• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra keşke dönseydin diyen eski eş

Muhtemelen hayatında uzun süre tutabildiği kimse olamadı, eski düzenini özlüyor. Çocuğu da kullanıyor bu durumda. Emin ol böyle biriyle barışırsan çocuğuna babalık yapmayacak. Senin istediğin çocuğu, kürtaj yaptırman için zorlayan bir canavar! Çocuğunun düzenini, dengesini bozma. Bırak ne hali varsa görsün

Sizden daha fedakarini bulamamış size psikolojik şiddet uygulayarak vicdan azabı çektirerek kendisini yamamak istiyor olan bu. Sizi sevdiğini falan düsünmeyin bence bu oyuna da gelmeyin. Seven adam bebeğini aldır s... ol git demez. Belli ki sizin gibi sömüremedi kimseyi.asla dönmeyin derim.

Süründürmek farz olmuş.Bu tür omurgasız insanlar burunları sürtülmeden,itilip kakılmadan insan ol(a)mazlar çünkü.

Hamile kadını evden kovmuş, ne kadar göz yaşı dökmüşsünüz adamda gram empati yokmuş, insani duygular sıfır r insan 7sinde nasılsa 70 de de aynı başka adama aşık olup onda çocuk yapmanız sizin için daha çok hayıra vesile olur gibi, tekrar aynı kitabı okuyunca, hikaye değişmiyor
Ne güzel bir söz bayıldım tekrar kitabı okuyunca hikaye değişmiyor. Kullanicam bunu😅

Ben seni zorla kürtaj mı ettirecektim evinden hiç çıkmayacaktın diyor onun kafası öyle çalışıyor erkek dövmezse ya da kolundan tutup kapıya atmazsa kadın evini terketmezmiş. Onursuzca kalmaya devam edecektim demekki nazarında
Beyefendi çocuğa alışana çocuğu sevene kdr sana hayati dar edecekti yani, görmediği için kolay sanıyor heralde çocuk büyütmeyi o evreyi görse belki sevmezdi de, daha büyük tartışmalar olabilirdi sonuçta.

Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Aklın niye karışıyor anlayamadım evlat istemediği evlat sana gelince sana seninle olmaz ama... diyormuş. Eeee tam olarak neye kafan karışıyor olabilir. Muhtemelen duygusal boşluktadır kimseyi bulamamıştır flört olarak birazda kafa güzeldir azcıksana dönüp bir kaç gün laylaylom mutluluk rolü yapıp sonra yine çirkef yüzünü gösteresi vardır. Ya şu erkeklere güvenmeyin onlar duygu insanı duyguları iniş çıkış yaptıkça kadını harcayabilen ve asla ama asla değişmeyen varlıklar, sadece bi süre gizlerler gerçek yüzlerini sonra aynı pislik yüzleri ortaya çıkar.

İçince yine yazacak. Bi de bakmışsın adamlık kayıp.. 🤣🤣🤣🤣
İnşallah düzgün biri ile karşılaşır ve bu adamı defedebilir ama sanırım konu sahibi yumuşak yüzlü. Adam da çok yüzsüz. Hiç oralı olmamak ve cevap vermemek, konuya bileğiyle sokmamak en iyisi.

Adam kelimesi de artık tanımına uyan kişi sayısı azlığından kullanılmaması gereken bir terim olarak kaldı

Back
X