yıllar sonra.. helpp :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 46M6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M Mutluuu06 Nefret gizli hayranlıkmış :KK25: hala profilimde gezdiğinize göre :KK54:

ben kızı burda yermemek için olayın devamnı yazmadım. geçmişimize saygı gösterdim aileler tanısıyor diye.
ayrıca illaki ilşki mi yasamak gerekiyor ? arakadaşlıkta da sadakat diye bir şey yok mu? şöyle diyeyim o zaman en yakın arkadaşınız sizin hakkında siz istemediğiniz halde kocanızla kouşmak istiyor siz ne düşünürdünüz :)
bugun bunu yapan yarın benim malıma da zarar veriir iş hayatıma da ben hep böyle baktım olaya. kızmadım yahu niye kızayım bilmediğiniz çok detay var. amacım yaptıklarını dökmek değil zaten :)
bben gitmiyorsam annem neden gitsin ki :KK70:
Tabi sen daha iyi bilirsin. Yasananlari detayli anlatmadigin icin Eldeki verilerle Iyi yonunden bakmaya calisarak yorum yaptim. 🤣
Ne bileyim belki aranizi yapmak istiyordur o nedenle yazmistir falan diye dusundum.

Yaş 36 olunca 18 yas minicik geliyor 😂
Hata yapmaya cok musait zamanlar. Belki kendisi bile pisman olmustur yaptigindan.

Annen de dugune gitmesin zaten. Ama annesi aramis ayip olmasin diye dusunurse en fazla bir kapidan ugrayabilir diye dusundum.

Belki de akillarina gelen herkesi cagiriyorlardir. Malum korona var diye gitmeyen cok oluyor. Kim tutarsa hesabi.

Takıntılı tavrınızı hayretle izliyorum cidden ... Buraya kendi tezatliklariniza cevap verince insanları terslemek yerine dinlemeye ve kendi geçmişte kalan takintinizi yenmeye çalışın ...
takıntı mı? profilinizi görüntülüyorum sapkın gibii saniye saniye burdasınız? kaos çıkarmayyın

çocukken yaşanmış erkek muhabbetinden başlayan küslüğü uzatmazdım sanırım.

O bana nasıl davranıyorsa bende normal selam verir geçerim

Seneler olmuş , kız başkasını bulmuş evleniyormuş bile sizde bence takılmayın bu meseleye

Düğüne gelecek olursak pandemi nedeniyle gitmezdim.

Bence sizde gitmeyin vaka sayıları arttı

çocukken yaşanmış erkek muhabbetinden başlayan küslüğü uzatmazdım sanırım.

O bana nasıl davranıyorsa bende normal selam verir geçerim

Seneler olmuş , kız başkasını bulmuş evleniyormuş bile sizde bence takılmayın bu meseleye

Düğüne gelecek olursak pandemi nedeniyle gitmezdim.

Bence sizde gitmeyin vaka sayıları arttı
sizin bir erkek mezusu dediğiniz bir insanın karakterini ortya koyuyor. başkasını bulmus olsa bile karakter aynı kaldı ki konu o değil niy bunları yazdınız ?
son kısımda haklısınız.

Buna benzer bir olay yasadim. Yakin arkadasim arkamdan bir is cevirmisti.
Benim ogrendigimden hic haberdar da olmadi. Mesafe koydum, uzaklaştim.
Karsilasiriz zaman zaman, selamlasiriz. Ayak ustu konusuruz. Yakin zamanda ben de o da dogum yaptik, birbirimize hayirlis olsun mesaji attik. Cok yeni anneannemi kaybettim. Bassagligi diledi..
Cok yillar gecti, etkisi kalmadi icimde. 14 yil evvel cok uzulmustum ve hayal kirikligina ugramistim.

Buna benzer bir olay yasadim. Yakin arkadasim arkamdan bir is cevirmisti.
Benim ogrendigimden hic haberdar da olmadi. Mesafe koydum, uzaklaştim.
Karsilasiriz zaman zaman, selamlasiriz. Ayak ustu konusuruz. Yakin zamanda ben de o da dogum yaptik, birbirimize hayirlis olsun mesaji attik. Cok yeni anneannemi kaybettim. Bassagligi diledi..
Cok yillar gecti, etkisi kalmadi icimde. 14 yil evvel cok uzulmustum ve hayal kirikligina ugramistim.
siz de yasadınız demek.. ben de de etkisi yok artık . sadece içimden artık selam bile vermek tebrik mesajı atmak bile gelmezdi benim. o utanc yeter dicem de böylelri hiç utanmıyor.

