yıllar sonra.. helpp :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 46M6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee napalım sizin gibi her şeye saldıranlarla böyle başa çıkıyorum :) uslubum yersizse tut kendini yorum yazma konuma :KK68: rahatsız olduğun halde buraya geliyorsanız problem nedir diye bi düşünün
Burası açık bir platform, kurallara uygun olduğu sürece istediğim yere istediğim yorumu yazabilirim.

Nedir yani beklediğiniz, herkes size evet haklısın mı desin? Kimse sizi pohpohlamak zorunda değil konu açtığınızda. Eleştiri istemiyorsanız asıl siz konu açmayın bence. Sizden farklı düşünen herkese de 'her şeye saldırıyoğğsunuz' diyerek tepki vermeyin.

Bu arada size konunuzla ilgili hak vermiştim. Görüşmek zorunda değilsiniz ama bahsi geçen arkadaşınızın da sizi taktığı yok yani.

Burası açık bir platform, kurallara uygun olduğu sürece istediğim yere istediğim yorumu yazabilirim.

Nedir yani beklediğiniz, herkes size evet haklısın mı desin? Kimse sizi pohpohlamak zorunda değil konu açtığınızda. Eleştiri istemiyorsanız asıl siz konu açmayın bence. Sizden farklı düşünen herkese de 'her şeye saldırıyoğğsunuz' diyerek tepki vermeyin.

Bu arada size konunuzla ilgili hak vermiştim. Görüşmek zorunda değilsiniz ama bahsi geçen arkadaşınızın da sizi taktığı yok yani.
ben taktığını göryorum hanımefendi? siz nerden emin oluyorsunuz ? birkaç atağı daha oldu yukarıda yazdım keşke iyi okusanız kesin yorumlarınızdan önce . bana hak verin deseydim buraya neler yazardım amacım iç dökmek değil ki. ben zaten haklıyım ispatlanacak bir şey yok. siz biilip bilmeden kesinmiş gibi yazıyorsunuz ben buna tepki gösteriyorum.

içimde bir şeyleri aşamamış değilim. yıllar sonra o çocukta geri dödü arkadaşımda konuşmak istedi ama ben ikiisini de sildim intikam almak isteseydim çok fırstı vardı. kinim nefretim yok yanlış yapan onlar ben değilim utanacak olan onlar. sadece ben insanların aynı yemek yediiği kaba....
neyse siz anladınız :KK70: saf arkadaşlık duygumun hatralarımın örselenmesine biraz kırığım.
gitmemek doğru olur annemde ben gitmeyince gitmez zaten.
Bu kdr kirginsaniz gitmeyin. Zaten arkadasinizdan gelen bir sey yok. Annesi es dost insan topluyor da olabilir taki, para icin.

Yıllarca konuşma birden düğünde aklına gel. Çok iyi cidden. Normalde konuşurdum ama düğüne gitmezdim. Düğüne kadar aklı nerdeymiş.

işte bunlarla gelin bana :) tesekkür ederim. ne yalan söyleyeyim herkes covidi bahane görüyor.
Tamamda sizi davet eden kız degil ki annesi annenizi görmüş ayak ustu sohbet etmiş. Cocuklari konuşurken bizim kiz evleniyor buyurun gelin demis. Kiz sizi cagirmamis ki size düğüne gidip gitmemek dert olsun. Ortada dert yok yada düğüne gidip gitmeme tercihi yok. Kızın sizin derdinizden haberi bile yok. Tuhaf.

Kusura bakmayın ama bence zaten düğüne çağrılmamışsınız
2 eski arkadaş annesi denk gelince birbirlerinin çocuklarını sorar çünkü ortak noktaları bu
Laf olsun çağırmadı adı olmasın diye de kadın çağırmış
Olay bundan ibaret

Kişisel olarak durumunuza yorumum ya çok kindarsınız ya arkadaşınızla olan olayı aşamamışsınız
Konuya yaptığınız yorumlardan sanki dün olmuşçasına bi duygu yoğunluğu alıyor insan

Mesele cocukken olan olay degil. Ben bu karakterde birisinin yeniden hayatima girmesinj istemezdim. Gitmezdim.

