Yıllar sonra eşinizin kumarbaz olduğunu öğrenirseniz,Bayramımız zehir oldu:(

Ben yıllarca her fırsatta ona şanslar verdim , güvendim, ek iş yapacağım senin üstüne kredi çekelim dedi ,
tüm kalbimle inanıp ona da tamam dedim.
Benim gizlim saklım olmadı hiç bir zaman eşimden.
Benim tanıdığım insan yine beni kandırıyor gibime geliyor.
Yıllarca hemen hemen her konuda oyaladı, kandırdı beni ve ben aşık olduğum için gözüm kapalı inandım ona.
Ne zaman bir şeyler için söz mü desem bakarız dedi.
Ama benim buradaki derdim giden kayıplar paralar değil, onları geri gelmez evet
benim güvenim, hayallerim, yıkılan umutlarım da geri gelmez.
Bir insan vicdansız olmaya görsün, gözü dönüyor
kimseyi görmüyor işte(

Soruyorum kendime bunları hak edecek ne yaptın da sen böyle oldu diyorum.
Ama sadece gözü kapalı ona güvenmekten başka yanıt bulamıyorum.

Şu an aklıma bin bir türlü şey geliyor. Tamam banka hesaplarına baktım.
Her şeyi gördüm,kendi üzerine olan krediler, başkasının adına çekilen kredileri ödemek için yapılan eftler.
Şans oyunlarında yaptığı kuponlar ve kaybedilenler her şeyi gördüm
ama ya görmediklerim, eminin bankalara yansımayan elden aldığı borçlar da çıkacaktır yarın bir gün.

Tedavi konusuna gelince reddediyor, doktora gitmek istemiyor.
Biraz araştırdım da bazı yerlerde sigara, alkol, uyuşturucu v.s bunlar bile kolaylıkla atlatılıyormuş da kumar alışkanlığını bırakmak çok zormuş

ne yapmayi düsünüyorsun

Şu an ona yapacaklarımı söyledim.Eve gelme almayacağıım seni dedim.
Gerekirse polis koyarım kapının önüne giremezsin bu eve dedim.
Annesi yapma etme kızım canına kıyar falan diye yalvarıyor.
Araba satılınca ( ki bizim paramız var mı yok mu o arabada on bile net bilmiyorum şu an) bana ait olan kredinin bir kısmını kapattırıp davayı açacağım.

Eşim bana ek iş yapacağını ve senin üstüne kredi kredi çekelim dediği zaman
k. validem bayağı kızmıstı, hatta yapma kızım o krediyi çekme o para gider elinizden
onu yapacağınıza ev borcuna girin demişti.
O akşam eşimle k. validem bayağı tartışmışlardı.
Gece eşim bana , ailem hiç bir zaman bana güvenmiyor, önüme taş koyuyor sen bana güvenirsen her şey olur düzlüğe çıkarız biz dedi.
Ben ise her zamanki gibi gözüm kapalı güvendim ona ve gittik krediyi çektik.
Ama o ek işten kazandığı tüm paralar da kumarda kaybedilmiş gitmiş.
Ben ise hala 1,5 yıldır( 2 yılı var daha ) benim üzerime çekilen krediyi hiç bir şeyden haberim olmadan ödemiş durmuşum.

Son düzenleme:
Eşime araba satılınca borçların kapatabildiğimiz kadarını kapatalım sonra ben dava açacağım diyorum.
Onun bana verdiği yanıt ise
hem çocukla beni tehdit etmek hem de o arabanın parasını sana yedirmem demek oluyor!

Son düzenleme:
Allah eşine akıl fikir versin çok zor peki arkadaşını aradınızmı arabanın yarısına sahip olanı ondada bir şeyler çıkmasın.Sizin için çocuğunuz için hayırlısı ne ise o olsun

Arabaya ortak olan arkadaşı çalıştığı şirketin küçük patronlarından birisi.
Aklıma geldi aramak , doğru mu söylüyor diye
ama ortak olan kişi patron olunca çekindim açıkçası
işinden de olmasını istemedim.

Zıvanadan çıkmış pişman olacağı yerde yerli yersiz konuşuyor

Havlayan köpek ısırmaz diyeceğim eşin için...Çocukla seni tehdit ediyorda acaba düşünüyor mu o çocuğa nasıl bakabilecek o kadar kumar borcu varken ?

Bu devletin kanunu var yahu çocugu ona verir mi hiç hakim ?

Kaçırırım diyorsa al kaçır diyeceksin bakayım nereye kadar tahammül edebilecek..

Densiz !

