yıllar sonra.. helpp :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 46M6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.688
133
kızlar hiç çocukluk arkadaşınızla küstüğünüz olmuş muydu ?
benim mahalleden arkadaşımdı. en yakın dediğim insandı. evimize giren çıkan nereye gitsek götrdüğümüz bi kızdı. üniye başlamadan çıkardım hayatımdan taaaa yıllar önce. sebebi de ; o dönemler lise de hoşlandığım çocuğun bu kıza seni tanımak istiyorum mesajı atması ve bu kızında "sözde" beni bahane edinerek bu çocuğa yazmasıydı. sonrada benim okul iş hayatım derken ailemden ayrılınca muhitimiz bile değişti kafa yapısı falan hiç hatrlamadım bile . o çocuğu unuttum geçti sıkıntım o değil hata şimdi gülüyorum ama eski çocukluk arkadaşımın bu davranışı bu ara yokluyor beni.
şimdilerde eevlenecekmiş, annesi annemle görüşmüş beni sormuşlar. sanırım tekrar yakın olmak istiyor. hani düğüne falan davet etme amaçlı yapılan sohbeti yapmışlar. sizce napmalıyım?

Çocukken olan bir olay, cok takilmazdim suan , bir yerde gorursem selamlasir konusurdum o konusursa ama dugunune gitmezdim, yillardir gorusmuyormussunuz. Ama bu konusmadan seninle tekrar eskiisi gibi samimi olmak istemesi de cikarilamaz. Annesi annenzi gorunce sizi sormustur dogal olarak ve nezaketen dugune bekleriz demislerdir

İstesenizde eskisi kadar samimi olmazsınız zaten. Aradan geçmiş yıllar bence çağırırlarsa gidin o kadarlada kalsın. Yada hiç gitmeyin çokta önemli değilmiş zaten sizin için anlattığınıza göre

Çocukken olan bir olay, cok takilmazdim suan , bir yerde gorursem selamlasir konusurdum o konusursa ama dugunune gitmezdim, yillardir gorusmuyormussunuz. Ama bu konusmadan seninle tekrar eskiisi gibi samimi olmak istemesi de cikarilamaz. Annesi annenzi gorunce sizi sormustur dogal olarak ve nezaketen dugune bekleriz demislerdir
konu her ne olursa olsun birinin size yaptığı her kötülüğe takılmıyor musunuz siz? köprünün altından çok su aktı evet ama karşımızda 5 yaşında maymun iiştahhlı bir genç kız yoktu 18 yasında yapılmayacak seylerde var.

İstesenizde eskisi kadar samimi olmazsınız zaten. Aradan geçmiş yıllar bence çağırırlarsa gidin o kadarlada kalsın. Yada hiç gitmeyin çokta önemli değilmiş zaten sizin için anlattığınıza göre
gitmezsem hala o olayı mı bahane etti diye düşünmesini istemiyorum. ben zaten oraya takılmıyorum bir havaiilik yaptı. yüzü kızaracak olan o. sadece pişşkinlikler canımı sıkıyor.

açıkçası ben gitmezdim. ne düşünürse de düşünsün. önemli olan benim ne hissettiğim derdim. çocuk değilmişsiniz birşey yaptıysa sonucunu arkadaşını kaybederek görmüş.

gitmek kendi benliğime ihanet olurdu bence.

gitmezsem hala o olayı mı bahane etti diye düşünmesini istemiyorum. ben zaten oraya takılmıyorum bir havaiilik yaptı. yüzü kızaracak olan o. sadece pişşkinlikler canımı sıkıyor.
Siz hiç hata yapmıyorsunuz yani ... olabilir böyle şeyler bence bir annenin sorusundan gereksiz yere havalara da girmeyin...