Tamamda sizi davet eden kız degil ki annesi annenizi görmüş ayak ustu sohbet etmiş. Cocuklari konuşurken bizim kiz evleniyor buyurun gelin demis. Kiz sizi cagirmamis ki size düğüne gidip gitmemek dert olsun. Ortada dert yok yada düğüne gidip gitmeme tercihi yok. Kızın sizin derdinizden haberi bile yok. Tuhaf.
nasıl bu kadar eminsiniz vallahi şaştım :)
günceleme yapayım o zaman bugun itibariyle ;
karşılaştığımız kozmetik mağzasında gayette "samimi" bir şekilde ve konuşmak için bahane bulmuşcasına YANIMA GELİP beni davet etti. hatta annene söyledik ama ben "özellikle sana söylemek istedim" dedi.
beni tanımadan etmeden siz dahil neler yazmışssınız. ne havaya girmem kalmış ne takıntılığım ne başka bir şey.
TUHAF OLAN SİZLERSİNİZ ANLADIM :)

Önce ki olayı geçtim. Ama neden evleneceği zamana kadar adım atmamış da şimdi? Gitsen de eski arkadaşlık sürmez zaten. Ben de çocukluk arkadaşlarımin bazılarıyla konuşmuyorum. Birşey de eksilmedi hayatımdan. Varlıkları da yokluklari da birdi benim için.

Hadi gözünüz aydın
En haklı siz çıktınız o zaman
Gitmeyin düğününe de görsün gününü
Gün intikam günüdür 🤘🤘🤘🤘
intikam alacak olsaydım çok fırsat vardı. bir insanın mutlu gününde neyin intikamı alınır? çok manasız

Önce ki olayı geçtim. Ama neden evleneceği zamana kadar adım atmamış da şimdi? Gitsen de eski arkadaşlık sürmez zaten. Ben de çocukluk arkadaşlarımin bazılarıyla konuşmuyorum. Birşey de eksilmedi hayatımdan. Varlıkları da yokluklari da birdi benim için.
işte. olaya böyle bakan biri çıktı yahu çok şükür. millet benle kafayı bozdu buraya odaklanackken.
asıl soru da bu. benim göremediğim bir şey mi var diye buraya yazdım. bu olaydan sonra bir insanın hiç değişmediğini anladım. Allah evleneceği insana sabır versin.

karşılaştığımız kozmetik mağzasında gayette "samimi" bir şekilde ve konuşmak için bahane bulmuşcasına YANIMA GELİP beni davet etti. hatta annene söyledik ama ben "özellikle sana söylemek istedim" dedi.
beni tanımadan etmeden siz dahil neler yazmışssınız. ne havaya girmem kalmış ne takıntılığım ne başka bir şey.
Ne yazdiysaniz millet ona göre cevap verdi. Kadin ozellikle evinize gelip davet ettiler bizmi farkli yazdik yada elinde adiniz yazan davetiyemi getirdi bizzat bizmi yalan dedik. Kendimiz uydurmadik, yazdıklarınızı tekrar okuyun. Her annenin enk geldiğinde konuşmada cocugum evleniyor buyurun gelin sohbeti hep yapilir bunu herkes bilir.

""karşılaştığımız kozmetik mağzasında gayette "samimi" bir şekilde ve konuşmak için bahane bulmuşcasına YANIMA GELİP beni davet etti. hatta annene söyledik ama ben "özellikle sana söylemek istedim" dedi."

Bu cumle bile olayları kendi pencerenize gore anlattığınızin ifadesi (bahane bulmuşcasına YANIMA GELİP) bu sizin yorumunuz belkide görmek istediğiniz. Hala dediğimin arkasındayım. Olayi görmeden sadece sizin anlatiminizla yorumlamak.yanlis diye dusunuyorum. Buna nedende size yazılanlari yada eski olaylari algılama ve yorumlama biciminiz.

Ne yazdiysaniz millet ona göre cevap verdi. Kadin ozellikle evinize gelip davet ettiler bizmi farkli yazdik yada elinde adiniz yazan davetiyemi getirdi bizzat bizmi yalan dedik. Kendimiz uydurmadik, yazdıklarınızı tekrar okuyun. Her annenin enk geldiğinde konuşmada cocugum evleniyor buyurun gelin sohbeti hep yapilir bunu herkes bilir.

""karşılaştığımız kozmetik mağzasında gayette "samimi" bir şekilde ve konuşmak için bahane bulmuşcasına YANIMA GELİP beni davet etti. hatta annene söyledik ama ben "özellikle sana söylemek istedim" dedi."

