktığını söylüyor..
eğer oynarsa bu defa hepten biteriz..
hiç bişeyimiz kalmadı..
evimiz zaten kira arabada satıldı,altınlar çoktan gitti..
düşündükçede ağlıyorum..
Allah islah etsin bunları

eşiniz duygu sömürüsü yapıyor kurtulmak isteyen kendi yardım ister zora düşünce kurtar beni demezzz

şunu merak ediyorum kumar yüzünden tedavi olupta düzelen varmı ???

Bagimlilik ve hirs . Hersey bagimli olan kisinin elinde. Psikiyatri bölümünde calisirken bir cok kisi hayat hikayelerini ve gecmisini okumustum. Kisi istedigi zaman birakir. Ilaclarla tedavi her zaman mümkün olmuyor. Daha cok destek gruplari yardimci oluyor. Kisinin hayat boyu verdigi bir mücadele bunu da unutmamak lazim..

Klasik koseye sikismis erkek sacmalamalari.

Aldatirlar aldarirlar karilarini, rezillikleri ortaya cikinca " kurtar beni karicigim"

Kumar oynarlar, kaybedecek bir donu kalinca " kurtar beni karicigim"

Valla gitsin bagimlilik tedavisi gorsun. Sen doktor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…