Yıllar sonra eşinizin kumarbaz olduğunu öğrenirseniz,Bayramımız zehir oldu:(

kadın nasıl biri peki? yani sana nasıl yardımı dokunur ya da dokunmaz? senden yana mı olur yoksa bir bit yeneği bulur da olayı farklı boyuta çeker mi? elbet sen daha iyi tanıyorsun herkesi...

bunu herkese kendisinin söylemesi lazım kendisi kumarbaz olduğunu kabullenmeden gizli saklı ört pas ederek tedavıye zaten yanaşmaz

kimse bilmesin ki o da seni oyalasın tedavı olmasın bugun yarın diye diye seneler geçsin..

herkese kendi itiraf etmeli hastalığını kabullendiğini ve tedavi olmayı kabul ettiğini herkese kanıtlamalı...

sadece sen bil demesi seni kandıracağının göstergesi sakın kanma...

canim bu is boyle Allah korusun kumar icki kadin kiz olaylari, takildin mi gerisi corap sokugu gibi geliyor

bir daha bu adama nasil guvenirsin bilemiyorum, onca yil bir yalana inanmissin..seni uyutmus kendi zaaflari yuzunden. Rabbim kimseyi sasirtmasin, ama sen el kiziyken babasina anasina hediye almak istemissin o ise hala devam etmis.

bi yandan anlatman dogru olur ailelere ama diger bir yandanda elinde bir koz suanda, neden onu harcayasin?

kadın nasıl biri peki? yani sana nasıl yardımı dokunur ya da dokunmaz? senden yana mı olur yoksa bir bit yeneği bulur da olayı farklı boyuta çeker mi? elbet sen daha iyi tanıyorsun herkesi...

Oğluna toz kondurmaz tabi, ama olanları bilmiyor ki şu an,

Kadın olduğum için hep benden yana davranan ve evliliğimizin iyi olması için uğraşan bir tip

Ama bazen de kaş yapayım derken göz çıkaran bir tip .

Sanıyorum ki bu olayda benden yana olacaktır. Çünkü benim neler çektiğime ,nelere katlandığma en büyük şahitlerden biri de o.

Umarım yanılmam.

Bencede anlattiklarin kadariyla senin yaninda olacak kayinvaliden,
esinin 50 milyar hatta daha fazla borc yaptiginida söylemeyi unutma,
kücük bi heves sanmasin

kesınlıkle haklısın, ılk sayfadan ıtıbaren okudum esının yazdıgı sadec duygu somurusu kımse bılmesın demıs aksam kayınvalıdenı cagır aynı sehırde ısenız esınıde oturt karsılarına anlatması ıcın zorla baktın anlatmıyor sen anlat esının canını yakmalısın yoksa anlamaz aldıgın maıl gıbı daha cok yazar acımasız ol canını yakkı anlasın.

kayınvalıdenın karsısındada oyle bır konuskı ılerıde senı suclamasın demıssınya hesaplara bakmadım bana kızarlar hatta kavganıza sahıt olmus kendını haklı ıken haksız duruma dusurme sonucta sen gelınsın esın ogulları konusmanı ona gore yap

Yaptıgı duygu sömürüsünden başka bir şey degil bence de...
Yıllardır güzel bir edebiyatla sizi ayakta uyutmuş malesef

Tabi ki herkese anlatacaksın.
Bunları yapmadan önce düşünecekti!

Milyarları yatırırken,
Eşini çocugunu düşünmemiş de ,
şimdi elalem ne der diye mi düşünüyor!

tabiiki canım sürekli kavga, ilgisizlik,sorumsuzluk hepsi vardı yalvarıyodum ne oluyor sana diye hiç bir şey demiyodu susuyordu sadece, banada hesaplarını göstermezdi yetmiyor derdi nereye veriyosun derdim söylemezdi hiç senin gibi evin bütün yükü sırtımda herşeye uhde yetiş, en son bende tesadüf eseri öğrendim zaten yine kendisi söylemedi, öğrendiğim an herşeyin bitecegini çok iyi biliyordu öylede oldu zaten.. o kadar söz verdiki yıllarca ama hep aynı hiç değişmedi çocuk olursa bak gör nasıl değişecegim dedi oda oldu maalesef aynı tas aynı hamam degişen birşey olmadı yani..
inş. senin eşin verdiği sözlerde durur inş. sizi kaybetmeyi göze alamazda değişir canım...

insan bu durumda onları düşünüyor inan bende çok düşündüm karşındaki kişi değişecegim gör bak diyor sen inanmak istiyorsun bir yuva dağılmasın bende destegi bırakırsam adam biter kaybolur bu hayatta diyosun fakat arkanı döndüğün an hiç bir şey değişmemiş aynı tas aynı hamam inş. eşin verdiği sözlerinde durur inş.sizi kaybetmeyi göze alamaz benimki hem beni hemde bebeklerini kaybetti, işini kaybetti, onca borçla şimdi ailesinin yanında duruyor nerden başlayacagını bilmiyomuş benden ona artık fayda gelmeyecegini onun için hiç birşey yapmayacagımı çok iyi biliyor Allah sonumuzu hayır etsin arkdaşım...