kızlar hiç çocukluk arkadaşınızla küstüğünüz olmuş muydu ?
benim mahalleden arkadaşımdı. en yakın dediğim insandı. evimize giren çıkan nereye gitsek götrdüğümüz bi kızdı. üniye başlamadan çıkardım hayatımdan taaaa yıllar önce. sebebi de ; o dönemler lise de hoşlandığım çocuğun bu kıza seni tanımak istiyorum mesajı atması ve bu kızında "sözde" beni bahane edinerek bu çocuğa yazmasıydı. sonrada benim okul iş hayatım derken ailemden ayrılınca muhitimiz bile değişti kafa yapısı falan hiç hatrlamadım bile . o çocuğu unuttum geçti sıkıntım o değil hata şimdi gülüyorum ama eski çocukluk arkadaşımın bu davranışı bu ara yokluyor beni.
şimdilerde eevlenecekmiş, annesi annemle görüşmüş beni sormuşlar. sanırım tekrar yakın olmak istiyor. hani düğüne falan davet etme amaçlı yapılan sohbeti yapmışlar. sizce napmalıyım?
Pandemi olmasa ben giderdim, eski günleri hatırlamak güzel olurdu sanırım

bu konuda tepki gosterecek ne var anlamadim, isteyen 5 yasindaki tavira kuser isteyen 30 yasindakine bile kusmez. konu sahibi kusmus olabilir ne yani kuseyim mi demiyor ki kustum diyor zaten. bosuna ustune gidiliyor kadinin.

bu arada ben bu konudan birine kusmezdim, ama arkadasim 18 yasindayken bana farkli bir hata yapsa ve kusmus olsaydim da dugunune gitmezdim. 18 yas cocukluk degil cunku. ha gelir benimle konusmak ister “bak biz arkadastik sana deger veriyorum dugunume bekliyorum” der okey olur ama benle konusmayip annesiyle anneme haber gonderen insani takmam da.

siz de yasadınız demek.. ben de de etkisi yok artık . sadece içimden artık selam bile vermek tebrik mesajı atmak bile gelmezdi benim. o utanc yeter dicem de böylelri hiç utanmıyor.
O sogukluk girdi zaten yureğine bitti.
Benim haberdar olduğumu bilmedi zaten hic. Bilse nolacakti zaten, birsey degismezdi artik.
Ben once dogum yaptim, sosyal medyadan mesaj atinca, beninki de iade gibi oldu.
Karaktersizlikti yaptiği, o konudaki fikrim hiç degismedi

bu konuda tepki gosterecek ne var anlamadim, isteyen 5 yasindaki tavira kuser isteyen 30 yasindakine bile kusmez. konu sahibi kusmus olabilir ne yani kuseyim mi demiyor ki kustum diyor zaten. bosuna ustune gidiliyor kadinin.

bu arada ben bu konudan birine kusmezdim, ama arkadasim 18 yasindayken bana farkli bir hata yapsa ve kusmus olsaydim da dugunune gitmezdim. 18 yas cocukluk degil cunku. ha gelir benimle konusmak ister “bak biz arkadastik sana deger veriyorum dugunume bekliyorum” der okey olur ama benle konusmayip annesiyle anneme haber gonderen insani takmam da.
covid olmasaydı alnınızdan öperdim :halay:

sizin bir erkek mezusu dediğiniz bir insanın karakterini ortya koyuyor. başkasını bulmus olsa bile karakter aynı kaldı ki konu o değil niy bunları yazdınız ?
son kısımda haklısınız.
karakteri ortada diyorsanız zaten gitmeyin.

Sormanız hata

hormonlarınız tavan yapmış büyüklük ben de kalsın.
Off çok yersiz bir üslubunuz var, okurken sinirlerim bozuldu.

Polemiğe girdiğiniz kişi 'tekrar yakın olmak istiyor' gibisinden konuşuyorsunuz ama kimsenin sizin peşinizde koştuğu yok, belki de iki anne aralarında konuşurken davet etme mevzusu kibarlıktan açılmıştır demek istemiş ve bence haklı. Kendi kendinize havaya girmeyin yani hemen pişkinlik yapıyorlar diyerek.

Bu arada görüşmek zorunda değilsiniz zaten, isterse 8 yaşında yapmış olsun o hatayı. İnsan birine karşı soğuyunca eskisi gibi olamıyor gerçekten.

Off çok yersiz bir üslubunuz var, okurken sinirlerim bozuldu.

Polemiğe girdiğiniz kişi 'tekrar yakın olmak istiyor' gibisinden konuşuyorsunuz ama kimsenin sizin peşinizde koştuğu yok, belki de iki anne aralarında konuşurken davet etme mevzusu kibarlıktan açılmıştır demek istemiş ve bence haklı. Kendi kendinize havaya girmeyin yani hemen pişkinlik yapıyorlar diyerek.

Bu arada görüşmek zorunda değilsiniz zaten, isterse 8 yaşında yapmış olsun o hatayı. İnsan birine karşı soğuyunca eskisi gibi olamıyor gerçekten.
eee napalım sizin gibi her şeye saldıranlarla böyle başa çıkıyorum :) uslubum yersizse tut kendini yorum yazma konuma :KK68: rahatsız olduğun halde buraya geliyorsanız problem nedir diye bi düşünün

Back
X