Son düzenleme:
Ben konuyu ilk açtığımda bile hala eşimden ayrılmak gibi bir düşüncem yoktu.
Çünkü onun her şeyi itiraf ettiğine ve gerçekten yardım almaya , desteğe ihtiyacı olduğuna emindim.
Yine her zamanki gibi güvendim ona ve üzülme biz ne badireler atlattık bunu da atlatırız dedim.

Ama görümcemden duyduklarım, k. validemin anlattıkları ve her geçen gün yeni bir şeyler öğrenmem
iyice yıktı beni.

Düzelecek insan kendisine o kadar el uzatıp yardım eden
kız kardeşine ailesine sözler verip üstelik de durumu benden saklayıp 1 yıl daha bu illete devam etmez.

O insanlar (kendi ailesi) ona ne paralar vermişler borçlarını kapatması için
ama o yine acil olanları kapatıp elindekileri de yine kumara harcamış((

Üstelik bana da anlattıktan sonra söz verdi ama ben yine kupon yaptığını gördüm
ve gerekçe olarak da kendimi denedim kuponu yaptım sonra iptal ettim diyor..

Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Son düzenleme:

Aynılarını söyledim , önce çocuğu kıtır kıtır doğrarım sonra kendimi öldürürüm , seni de bu hayatta yapayalnız bırakırım dedi. Kendi suratına yumruk attı ,kafasını duvarlara vurdu, ben bu kafaya zaten vurmuşum diye
kendini kaybetti, ağzından kanlar boşaldı.

Alkolik bir insan değil ama yılbaşında şirketlerinden hediye olarak verilen viskiyi açtı içti.

Banyoya kapattı kendini.
Çok korktum ne yapacağımı bilemedim(

Biraz sakinleşince ben son sözlerimi söyledim bu konu hakkında konusmayacağım artık dedim.

Son düzenleme:
Hislerin ne diyorsa onu yap diyorum sana ...Yüreğinin sesini dinle..

Artılarını eksilerini koy bir kefeye bacım tart hangisi ağır basıyorsa ona göre karar ver..

Çünkü ortada ciddi bir durum söz konusu sen insani görevini yaptın inatlaşma onunla şimdilik kararını açıkla ve çekil canım kendi pisliğini kendi temizlesin...Sen bilmeden yeterince bu pislik yaşantısına alet olmuşsun..

Hemen affedilmesi ödül gibidir ona çünkü daha ceremesini çekmedi o hatalarının bana göre...Sorumsuzluğunun bedelini bir şekilde ödemeli.

Ş...'sizlik ediyor ne demek kıtır kıtır doğrarım kendini kesmeyi denemeli...Hata onun hatası ama ceremesini üstlenecek başkaları..Kaybetme korkusu yeni mi sarmış efendiyi..

Sinirlerim bozuldu.

Allah yardımcın olsun ne zor.

çocuğuna zarar verebilir. çocuğu alıp görümcene gitsen kv ne bile söylememesini rica etsen sana yardımcı olabilir. en azından ortamdan uzaklaşmış olursun. o da biraz düşünür aklını başına toplar.

Görümcem de aynısını diyor, bırak çık gel yanımıza ya da çocuğu al başka bir yere git ,
hiç söyleme nerede olduğunu , şöyle bir gerçekten kaybetmenin acısını yaşasın.
Eğer boşanacaksan da ondan sonra karar ver , yemin ederim ben mahkemede şahit olurum, benden ,
annemlerden aldığı paraları da söylerim dedi.

Çocuğa hiç bir şey belli etmemeye çalışıyoruz hala ama kızım anlıyor
Babasına gidiyor baba annem ağlıyor gel onu sevindirecek bir oyun bulalım diyor((
Bana da gelip sen bana güvenebilirsin annecim ben senden hiç ayrılmam diyor((

Başka şehirdeler hem benim ailem , hem onun ailesi.Şu an onu eve almasan gidecek başka yeri de yok otelden başka.

3 eylülde işe başlayacağım, kızım da kreşe gidecek yine.

Şimdi hiç bir yere gidemem ki(

Ş...'sizlik ediyor ne demek kıtır kıtır doğrarım kendini kesmeyi denemeli...Hata onun hatası ama ceremesini üstlenecek başkaları..Kaybetme korkusu yeni mi sarmış efendiyi..

Sinirlerim bozuldu.

Benim arefe gününden beri öyle( Aklım almıyor hiç bir şeyi ve moralim çok bozuk.
Affet diye yalvarıyor, ne dersen yaparım diyor.Eğer yine de olmaz diyorsan öleyim daha iyi diyor.
Ben kızım olduktan sonra asla ölümü aklıma getirmedim ,en zor zamanlarda bile eğer ben ölürsem kızım ne yapar diye düşündüm ben
ama erkekler öyle değil işte köşeye sıkıştıkları anda öleyim daha iyi ...deyip işin içinden sıyrıldıklarını sanıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…