k.validemler ve babamlar geldiğinde baya olaylar yaşandı k.validem ve k. pederim konuşmalarda hep yanımdaymış gibi konuştular ne oldu biliyomusun oğullarınıda alıp memleketlerine gittiler o günden sonra ne aradılar nede sordular beni silmişler belli artıkda 2 tane bebek vardı onları bile arayıp sormadılar üstelik oğlumun sağlık problemide var geçmiş olsun bile demediler.. bende yıllarca k.validem çok iyi k.pederim harika derdim ama öyle değilmiş şimdi gerçek yüzlerini gösteriyolar yazıkki çok yazıkkk..
inş. senin k.validen ve k.pederin sürekli arkadanda sana destekci olurlar canım inan bu durumda insan maddi olmasa bile manevi yönden destekci arıyor seni dinlesinler çözüm üretmene yardımcı olsun istiyosun ama elde olan kocaman bir sıfır...
çok zor bir dönemdesin karar verme süreci çok sıkıntılıdır kararsızlık en kötü karardan bile daha zordur canım inş. herşey yoluna girer inş. eşin düzelir mutlu olursunuz tek temennim bu inan

Insallah esin düzelir canim, eger devam ediyorsan bir sartla et.
Tüm para kontrolü senin elinde olacak ve cok SIKKI bir yönetim altinda belki degisir, yoksa bu gibi adamlar ayni tas ayni hamam. Bunlar Allah bir deseler ona bile inanmam.
O mailide al ve güzelce sakla her olayda yüzüne vurabilmek icin.
Bence cok zor degismesi ama tabiki yuva yikmak kimse istemez, o zaman bütün zengüller senin elinde olacak, ve sen her seye karar vereceksin, yok öyle hem kumar oyna hemde evin erkegi ol.

Cok zor bir durum,bir akrabamdan biliyorum ki kadin evlendikten bir kac ay sonra ögrendi esinin kumar hastaligini,dedigin gibi korkmus esi terk eder diye kendisini,ama

6 yilda cok uzun bir süre,sonucta yanlis anlamadiysam diyorsun esin maasinin hepsini veya büyük kismini yatirmis bu illete,keske biraz pesinde olsaydin durumun,kaldi ki bir erkek aslinda evin maddiyatina daha büyük bir katki yapmak zorundadir,hele ki bizim toplumumuzda.

Canim,suan kesin kafan cok karisik ve kendini cok kullanilmis hisediyorsun,ben zamaninda akrabamdan bu durumu cok yakin bir sekilde yasadim,ve seninle burada dertlesip tavsiyeler vermeye hazirim

tabi istersen,cünkü o akrabanin eside 10 yili geckindir bu hastaliga yakalanmis,ve suan ama cok iyi!

ve ipler artik kadini elinde diyebiliriz.

Kar beyaz,benim hayatima cok benziyor yasadiklarin. benim de esim kumar bagimlisi,artik dayanamiyorum.her yerimiz borc icinde.onu kurtarmak istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum.sen ailesiyle gorustun mu?

Arkadaşlar k. Validem ile dün görüştüm.
Ve bir şok daha yaşadım. K.validem telefonda yıkıldı onları duyunca. Onu kurtar kızım , tut elinden diye yalvardı.O sırada kızım geldi yanıma babaannesinin sesini duyunca telefonu istedi.Kızıma telefonu verdim azcık konuştular sonra öptüm diyip kapattı babaannesi ama telefonu k. Validem telefonu kapattığını sandı.
Ben baktım telefondan hala k. Validemin sesi geliyor anne diye seslendim ses yok.

K.validem, k.pedere benim anlattıklarımı anlatmaya başladı.
Ben dinliyorum diğer taraftan. 1 sene önce keşke o zaman söyleseydik dediklerini duydum.
Meğer 1 senedir k. Valide ve k.pederin haberi varmış. Durumu anlatmış ailesine ve o zaman yalvarmış ,eşime anlatmayın , çocuğu da alır gider,ben bu illetten kurtulacağım demiş.

Akşam eşim geldi sordum ona . Annenlerin haberi var mıydı dedim. Evet kısmen vardı ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyolardı dedi.

Ertesi gün k. validemi aradım, anne dedim sizin haberiniz varmış öyle mi dedim.
Evet dedi. O zaman bütün borçlarını babası ile hesapladılar ve babası bütün borçlarını kapattı , bu illetten kurtulacağım diye sözler verdi.
Tek korkusu senin duymandı, biz de sana duyurmadan borçlarını kapattık ve ben ona torunumun hakkını yine kumara yatırırsan ellerin kırılsın , hakkımı helal etmem diye beddua ettim dedi.
Bana da ben oğlumu sildim , ne hali varsa görsün dedi.

