• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra keşke dönseydin diyen eski eş

Ee boşanmak istemiyorsa, dava açtığınızda istemiyorum deyip çabalasaymış.

Hem sizi olmayacak bir gerekçeyle ve aşırı kötü bir üslupla boşanmaya zorlayıp hem de sizin gurursuz davranıp boşanmamak için yalvarmanızı mı beklemiş. Komik.

Bence bu düşüncelerini dile getirmesine bile izin vermemelisiniz.

Evliligin için çabalamış olsaydın onun dediği gibi, bu çocuğu aldırmış olacaktın yanlış mi anladım? Madem evlâdı için barışmak istiyor neden o zaman çabalasaydın diyor, çok çapraşık 🙄
Ben seni zorla kürtaj mı ettirecektim evinden hiç çıkmayacaktın diyor onun kafası öyle çalışıyor erkek dövmezse ya da kolundan tutup kapıya atmazsa kadın evini terketmezmiş. Onursuzca kalmaya devam edecektim demekki nazarında

Hazır yetişmiş çocuğa baba olmak kolay tabi. Hamilelikte, doğumda, çocuğun en ağır sorumluluk isteyen ilk iki yılında, uykusuz gecelerde yanında yok, sonra büyüyünce vay efendim evladımın hasreti... Hadi ya. Zeka küpü maşallah. Adam ne kadar rahatına düşkünse çocuğunu görmek için yılda 2-3 kere şehirler arası yol gitmek bile yük gelmiş. Tekrar birleşince hem size kendi işlerini yaptıracak, hem de çocuğunu görmek için zırt pırt şehir değiştirmesi gerekmeyecek. Sorumsuzlukta ve pişkinlikte bir dünya markası gerçekten. Kendinize iğne ucu kadar değer veriyorsanız bu aklınızla dalga geçen mesajlarla muhatap olmayı reddetmelisiniz.

Son düzenleme:
Kürtaj ol dediği çocuğu özledim demeye utanmıyor mu öküz?
Erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum ama babam kardeşim için aldır demiş annem inatla aldırmamış onun günahına giremem diye şimdi gözümüzün nuru hepimizden çok düşünür kardeşimi babam ama tabi boşan falan dememiş

Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
içmiş....ayılınca eski haline döner merak etme

En ufak olayda cocugunuza istenmeyen cocuk muamelesi yaparsa buna dayanabilecek misiniz aradan gecmis kac sene hem anne hem baba olmussunuz boyle devam et bazi seylerin bedeli agirdir cocuk baskasindan gibi ne bicim laflar etmis hakediyor mu sizce baba olmayi

Hazır yetişmiş çocuğa baba olmak kolay tabi. Hamilelikte, doğumda, çocuğun en ağır sorumluluk isteyen ilk iki yılında, uykusuz gecelerde yanında yok, sonra büyüyünce vay efendim evladımın hasreti... Hadi ya. Zeka küpü maşallah. Adam ne kadar rahatına düşkünse çocuğunu görmek için yılda 2-3 kere şehirler arası yol gitmek bile yük gelmiş. Tekrar birleşince hem size kendi işlerini yaptıracak, hem de çocuğunu görmek için zırt pırt şehir değiştirmesi gerekmeyecek. Sorumsuzlukta ve pişkinlikte bir dünya markası gerçekten. Kendinize iğne ucu kadar değer veriyorsanız bu aklınızla dalga geçen mesajlarla muhatap olmayı reddetmelisiniz.
Zaten derdi çocuk görmek de değil.

Erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum ama babam kardeşim için aldır demiş annem inatla aldırmamış onun günahına giremem diye şimdi gözümüzün nuru hepimizden çok düşünür kardeşimi babam ama tabi boşan falan dememiş
Annenle babanın arası nasıl?

Tekrar sorgulamak anlamsız. Kürtaj olmanız için baskı yapıp evliliğin bitmesine neden olan bir adamın "evlat hasretine dayanamıyorum" cümlesine inanmazdım.

Çocuğunu karnındayken öldürmeyi teklif eden adam mı evlat hasretiyle yanıp tutuşuyomuş? Gül de inanma😂ayrıca onu evladından ayıran sen değilsin ki evladından ayrılan bizzat kendisi. Ya gidersin ya kürtaj olursun diyen kendisi. Ay konuşmaya bile değmiycek Bi adam Bi karın ağrısı var belli ama evladı olduğunu hiç sanmıyorum. Bu arada görüşüyorlar mı ya merak ettim? Hiç görüştüler mi? Baba ve çocuk

Çocuğunu karnındayken öldürmeyi teklif eden adam mı evlat hasretiyle yanıp tutuşuyomuş? Gül de inanma😂ayrıca onu evladından ayıran sen değilsin ki evladından ayrılan bizzat kendisi. Ya gidersin ya kürtaj olursun diyen kendisi. Ay konuşmaya bile değmiycek Bi adam Bi karın ağrısı var belli ama evladı olduğunu hiç sanmıyorum. Bu arada görüşüyorlar mı ya merak ettim? Hiç görüştüler mi? Baba ve çocuk

Ayrı şehirde yaşıyor baba, izin aldıkça geliyor görüyor ama bazen aramaktan bile aciz evladımı sonra ara ara hortlayıp bana ebeveynlik dersi vermeye felan kalkıyor

Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Kesin sarhoş. Ayılınca eski haline döner pislik herif

Kendini zor kurtarmışsın neden tekrar kafanı bulandırıyorsun. Sanki ona mecbursun şuna bak lütfetmiş bir de paşa seninle olmaz zaten çocuk için diye.

Allah aşkına böyle adamlar için kendinize üzmeye düşünmeye değmez.

Çocuk vicdanını kanatmaya başlamış ve istemsizce ağzından dköülmüş ,çocuk için tek yol senle aynı eve girmek demek istiyor..tuhaf adam,çok aradınmı bunu canım?

Sakın barışmayın. Çok güzel olmuş, böyle pişman olsun. Çok seviyorum ya bu sözü, at gibi giden it gibi gelir.

Suçlu olan kendisi ve manipülasyon yaparak tüm suçu sizin üstünüze atmaya çalışıyor. Kendisi çok akıllı. Niye sizden beklemiş? Hem size sktir git desin, hem de neden çabalamadın, dönmedin diye kızsın... Oh ne ala memleket.

Şöyle konuları okuyunca ayar oluyorum ya bu erkeklere cidden. Sürünsün işte. İstemiyormuş çocuğu da şimdi niye evladımdan ayırıyorsun diyor ki? Ayarını versenize, konuşamasın size
Adam narsist size kendinizi suçlu hissettiriyor. Kurtuldugunuza şükredip uzak durun

Ben seni zorla kürtaj mı ettirecektim evinden hiç çıkmayacaktın diyor onun kafası öyle çalışıyor erkek dövmezse ya da kolundan tutup kapıya atmazsa kadın evini terketmezmiş. Onursuzca kalmaya devam edecektim demekki nazarında

evet çöp kadar da değerin olmayacaktı ondan sonra.
kesin sevgilisi terk etmiş kafayı çekmiş sana yazmış.

Ağzımı bozacam sabah sabah töbe yaaa...
Konuşma bununla konuşmaya bile değmez
Hala zırvalıyor
Ben ki hep derim çocukların babaya ihtiyacı var boşanma durumunda mutlaka görüşmeleri lazım, yok arkadaş yiyorum lafımı, ben olsam saçının telini göstermem o çocuğun, ayrılıktan sonra bir baltaya sap olamadı eskiyi yokluyor, kanma sakın

Back
X