• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra gelen mesaj.

Konuları okurken dizi izliyorum sanıyorum yeni bölümde neler olcek vs. :halay:neyse burda müdahale edebiliyoruz Allah'tan.

Karşı taraf için sakın saçma sapan birşeyler düşünmeyin ve yapmayın.Belki de evli olduğunuzu bilip duzeninizi bozmak istiyo pis sinsi.

duygusal bir anına denk gelmiş ve ağlamışsın
boşver bir daha yazarsa
ben evlendim kendine iyi bak yaz gönder

evlisin bilmem farkındamısın.bıde oturup ağlamışssın.öldü mü acaba diye kontrol edıyor seni.acemi balık gibi ağlara dolanma

Eşinizle evliliğiniz iyi gidiyorsa bu adamın mesajını kale almayın, önemsemeyin. Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Tek derdi kafa karıştırmak, buna izin vermeyin.
Evlliği iyi gitmesede o müessesede ve artık EVLİ.
Hı geçinemiyorsa boşanır ve ondan sonra görüşmlerine devam eder.

Hayır, cevap vermesinin haklı bir tarafı evliliği iyi gitse de kötü gitse de yok. Sadece konu sahibi kendisi de belirttiği için oraya vurgu yaptım. İyi giden evliliğini kendi elleriyle yıkmaması için. Ters yöne çekmeyin mesajımı.

Valla arkadaş diyince döndüm okudum tekrar öyle mi yazmışsın diye ben ilk okuduğumda öyle bir anlam çıkarmamıştım.Arkadaş kötü bir bakış açısı yapmış

Vicdan yapacak bir durum yok kendinize haksızlık etmeyin. Zamanında bir seyler yaşamışsınız ve bitmiş zaten ağladığınız sey ona olan aşkınız, özleminiz değil zamanında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve acılar. İnsanız hepimiz duygularımızdan arınamayız. En doğrusunu yapmışsınız cevap vermemişsiniz.

Evlisiniz ya bizden neyın cevabını vermemızı beklıyorsunuz tabıkı sıleceksınız engelleyeceksınız cevap vermeyeceksınız mesaj atmakta ısrar ederse de numaranızı degıstırın

Valla arkadaş diyince döndüm okudum tekrar öyle mi yazmışsın diye ben ilk okuduğumda öyle bir anlam çıkarmamıştım.Arkadaş kötü bir bakış açısı yapmış
İsteyen istediği bakış açısını yapmakta özgür de ben kötü niyetle yazmamıştım ters anlama geleceğini düşünmedim, neyse çok önemli değil, konu sahibi kendi kafasını karıştıracak ve hayatını mahvedecek bir hataya düşmesin o bize yeterli :KK66:

Bence ben evlendim falan gibi bile bi aciklama fazla gelir bu adama.. onu da ters anlar. Ortalik kizistiriyorsun zanneder rekabet yaratiyo falan diye dusunur. Bosveer.. cevap verme..

Back
X