K. validemi aradım anne müsait misin moralim çok bozuk anlatacaklarım var,
konuşabilir miyiz dedim.
Misafiri varmış şu an ,ben hemen arayacağım seni onlar gidince dedi.
Ama çok endişelendi şimdi söyle diye ısrar etti.Ben de sen arayınca konusuruz dedim kapattım.
Bekliyorum şimdi telefonunu.
kadın nasıl biri peki? yani sana nasıl yardımı dokunur ya da dokunmaz? senden yana mı olur yoksa bir bit yeneği bulur da olayı farklı boyuta çeker mi? elbet sen daha iyi tanıyorsun herkesi...
arkadasim kusura bakmada esin bayaaaagi rolcu :))
nasil oyun yapiyor sana görüyormusun?? Resmen duygu sömürüsü
yok bu benim hatamdi yok düzelecek bitti gitti
sanki 10 gündür kumar oynuyormus gibi,
6 yil ya kocaman 6 yil !!!!
6 yildir yapmadigi borc, yedirmedik rizik birakmamis.
bide duygu sömürüsü yapiyor aileme anlatma, yinede sen bilirsin, ama anlatmassan beni gayretlendirirsin fasa fiso
arkadasim sen hala ne duruyorsun ?
Sen bu adamla basa cikamassin tek basina,
oda kendiyle tek basina basa cikamaz,
madem kimsenin duymasini istemiyordu, daha önce akli basina gelseydi kusura bakmasin,
ara telefonla ailelerini cagir, ne duruyorsunki sen daha ??
Ayrica tedaviyi kabul etmez ne demek ??
Valla kusura bakmasinda, hastalikliysa ve bunu kabul ettiyse,
seni ve kizini kaybetmek istemiyorsa
mecbur kabul edecek
sen hala cok yüz veriyorsun buna, böyle düzelmez benden söylemesi
Eşim mail yollamıs arkadaşlar kimseye anlatma diyor
Mesajı aynen aşağıda.Ne yapacağım şimdi ?
Sorun benim sorunum ve senin desteğinle bu sorunun üztesinden gelicem. Sıkıntı çok büyük evet yaşadıklarımız az uz şeyler değil. Ama umutsuz vaka olmak kendimi öyle düşünmek istemiyorum. Benim yanımda,ailemizin yanında olmak,destek vermek istediğini görebiliyorum. Bana sorarsan anlatma kimseye. Milletin yüzüne bakacak yüzüm olsun benim de. Bu işi çözeceğim bana.kendime güveniyorum. Kafamdan çıkardım artık. Kaybettiklerimi çalışarak yerine koyacağım. Senin güvenini de inşallah yapacağım doğru şeylerle tekrar kazanacağım. Umutsuz vaka değilim sadece,kendi içimden bu derdi dışarıya çıkardım. Belki de buna ihtiyacım vardı. Düzelecek hiç merak etme. Ben orda çok şey kaybettim. Ama seni ve kızımı elimden almasına hiçbirşeyin bunu yapmasına izin vermeyeceğim.
Yine de anlatmak istiyorsan bizimkilere sen bilirsin. Bun da belki de haklısın. Ama anlatmasan beni daha çok gayretlendirirsin bilmeni isterim. Bu ikimizin sırrı olarak kalsın ve eğer bir daha böyle birşeyi yaşatırsam o zaman çeker giderim hayatından. Ama lütfen senden bir rica;Bunu bana ilerde koz olarak kullanma. Bu benim hatamdı. Oldu bitti.Kestirip atmak kolay değil ama geçmişi değiştiremem. başımdan geçti.
Sen de biliyorsun. Senin bilmen herşeyden daha önemli benim için. Yıllarca öğreneceksin diye içimi birşeyler kemirdi zaten. Sana karşı yeterince utanç sahibiyim zaten
Anlatabilirsin X'im karar senin.
Uhde bir şey soracağım sana..
Sen eşinin kumar oynadığını öğrenmeden önce eşin sana nasıl davranırdı?
Kavgalarınız olur muydu?
Bizim aramızda sürekli kavga olurdu , en ufak bir şeyden çok büyük kavgalar çıkardı ortaya.
Ama 4 gün önce eşim diyor ki , ne zaman orada kaybettim o zaman sinirimi senden çıkarttım diyor.
Ben de diyorum ki ya bu kadına haksızlık etmiyor muyum diye hiç mi ciğerin sızlamadı dedim.
İşte ne zaman ciğerim sızladı,sana haksızlık ettiğimi anladım itiraf ettim , anlattım her şeyi diyor.
Ama ben inanmıyorum hiç ,ben bu kadar sıkıştırmasam ya da çeker giderim diye tehdit etmesem yine de göstermeyecekti hesaplarını.
insan bu durumda onları düşünüyor inan bende çok düşündüm karşındaki kişi değişecegim gör bak diyor sen inanmak istiyorsun bir yuva dağılmasın bende destegi bırakırsam adam biter kaybolur bu hayatta diyosun fakat arkanı döndüğün an hiç bir şey değişmemiş aynı tas aynı hamam inş. eşin verdiği sözlerinde durur inş.sizi kaybetmeyi göze alamaz benimki hem beni hemde bebeklerini kaybetti, işini kaybetti, onca borçla şimdi ailesinin yanında duruyor nerden başlayacagını bilmiyomuş benden ona artık fayda gelmeyecegini onun için hiç birşey yapmayacagımı çok iyi biliyor Allah sonumuzu hayır etsin arkdaşım...Canım ben her şeyi yeni öğrendim.6 yıldır oynuyormus ben 4 gün önce öğrendim.
