yıllar sonra.. helpp :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 46M6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hormonlarınız tavan yapmış büyüklük ben de kalsın.
Bu cümleyi kuran bir insanın aynı zamanda aşağıda alıntıladığım cümleyi de kurması tuhaf 😂
ben sizin yakınınız değilim bana yorum yaparken dikkat etmelisiniz hem siz ve diğerleri . ben size böyle yazmıyorum çünkü.

Bu cümleyi kuran bir insanın aynı zamanda aşağıda alıntıladığım cümleyi de kurması tuhaf 😂
Hanımefendi, size kışkırtıcı yorum yapılınca "ALLAH RAZI OLSUN" mu diyorsunuz?
eğer birine durduk yere laf diyorsanız duyacaklarınıza saşmayın. bana nasıl yaklaşırsanız size öyle yaklaşırım.
ayrıca burda bana yapılan yorumlarıı değil bunu öne çıkarıyorsanız bravo

size kışkırtıcı yorum yapılınca "ALLAH RAZI OLSUN" mu diyorsunuz?
Hayır demiyorum ama düzgün bir üslupla cevap veriyorum. Sizin eleştirildiğiniz nokta da bu zaten. Karşınızdaki insanlardan saygılı bir yaklaşım bekliyorsunuz ama beklediğiniz şeyden siz de bihabersiniz.

Bu arada eski konuyu neden hortlattınız anlamadım, polemiğe girip banlanmak istemediğim için uzatmayacağım.

Hayır demiyorum ama düzgün bir üslupla cevap veriyorum. Sizin eleştirildiğiniz nokta da bu zaten. Karşınızdaki insanlardan saygılı bir yaklaşım bekliyorsunuz ama beklediğiniz şeyden siz de bihabersiniz.

Bu arada eski konuyu neden hortlattınız anlamadım, polemiğe girip banlanmak istemediğim için uzatmayacağım.
sırf muhalefet olmak için buraya yorum yazmanızdan belli neden hortladığını anlamadığınız :)

kızlar hiç çocukluk arkadaşınızla küstüğünüz olmuş muydu ?
benim mahalleden arkadaşımdı. en yakın dediğim insandı. evimize giren çıkan nereye gitsek götrdüğümüz bi kızdı. üniye başlamadan çıkardım hayatımdan taaaa yıllar önce. sebebi de ; o dönemler lise de hoşlandığım çocuğun bu kıza seni tanımak istiyorum mesajı atması ve bu kızında "sözde" beni bahane edinerek bu çocuğa yazmasıydı. sonrada benim okul iş hayatım derken ailemden ayrılınca muhitimiz bile değişti kafa yapısı falan hiç hatrlamadım bile . o çocuğu unuttum geçti sıkıntım o değil hata şimdi gülüyorum ama eski çocukluk arkadaşımın bu davranışı bu ara yokluyor beni.
şimdilerde eevlenecekmiş, annesi annemle görüşmüş beni sormuşlar. sanırım tekrar yakın olmak istiyor. hani düğüne falan davet etme amaçlı yapılan sohbeti yapmışlar. sizce napmalıyım?
Ben gitmezdim.Bu olaydan dolayı değil yıllardır görüşmemişim düğününde ne işim var.Arkadaşım olmuş olsa süreci de benimle paylaşırdı, finalde ne işim olur.Zaten pandemide kimsenin düğününe gitmem ki kaldı ki yıllar önce bağım kopmuş birininkine hiç gitmem.Aileler tanışıyorsa ve ailenizde davetli olup katılırlarsa sizi sorduklarında bir mazaret söylenir geçer gider .Zaten aileniz de gitmezse bir daha neden gelmedin diye sorulmaz bile.

konu her ne olursa olsun birinin size yaptığı her kötülüğe takılmıyor musunuz siz? köprünün altından çok su aktı evet ama karşımızda 5 yaşında maymun iiştahhlı bir genç kız yoktu 18 yasında yapılmayacak seylerde var.
Her yanlışa takılsak ohoooooooo , burdan Bağdat’a yol olur . 18 yaş küçük bence . Yani ben 30 yaşında yaptığım şeylere bile bazen ne cahilmişim diyorum .
Aklınız kalmış o kızda besbelli. Hatta belki de daha kin tutuyorsunuz . Bilemiyorum ama bence gitmeyin düğününe . Hem virüs var dersiniz .

Back
X