Bu cumle bile olayları kendi pencerenize gore anlattığınızin ifadesi (bahane bulmuşcasına YANIMA GELİP) bu sizin yorumunuz belkide görmek istediğiniz. Hala dediğimin arkasındayım. Olayi görmeden sadece sizin anlatiminizla yorumlamak.yanlis diye dusunuyorum. Buna nedende size yazılanlari yada eski olaylari algılama ve yorumlama biciminiz.
ne yazdıysam ona göre cevap vermediğniz bellii ki :) insanları tanımadan etmeden bu yoruma yapıp kışkırtıyorsunuz . umarım banlanırsınız. kimseyi burada kendi eklınızla yargılamaya hakkınız yok. resmen stres topuna cevirmişssiniz bu yorumları. ben sizin yakınınız değilim bana yorum yaparken dikkat etmelisiniz hem siz ve diğerleri . ben size böyle yazmıyorum çünkü.

Ozellikle size soylemek istedigi icin mi tesadufen karsilastiginiZda soyledi? Ozellikle sizi davet etmek isteyen biri telefonla ulasirdi diye dusunuyorum.

Ozellikle size soylemek istedigi icin mi tesadufen karsilastiginiZda soyledi? Ozellikle sizi davet etmek isteyen biri telefonla ulasirdi diye dusunuyorum.
Tüm tuhaflar toplanmış yorum yazıyorsunuz işte 😒
Ben de dahil🙋‍♀️
Bence artık susalım
2-3 aklı başında aynı görüşten insan kendi arasında konuşsun
Bu konunun amacı farklı fikir duymak değilmiş düşüncesine katılalım diye açmış konu sahibi

numaram yok ki onda. hattımı değiştirmiştim.

Tüm tuhaflar toplanmış yorum yazıyorsunuz işte 😒
Ben de dahil🙋‍♀️
Bence artık susalım
2-3 aklı başında aynı görüşten insan kendi arasında konuşsun
Bu konunun amacı farklı fikir duymak değilmiş düşüncesine katılalım diye açmış konu sahibi
konuyu saplantılı bir şekide takip etmeyi bırak tatlım o zaman? ben bile daha bugun girdim kendi konuma senn habire burdasın sürekli yorum veyaa ifade bırakmak zorunda değilsin :)

konuyu saplantılı bir şekide takip etmeyi bırak tatlım o zaman? ben bile daha bugun girdim kendi konuma senn habire burdasın sürekli yorum veyaa ifade bırakmak zorunda değilsin :)
ben sizin yakınınız değilim bana yorum yaparken dikkat etmelisiniz hem siz ve diğerleri .
Kendi mesajınızla cevap vereyim
Tatlım filan hiç hoş değil özellikle siz diye hitap edilirken

Ha içeriğe gelirsek de hoşuma gidiyor ifade bırakmak veya istediğim konuya istediğim sıklıkta bakmak 😉

ne yazdıysam ona göre cevap vermediğniz bellii ki :) insanları tanımadan etmeden bu yoruma yapıp kışkırtıyorsunuz . umarım banlanırsınız. kimseyi burada kendi eklınızla yargılamaya hakkınız yok. resmen stres topuna cevirmişssiniz bu yorumları. ben sizin yakınınız değilim bana yorum yaparken dikkat etmelisiniz hem siz ve diğerleri . ben size böyle yazmıyorum çünkü.
Ben kimseyi kiskirtmiyorum yada polemik olarakta yazmiyorum. Bir konu cikti okudum yazdim unuttum bile. Uzerinden zaman gecmis yazali. O nedenle cevabi gorunce konu neydi diye başa dönüp okudum tekrar. O nedenle stresimi attigim yada dur kendi mutsuzluğumu birine saldırarak azaltayim diyecek bir durum yok. Siz nasıl fikir söylüyorssaniz Bende fikrimi gayet saygılı olarak ifade ettim. Emin olun yakinim olsan kişilere daha sert yorum yaparim ben. Banlanmam sizi mutlu edecekse olsun ama bu kadar kızgınlık ve alttaki öfke yönelimi sizi uzer ve yıpratır hayatta. Ben olayi kişiselleştirmedim hic burda sizede tavsiye ederim. Beğenmediğiniz yorumları görmezden gelin. Iyi gunler.

Back
X