Bayram zehir oldu bana.
Ağlamaktan gözlerim şişti.
Keşke diyorum ki gidip aldatsaydı da cesurca kendini yine de bu kadar kontrolden çıkarmasaydı.
Aldatsa 1 dk tereddüt etmez insan bir kalemde siler ,boşanır, ama şimdi ne olur nasıl yaşanır bu şüphe ile
Ha oynadı ha oynayacak şüphesi ile.
Amin Allah hayırlısı versin herkes için.
Oğluna toz kondurmaz tabi, ama olanları bilmiyor ki şu an,
Kadın olduğum için hep benden yana davranan ve evliliğimizin iyi olması için uğraşan bir tip
Ama bazen de kaş yapayım derken göz çıkaran bir tip .
Sanıyorum ki bu olayda benden yana olacaktır. Çünkü benim neler çektiğime ,nelere katlandığma en büyük şahitlerden biri de o.
Umarım yanılmam.
Merbaha arkadaşlar geçmiş konumda yazdıklarımı okuyanlar bilirler.
Bunca zaman evliliğim herkesinki gibi olsun diye çırpındım durdum.Yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu seziyordum da bu kadarını beklemiyordum beynim zonkluyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Siz hiç eşinizin kredi kartları – hesapları vs. bakamamazlık yaşadınız mı? Ben yaşadım.Evlendiğim günden beri , eşim düzenli para kazandığından beri ne zaman hesaplarını aç göster desem adam çıldırırdı.Olmadık laflar küfürler dönerdi ortada.Artık ben de o lafları işiteceğime bakmam diyip bıraktım her şeyi.
Son 2 ay stres sinir ,kavgalar hat safhada.Eşim kendi işinden başka ek iş de yapıyor son 1.5 senedir.Ama hep diyordum ki içki yok , kumar yoki giyim gıda desen onları da benim maastan ben alıyorum zaten.Bu adam paraları nereye veriyor diyordum.3 gün önce artık resti çektim.Ya açıp hesapları gösterirsin ya da ben çeker giderim dedim.Oturdu her şeyi itiraf etti.Bir insan nasıl bu hale gelir bilmiyorum.Elimizde ne var yok hepsini kumara yatırmışL İddia oynamış kuponlar yapmış.Ne zaman eline para çok geçmiş o kadar çok para yatırmış.Çocuğunun rızkını oralarda yemiş.Bütün faturalar , çocuğun kreş parası , mutfak masrafı v.s hepsi benim üşütme zatenL Biz mahvolmuşuz.Kaybettiği paralar 20 milyar belki daha fazla , üstelik bu giden paralar dışında 50-60 milyara yakın borç var.
Ben ne yapacağım kime ne diyeceğim bilmiyorumL Herkes demez mi bana sen ne biçim kadınsın adam olsaydın ne pahasına olursa olsun eşinin hesaplarını kontrol etseydin demez mi.
Meğer ben her hesaplarını aç dediğimde kendini terk edeceğimi bildiği için açmamış, kavgalar çıkarmış.Peki şimdi ne olacak, evliğe devam etsem ben ömrüm boyunca acaba oynadı mı diye şüphe içinde mi yaşayacağım, casusluk mu yapacağım.
Yalvarıyor bana ,beni bu illetden kurtar diye. E ben adam 6 yıldır iliğimizi kurutmuşsun şimdi beni kurtar diyorsun.Bizi kim kurtaracak bilmiyorum.
Sakin düşünemiyorum, hayatımın darbesini yedim , eşim sadece kumara para yatırmadı evliliğini, çocuğunun rızkını ,kendi haysiyetini ,şerefini de yatırdı.
Cok zor bir durum,bir akrabamdan biliyorum ki kadin evlendikten bir kac ay sonra ögrendi esinin kumar hastaligini,dedigin gibi korkmus esi terk eder diye kendisini,ama
6 yilda cok uzun bir süre,sonucta yanlis anlamadiysam diyorsun esin maasinin hepsini veya büyük kismini yatirmis bu illete,keske biraz pesinde olsaydin durumun,kaldi ki bir erkek aslinda evin maddiyatina daha büyük bir katki yapmak zorundadir,hele ki bizim toplumumuzda.
Canim,suan kesin kafan cok karisik ve kendini cok kullanilmis hisediyorsun,ben zamaninda akrabamdan bu durumu cok yakin bir sekilde yasadim,ve seninle burada dertlesip tavsiyeler vermeye hazirim
tabi istersen,cünkü o akrabanin eside 10 yili geckindir bu hastaliga yakalanmis,ve suan ama cok iyi!
ve ipler artik kadini elinde diyebiliriz.
Insallah esin düzelir canim, eger devam ediyorsan bir sartla et.
Tüm para kontrolü senin elinde olacak ve cok SIKKI bir yönetim altinda belki degisir, yoksa bu gibi adamlar ayni tas ayni hamam. Bunlar Allah bir deseler ona bile inanmam.
O mailide al ve güzelce sakla her olayda yüzüne vurabilmek icin.
Bence cok zor degismesi ama tabiki yuva yikmak kimse istemez, o zaman bütün zengüller senin elinde olacak, ve sen her seye karar vereceksin, yok öyle hem kumar oyna hemde evin erkegi ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?