ya çok üzülüdüm inanın. bir önceki konunu dün okumuştum, bu mesajı yazmadan önce açtım tekrar okudum. çok zor şeyler yaşamışsın, yeniden inanmak gerçekten çok zor...her davranışını kontrol ederek yaşamak hem onu hem seni çok çok yıpratır.
bir şans daha.... geçmişinizin hatrına, onun senin için yaptıklarının hatrına diyeceğim ama dilim varmıyor. o şansı vereceksen bile mutlaka bir ayrılık lazım bu adama. bırak kendi arınsın yalanlarından , borçlarından.
allah yardımcın olsun...
eşinizin tedavi görmesi lazım öncelikle. ha sigara alışkanlığı ha kumar alışkanlığı fark yok. yoksun bırakarak bir dereceye kadar engel olnur çünkü. bu sefer dışardan borç alır. sizin el koymanızın mahiyeti kalmaz
ne yapmayi düsünüyorsun
Allah eşine akıl fikir versin çok zor peki arkadaşını aradınızmı arabanın yarısına sahip olanı ondada bir şeyler çıkmasın.Sizin için çocuğunuz için hayırlısı ne ise o olsun
Eşime araba satılınca borçların kapatabildiğimiz kadarını kapatalım sonra ben dava açacağım diyorum.
Onun bana verdiği yanıt ise
hem çocukla beni tehdit etmek hem de o arabanın parasını sana yedirmem demek oluyor!
Havlayan köpek ısırmaz diyeceğim eşin için...Çocukla seni tehdit ediyorda acaba düşünüyor mu o çocuğa nasıl bakabilecek o kadar kumar borcu varken ?
Bu devletin kanunu var yahu çocugu ona verir mi hiç hakim ?
Kaçırırım diyorsa al kaçır diyeceksin bakayım nereye kadar tahammül edebilecek..
Densiz !
Hislerin ne diyorsa onu yap diyorum sana ...Yüreğinin sesini dinle..
Artılarını eksilerini koy bir kefeye bacım tart hangisi ağır basıyorsa ona göre karar ver..
Çünkü ortada ciddi bir durum söz konusu sen insani görevini yaptın inatlaşma onunla şimdilik kararını açıkla ve çekil canım kendi pisliğini kendi temizlesin...Sen bilmeden yeterince bu pislik yaşantısına alet olmuşsun..
Hemen affedilmesi ödül gibidir ona çünkü daha ceremesini çekmedi o hatalarının bana göre...Sorumsuzluğunun bedelini bir şekilde ödemeli.
Allah yardımcın olsunne zor.
çocuğuna zarar verebilir. çocuğu alıp görümcene gitsen kv ne bile söylememesini rica etsen sana yardımcı olabilir. en azından ortamdan uzaklaşmış olursun. o da biraz düşünür aklını başına toplar.
Ş...'sizlik ediyor ne demek kıtır kıtır doğrarım kendini kesmeyi denemeli...Hata onun hatası ama ceremesini üstlenecek başkaları..Kaybetme korkusu yeni mi sarmış efendiyi..
Sinirlerim bozuldu.
o zaman uzman tarafından yapılan hipnoz tavsiye edebilirim . o en kolayı kendi birşey yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?