Siz hiç hata yapmıyorsunuz yani ... olabilir böyle şeyler bence bir annenin sorusundan gereksiz yere havalara da girmeyin...
hava mı :D ALLAHA çok şükür böyle bir şey yapmadım yapmam da. beni karıştırmayın. hormonlarınız tavan yapmış büyüklük ben de kalsın.

lise de hoşlandığım çocuğun bu kıza seni tanımak istiyorum mesajı atması ve bu kızında "sözde" beni bahane edinerek bu çocuğa yazmasıydı.
sizi bahane ederek çocuğa nasıl yazmış anlamadım? o_O

yani çocuk kıza senden hoşlanıyorum demiş o da sizin hoşlandığınızı bilmesine rağmen çocuğa karşılık mı vermiş? sizi bahane etme kısmını anlayamadım :)

konunuza gelirsek,yani ergen aklıyla yapılmış bir şey, zaten çoook uzun zamandır görüşmemişsiniz,ister istemez soğukluk girmiştir kalbinize.

ben geçmişteki olayı hesaba katmadan söylüyorum ki, arama soğukluk giren, kalbimden düşen bir arkadaşımın düğününe ancak bizzat davet edilirsem giderdim... ya da arar tebrik ederdim gitmezdim.. bilemiyorum,hayatımda artık yeri olmayan birini bu kadar düşünmezdim herhalde .

**not: aynı böyle bir arkadaşım oldu ayrı düştüğüm,düğününe kendisi birkaç kez bizzat davet etti,o yüzden gittim,yoksa ondan bundan duyarak gitmezdim asla :)

👏🏻👏🏻👏🏻
Kesinlikle. Ve saçma halen aynı yaşta kalmış arkadaş,çocuk olduğunu kendi bildiriyor konu sahibi . Çok saçma ...
yahu ne alakası var? illa çıkıcak böyleleri. resmen kaos seviyorsunuz.
hanımefendi müge anlı demekçe ; bazı kurallar yazılı asılı kural değildir herkes bilir yapılacak hata var yapılmayacak hata var.
benim derdim kimse değil. sadece pişkinlik.

hava mı :KK70: ALLAHA çok şükür böyle bir şey yapmadım yapmam da. beni karıştırmayın. hormonlarınız tavan yapmış büyüklük ben de kalsın.
Ondan bir derdim var bölümüne konu açtınız ,anlayamadım bu kadar büyük derdi ben o zaman...neyse şükür etmeye devam edin siz...

sizi bahane ederek çocuğa nasıl yazmış anlamadım? o_O

yani çocuk kıza senden hoşlanıyorum demiş o da sizin hoşlandığınızı bilmesine rağmen çocuğa karşılık mı vermiş? sizi bahane etme kısmını anlayamadım :)

konunuza gelirsek,yani ergen aklıyla yapılmış bir şey, zaten çoook uzun zamandır görüşmemişsiniz,ister istemez soğukluk girmiştir kalbinize.

ben geçmişteki olayı hesaba katmadan söylüyorum ki, arama soğukluk giren, kalbimden düşen bir arkadaşımın düğününe ancak bizzat davet edilirsem giderdim... ya da arar tebrik ederdim gitmezdim.. bilemiyorum,hayatımda artık yeri olmayan birini bu kadar düşünmezdim herhalde .

**not: aynı böyle bir arkadaşım oldu ayrı düştüğüm,düğününe kendisi birkaç kez bizzat davet etti,o yüzden gittim,yoksa ondan bundan duyarak gitmezdim asla :)
beni bir siz anlarsınız o zaman vallahi yazmanız iyi oldu :)
benim bir sorunumu konuşmak için yazmış. ben ona asla öylebir şey demedim o ara test kitabım üni hayallerim varken..

hanımefendi müge anlı demekçe ; bazı kurallar yazılı asılı kural değildir herkes bilir yapılacak hata var yapılmayacak hata var.
o zaman neyin tereddütünü yaşıyorsunuz da buraya bunu sormak için yazıyorsunuz ?

Ağır tezatlik yaşıyorsunuz .

gitmezsem hala o olayı mı bahane etti diye düşünmesini istemiyorum.
Kovidden güzel bahane mi var ya? İnsan öZ kuzeninin düğününe gitmiyor.
"Hayırlı olsun, çok sevindim adına" de, hatta eğer içinden gelirse al bir ev hediyesi (ev hediyesi dediysem ikili fincan falan) annesine bırak geçerken 'kusura bakma, kovid yüzünden katılamayacagim' de. Olsun bitsin.

Back
X