• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllar sonra konu açıyorum bosanıyorum

Çoook fazla çaba gösterdim ama olmadı anlasamadik
Bu surecte insan yanlız saniyor kendini meğer ne çokuz
evet çevremde birbirini sevmediği halde cnm cicim diyen çiftler görünce
aslında ben kendi halimi cesaretli görüyorum
Eger kizlar el ele verirsek asariz gibi geliyor bana beni anlayacak insanlar lazım ne sebep varki diye eleştirecek dost görünümlü ler değil

Kendini yalnız hissetme canım yalnız değilsin. :KK68:

Çoook fazla çaba gösterdim ama olmadı anlasamadik
Bu surecte insan yanlız saniyor kendini meğer ne çokuz
evet çevremde birbirini sevmediği halde cnm cicim diyen çiftler görünce
aslında ben kendi halimi cesaretli görüyorum
Eger kizlar el ele verirsek asariz gibi geliyor bana beni anlayacak insanlar lazım ne sebep varki diye eleştirecek dost görünümlü ler değil

Whatsap grubu yapalım :-) anca öyle asariz :)

Eklentiler

• images-8.webp
    images-8.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 103
hakkınızda hayıırlısı olsun inşallah sadece biraz zamana ihtiyacınız var ayrıca sevginizin bitmesi sizin için büyük şans alışkanlıklar içinde sadece biraz zaman...

ayyy kızlaarrrr içim yandı hee.:cry:

sizi görmesemde tanımasam da sevıyorum...insallah delicesine aşık olacagınız birileri cıkar karsınıza..ve cok mutlu olursunuz emii :KK200:

ayyy kızlaarrrr içim yandı hee.:cry:

sizi görmesemde tanımasam da sevıyorum...insallah delicesine aşık olacagınız birileri cıkar karsınıza..ve cok mutlu olursunuz emii :KK200:
yavruum benim iş biraz karışık ailem yine burnunu soktu ayırmıyor beni ondan bir an önce bitmesini istiyorum ama olmuyor
bunalıma girdim iyice bben de azıcık acıma hissi var onu kullanıorlar sen seviyorsun hala diye
korkuları eminim boşanmış olarak hayatımı sürdürmem yeniden evlenmek isteyecek olmam

yavruum benim iş biraz karışık ailem yine burnunu soktu ayırmıyor beni ondan bir an önce bitmesini istiyorum ama olmuyor
bunalıma girdim iyice bben de azıcık acıma hissi var onu kullanıorlar sen seviyorsun hala diye
korkuları eminim boşanmış olarak hayatımı sürdürmem yeniden evlenmek isteyecek olmam

kendi işin olsun elin ekmek tutsun aılenı asla sallama..hayat senın hayatın .kımse başını yastıga koydugunda sana teselli vermıyor

zaman en büyük ilaç
boşanmaktaki en büyük zorlukta buymuş sanırım çevre baskısı 2 aydır inanılmaz bir baskı içindeyim tabiki yüzü gözümün önüne gelince içim cız etmiyor değil ama insan kedisinden ayrılsa bile zor gelir
artık dönülmez yola girdik ailemin baskısıyla ömür boyu oflanmak puflanmak steiyorm 5 yıldır denedim eziyet gibi ben aşkla bakabileceğim bir çift göz istiyorum içinde acımayla karıısık değil

Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah Çocuklarınızla beraber daha mutlu huzurlu bir hayatınız olur.

Back
X