- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.595
- 798
4-4,5 sanırım yok sık olmasa da görüyor doğumdan beri ara ara. Ayrı şehirde yaşıyor
4.5 yıl mi ? Sakın cevap vermeyin mesajlarına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4-4,5 sanırım yok sık olmasa da görüyor doğumdan beri ara ara. Ayrı şehirde yaşıyor
4.5 yıl dedi.Aradigini bulamamis bosandiktan sonra simdi hazir aileye konmak istiyor. Kac yil ayri kaldiniz?
Sebep? O sebep olurken iyi ama sen kurtarmadigin için hatalisin öyle miKeşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani.
4,5 yıl. Yılda üç dört kere görmeye gelir izinleri kısıtlı çok düşkün değildi aslında ama en son bayramda geldi yatılı aldı felan bayağı zaman geçirdiler ikisi de daha bi bağlandı sanırım birbirlerine. Bu sefer zor ayrıldım evladımdan yazdı giderken
Kurtuluşa etmişken, cehenneme geri donmeKızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Biz seni Adam olmadığı konusunda uyarmıştıkTek kelime yazarsam adam değilim dedi ve iki gün geçmeden yani dün yine yazmaya başladı![]()
Yıkıkmış tamTek kelime yazarsam adam değilim dedi ve iki gün geçmeden yani dün yine yazmaya başladı![]()
Tek kelime yazarsam adam değilim dedi ve iki gün geçmeden yani dün yine yazmaya başladı![]()
O mesajını silmemiştim cevaplayarak emoji koydum sadece, görmezden geldi içini dökmeye devam etti suçlu olduğun için cevap veremiyorsun felan yazmıştı en son. Bildirimini kapattım bakmıyorum yazdığına Allahdan aramıyor da![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nerde kaldı adamlık diye sormadın mı?
hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için
beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum
seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor

O imadan anlamaz ki siz direkt adam olmadığın gun gibi ortada yazmaniz gerekiyordu zira o yine sizi suçlamış ve bundan yazmadiginizi belirtmisO mesajını silmemiştim cevaplayarak emoji koydum sadece, görmezden geldi içini dökmeye devam etti suçlu olduğun için cevap veremiyorsun felan yazmıştı en son. Bildirimini kapattım bakmıyorum yazdığına Allahdan aramıyor da
Hala suç atıyor üzerinden. Dayanılacak tip değil. Yüz bulursa arar da kapına dayanır da.O mesajını silmemiştim cevaplayarak emoji koydum sadece, görmezden geldi içini dökmeye devam etti suçlu olduğun için cevap veremiyorsun felan yazmıştı en son. Bildirimini kapattım bakmıyorum yazdığına Allahdan aramıyor da
İçki falan almış olabilir mi? Zaten size başka seçenek sunmamış. Evliliği kurtaracak süper kahraman değilsiniz. İnsan s.ktir ol git denilen yere geri dönmez zaten. Oturup düşünecek bir şeyiniz yok.