Telefonu kapattım , internete girdim eşim oynamış mı diye malum sitelere baktım.Bayram tatilinde ben ona , bırak kupon yapmayı, oynamayı bile aklından geçirirsen beni de kızını da unut demiştim.Ama internete girdiğimde eşimin yine 5 tlilik kupon yaptığını gördüm , sinrilerim tepeme çıktı , adam beni sallamıyor ki yine oynuyor, umrunda bile değiliz dedim ve o an kararımı verdim.

Bu illetten kurtulacak insan 1 sene önce annesinin yaptığı bedduayı dikkate alır da oynamazdı, onu da bırakın bana itiraf ettikten sonra ben kızımı da beni de unur oynarsan diye şart koşmuşum ama o yine sözünde durmamış.
Ben ayrılacağım arkadaşlar. Yıkılan hayallerim , umutlarım , giden ömrüm …
Geriye kocaman bir hiç!

Bu gün akşam da görümcem aradı beni
O da çok sinirlenmiş.
Abim yıllarca seni bizden , bizi senden uzak tuttu hep yaptıkları ortaya çıkacak diye dedi.
Meğer daha bu kasım ayında ondan da borç para istemiş.
Benim üstüme olan krediden bahsetmeden 5 milyar istemiş.
Görümcem de abi bak bana ne kadar borcun varsa söyle hepsini göndereceğim sana ve sen ailenle mutlu ol yeter ki demiş ki görümcem abisini çok sever.
1 gün düşündü , 5 milyar 7 ye çıktı , 7, 12 ye çıktı, üç gün sonra arayıp tam 25 milyar borcum var dedi diyor
Ben gittim hesabına 25 milyar yatırdım diyor. Güya arkadaşlarının üzerine olan kredileri kapatacakmış bu para ile.
Ama eşim( eşim demek istemiyorum artık) onu bile yapmamış, yine acil olanları yatırmış, geriye kalanlar kumara gitmiş ve kaybetmiş.

Görümcem 25 milyar para yatırdığını anlattıktan sonra,
Sen de kızın da bizim canımızsın ciğerimizsin, çık gel burya , abim bir şöyle kaybetmenin acısını yaşasın,
boşan , ben olsam asla 1 dk durmazdım dedi.Şu an onun yanında olsam yüzüne tükürürdüm, yıllarca beni de sömürdü dedi.
Ben de kararımı verdiğimi söyledim.
Biraz teselli edip telefonu kapattı.

Yarım saat sonra k. validem aradı.
yavrum yapma , etme yuvanı yıkma, Oğluma sahip çık ,torunumu babasız bırakma dedi.
Elini ayağını öpeyim ayrılma dedi.
Gerekirse yanınıza geliriz , çocuğun kreş parası, mutfak masrafı üstleniriz. Borçları kapatırız dedi.
Ben de biraz kafamı toplarlamam lazım anne deyip teli kapattım.

Eşimin yanına gittim , o anne babanın kıymetini bilmedin,

hala da bilmeyeceksin ama kadın telefonda bana elini ayağını öpeyim boşanma diye yalvarıyor dedim.

Kararım kesin arkadaşlar. Ben sorumluluk sahibi olmayan bir adamla daha fazla bir şeyler yapamam.

Yarın bir gün çocuğumun cebine harçlık koyamadığım günleri göremem .
Çünkü kayıplar çok ama çok fazla((

Eşime de aynen şunları söyledim.
Sen şu saatte sonra kızımın bababasısın sadece. Benim için bittin sen .Her gün o yaptıkların aklıma geldikçe nefretim büyüyecek sana .Bana dokunmayacaksın. Benim yanımda yatmayacaksın. Bir sığıntı gibi yaşayacaksın bundan sonra. O araba satılacak . Benim kredim ve kalan ne kadar borç varsa kapatabildiğimiz kadarı kapatacağız. Ondan sonra benim eyvallahım yok sana. Azcık para biriktirip kendimle kızıma yep yeni bir hayat kuracağım. Son sözüm bu!!!!!!

Beni çocukla tehdit ediyor..

O çocuğu kıtır kıtır keserim, önce onu sonra kendimi doğrarım seni de bu hayatta tek başına bırakırım, bu bir aile cinneti olur diyor.

Ben dedim ki , çocuğunu düşünen insan zaten onun rızkını kumara yatırmazdı, onu yapan insandan herşey beklenir

Ayrıca beni çocukla tehdit etme, bu ülkenin yasası var kanunu var seni girdiğin yerden bulur , çocuğu da çeke çeke alırlar dedim.

Teşekkür ederim, tavsiyelerinizi duymak , okumak isterim...

Ben eşimin o malum sitelerde 3 ayda 22 milyar kaybettiğini gördüm , bu sadece 1 tanesi, kayıplar çok büyük ..

Yıllarca kazandığımız oralara gitmiş.

Hep derdim ki bizden sonra evlenenlerin evleri arabaları oldu, Allah'a şükür biz de kazanıyoruz , bizim ne eksiğimiz var derdim.

Meğer eksiklik çok büyük eksiklikmiş((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…