Yıllar sonra gelen mesaj.

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Iyi akşamlar.
2 senelik evliyim.ufak tefek tartışmalar dışında çok şükür iyi giden bir evliligim var aslında.5 sene önce bir ilişkim olmuştu.kendisi amerikadaydi. 1.5 sene beklemiştim.1 kere benim için turkiyeye gelmişti.Ama sonrasında dayatmalar, hakaretler baskılar sonucunda ayrıldık.bu zamana kadar hiçbir iletisimimiz olmadı. Ta ki dune kadar.dun gelen mesaj aynen şöyle.
5 yıl öncesi ve şimdi.5 yıl sonra ilk kez turkiyeye geliyorum.hatta şimdi uçağa biniyorum. Yazmis
Evli olup olmadigimi bilmiyor ama okadar kötü oldumki bu mesajı görünce hüngür hüngür oturup ağladım çünkü çok sevdim zamaninda çok da üzüldüm.
Mesajı görünce cvp vermedim ve sildim.ama eşime karşı vicdan azabı çekiyorum nedensizce. Gerçekten kotuyum

İyi gitmiyorsa cevap mı vermeliydi yani ????
Hayır, cevap vermesinin haklı bir tarafı evliliği iyi gitse de kötü gitse de yok. Sadece konu sahibi kendisi de belirttiği için oraya vurgu yaptım. İyi giden evliliğini kendi elleriyle yıkmaması için. Ters yöne çekmeyin mesajımı.

Vicdan azabı cekeceğiniz bir durum yok ;) engelleyin o adamı ve iletişime geçmeyin.

Iyi akşamlar.
2 senelik evliyim.ufak tefek tartışmalar dışında çok şükür iyi giden bir evliligim var aslında.5 sene önce bir ilişkim olmuştu.kendisi amerikadaydi. 1.5 sene beklemiştim.1 kere benim için turkiyeye gelmişti.Ama sonrasında dayatmalar, hakaretler baskılar sonucunda ayrıldık.bu zamana kadar hiçbir iletisimimiz olmadı. Ta ki dune kadar.dun gelen mesaj aynen şöyle.
5 yıl öncesi ve şimdi.5 yıl sonra ilk kez turkiyeye geliyorum.hatta şimdi uçağa biniyorum. Yazmis
Evli olup olmadigimi bilmiyor ama okadar kötü oldumki bu mesajı görünce hüngür hüngür oturup ağladım çünkü çok sevdim zamaninda çok da üzüldüm.
Mesajı görünce cvp vermedim ve sildim.ama eşime karşı vicdan azabı çekiyorum nedensizce. Gerçekten kotuyum
Adam gecerken ugrayacakmis. Ağlaman normal deger vermissin çünkü. Kadinlar daha hassas oluyor. Ama vicdan azabi cekmene gerek yok. Kafani karistirmasina izin verme yeter

Iyi akşamlar.
aynısını bende yaşadım eski ilişkimdeki sahıs ben evlendiğim için baskasıyla evlendi ve bana mesaj attı instagrandan takip etmiş fake hesapla sonradan anladım bunları farkettim baya yazmış gecenlerde yine yaptı yine baska hesaptan takip etti ve mesaj attı azının payını verdim cocugu olcak bide. sonra hemen eşime anlattım engelledim bitti sen anlatmak istemezsen sein seçimin gecmiş bitmiş bişey suan sana mesaj atmasıda senin sucun değil ama bence ben evlendim lütfen bana mesaj atma dıyebilirsin tkrarlarsa buda olmaı gereken şey zaten

Vicdan azabi cekmeni gerektirecek birsey yok bence.soncta birseyler yasamissin bir zamanlar bir anda boyle bir mesaj gelince duygulanmis olabilirsin .sonucta kotu birsey yapmadin cevap bile vermemissin.tabi bu insan gelince yine birseyler yazacak ya da arayacak.o zaman cevabini ver kes at.sonucta sana yaptiklarini dusun ise yarar biri olsa ayrilmazdiniz

türkiyeden türkiyeye gelince yazan bi adam için iyi giden evliliğinizi bırakıp ağlamayın.
böylece vicdan da yapmazsınız

5 sene boyunca aramamis sormamis 5 sene sonra sizi biraktigi yerde bulacagini saniyor herhalde. O kadar kendinden emin yani...muhtemelen bosta kalmis... erkekler bosta kalinca eskilere sarar cunku yenisini bulana kadar. Sizi ne kadsr cepte goruyorsa artik tam da biniyorum geliyorum gibi mesaj atmis. O ne ozguven o...

Back
X