• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra keşke dönseydin diyen eski eş

Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani.
Sebep? O sebep olurken iyi ama sen kurtarmadigin için hatalisin öyle mi 😒😒😒
Kocanın gazozuna ilaç katmış olamayacağına göre 😬😬😬

Sakın empati yapıp da kendini suçlu hissetme. Asla da savunmaya geçme. He he deyip geç.

4,5 yıl. Yılda üç dört kere görmeye gelir izinleri kısıtlı çok düşkün değildi aslında ama en son bayramda geldi yatılı aldı felan bayağı zaman geçirdiler ikisi de daha bi bağlandı sanırım birbirlerine. Bu sefer zor ayrıldım evladımdan yazdı giderken

Evladi bebekken nerdeydi? Agladiginda? Hastalandiginda? Ilk adimlarini attiginda? 2 yas sendromun dibini yasarken?

Cocugunu yilda 1-2 kere görüp kendini baba sanan vicdansiza ben olsam asla geri dönmezdim.

Kızlar biraz linç edilmeye ihtiyacım var sanırım. Kısaca anlatacak olursam yıllar önce hamileyken ben çocuk istemiyorum ya s..tirolup gidersin ya da kürtaj olursun dendiği için boşandım. Evet tercih yapmam gerekiyordu ilkini tercih ettim. Sonra nasıl gittiysen öyle de döneceksin felan dedi ex kişisi dönmedim tabi. Gel zaman git zaman bi kaç gündür günah çıkarıyor beyefendi. Boşanma davası açtığında çocuk gibi ağladım hala ağlıyorum. Keşke her şeye rağmen dönseydin. Evliliği kurtarmak için çabalasaydın felan her şeyi benden beklemiş yani. Yalan yok ayrılır ayrılmaz hemen dava açamadım bir ay kadar bekledim pişman olmayım diye emin olduktan sonra dava açtım belki de ben de ondan beklenti içine girmişimdir severek ayrıldım sonuçta ama şimdi ne diye hesap sorayım adama? Bu kötülüğü nasıl yaptın bana, beni evladımdan nasıl ayırdın? Evlat hasretine dayanamıyorum felan demiş son mesajı da artık dayanacak gücüm kalmadı. Mesajı okunca korkmadım değil amacı ne olabilir aklıma kötü bir şey getirmeli miyim? Çok doldum bu gece saatlerce beni dinle lütfen diyor ama yanaşmadım normal konuşmuyor çünkü aslında seninle tekrar asla olmaz ama evladımı düşününce başka çare yok felan diyor sanki ben tekrar birlikte olmak istiyor muşum gibi. Anlam veren var mı?
Kurtuluşa etmişken, cehenneme geri donme

En çok şaşırdığımda adamın kendine olan özgüveni, hiç yanlış yapmamış gibi birde sana trip atıyor sanki kadın olan o, şu zamane erkeklerin egolarından tiksiniyorum, adam gibi adam yaptığı hatalarından ders çıkartıp durumu düzeltmeye kalkar, ama bu karektersiz hiç bir olaydan ders almamış ve olgunlaşmamış, buna benzer etrafta çok erkek var ama adam gibi adam yok, onun için buna benzer tipler ömür boyu mutsuz olmaya mahkum, bırak sürünsün son noktaya kadar,
Sen önüne bak asla arkana bakıp mutsuz olma

Kendi tercihi bu . Bence geri dönmeyin sizi değil de çocıgu istiyormuş gibi konuşuyor tabi asıl istediği sizsiniz çocuk bahane. Ama olurda gidersn yine en ufak sıkıntıda sen geldin ben seni çağırmadm gibi laflar eder

O mesajını silmemiştim cevaplayarak emoji koydum sadece, görmezden geldi içini dökmeye devam etti suçlu olduğun için cevap veremiyorsun felan yazmıştı en son. Bildirimini kapattım bakmıyorum yazdığına Allahdan aramıyor da
O imadan anlamaz ki siz direkt adam olmadığın gun gibi ortada yazmaniz gerekiyordu zira o yine sizi suçlamış ve bundan yazmadiginizi belirtmis

O mesajını silmemiştim cevaplayarak emoji koydum sadece, görmezden geldi içini dökmeye devam etti suçlu olduğun için cevap veremiyorsun felan yazmıştı en son. Bildirimini kapattım bakmıyorum yazdığına Allahdan aramıyor da
Hala suç atıyor üzerinden. Dayanılacak tip değil. Yüz bulursa arar da kapına dayanır da.

İçki falan almış olabilir mi? Zaten size başka seçenek sunmamış. Evliliği kurtaracak süper kahraman değilsiniz. İnsan s.ktir ol git denilen yere geri dönmez zaten. Oturup düşünecek bir şeyiniz yok.

Back
X