- 3 Mart 2017
- 609
- 450
- 33
- Konu Sahibi darkrose35
Çıkıyor boyleleri benim konumda da vardı onlar hayatı hangi düşünce yapısına göre yaşıyor anlamak zor bencede takma hiç cevap dahi verme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yas cok genc degil. Annenin sevgisizligi de sasirtmiyor zaten. Siz nasil bir cozum getirdiniz? Tarafinizdan bir cozum goremedim konu sahibinin sirtini sivazlamaktan baska. Abi bu destege cok daha muhtac. Yalandan da olsa biraz anne sevgisi tatmaya ihtiyaci var ve su an en son ihtiyaci olan sey annesiyle tanismasina vesile oldugu icin kendisinden minnet bekleyen bir kiz kardes.
Annenin yapisi belli zaten. Birak da abin de sevgiye doysun. Hicbir sey getirmez annesiz gecirdigi gunleri ve acisini dindirmez. Bana bir zararin dokunmaz, abine faydan dokunsun.Ben seni oldugun yere gommeyim de dikkat et laflarina canimi sikma benim
Defalarca neye iclendigimi anlattim okudunuz mu bilmiyorum. Okuduysaniz anlamamakta israr ediyosunuz bu da benim umrumda degil22 yas cok genc degil. Annenin sevgisizligi de sasirtmiyor zaten. Siz nasil bir cozum getirdiniz? Tarafinizdan bir cozum goremedim konu sahibinin sirtini sivazlamaktan baska. Abi bu destege cok daha muhtac. Yalandan da olsa biraz anne sevgisi tatmaya ihtiyaci var ve su an en son ihtiyaci olan sey annesiyle tanismasina vesile oldugu icin kendisinden minnet bekleyen bir kiz kardes.
Tamam sagol tavsiyelerin icin doydum.Annenin yapisi belli zaten. Birak da abin de sevgiye doysun. Hicbir sey getirmez annesiz gecirdigi gunleri ve acisini dindirmez. Bana bir zararin dokunmaz, abine faydan dokunsun.
Yorumlariniza cevap yaziyorum. Abisi anne sevgisine muhtac. Daha olgun bir yaklasim hak ediyor kardesinden.niye konu sahibi amcamın kızı mı da sırtını sıvazlayayım hahah :)
benim önerim konu sahibinin sabırla ve anlaşıyla beklemesi biraz daha anne-oğulu rahat bırakıp gözlem yapması.elbet annesi hatasının farkına varıp üç çocuğuna da sevgisini verebilir.
bu arada hayırdır konu sahibini gömmeyeni de mi gömüyorsunuz burada![]()
bende orda takıldım sadece gülme ikonu koydum farkındaysanızGoren de türkçe ogretmenisiniz sanicak telefon da yapılan yazim hatalari lafimin anlamini degistirmez bak ne de guzel anlamissinizzz
Pekibende orda takıldım sadece gülme ikonu koydum farkındaysanız
Defalarca neye iclendigimi anlattim okudunuz mu bilmiyorum. Okuduysaniz anlamamakta israr ediyosunuz bu da benim umrumda degil
En bastada boyle yorumlar yapabilirdiniz kirici olmadanSize ait cok yorum okudum. Iclendiginiz sey tuhaf ve bu konuda cok yorum almissiniz. Lutfen daha fazla anlamamakta israr etmeyin. Abiniz annesiz buyumus. Biraz evde yanliz kalabilirsiniz. Bir sey olmaz size ve kardesinize. Anneniz sizi unutmaz.
Bu kibar yorumum isiginda ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ne yapmaya karar verdiniz? Hislerinizde nasil bir degisiklik oldu? Diger kiz kardesiniz de sizinle ayni kafada mi? Birbirinizi gaza getiriyor musunuz? Yorumlarinizda sizin dusuncenize destek vermeyen insanlari batirmissiniz. Bazilari hic kibar degildi.En bastada boyle yorumlar yapabilirdiniz kirici olmadan
Bu yorumun uzerine eski mesajlarima goz gezdirdim. Son mesajima kadar gayet kibarmisim ama son mesajda saydirmisim inadinizdan mutevellit. Yazdiklarimin da arkasindayim. Anlamak isteyene cok sey var.En bastada boyle yorumlar yapabilirdiniz kirici olmadan
Merhaba iyi geceler henüz yeni uyeyim fakat açtığım konular boyumu aştı ve benim bir derdim daha var..
Özetle anlatayım..
Annemin 14 yaşında bir evlilik yaptığını o evlilikten bir de oglu olduğunu ve oğluyla 33 sene boyunca hic görüşmediğini ben bundan 2 sene önce abimin beni bulmasıyla öğrendim..
Ve yaşadığım hayatımın şoku idi.. Çünkü babamin annemin ilk eşi olduğunu biliyorduk ben ve ablam meğer değilmiş aslinda biz 3 kardeşmişiz..
Ben öğrendiğimden bu yana yaklasik 2 sene boyunca anneme soylemeye cesaret edemedim tüm gerçekleri bildiğimi.. Oldukca sinirli bir yapiya sahip ve hastaliklari olduğu icin korktum gorusmuyorsa istemiyordur diye düşündüm söyleyemedim..
Ama 3 4 ay once bi an da boşlukta söylemiş bulundum.. Ona kizmadigimizi evlenip ayrilmanin her insanin basina gelebileceğini utanilcak bir sey olmadigini ve bizim abimizi sahiplendigimizi soyledim (babam vefat etti bu arada) annem 1 hafta kadar diretti ve gorusmek istemedi ustune gittim ben ablam enistem nisanlim ugrastik ve ikna ettik gorusturduk cok sukur su an cok cok iyiler fakat ben nedendir bilinmez dışlanmış hissediyorum kendimi..
Annem bana 1 kez olsun Allah razi olsun kizim sen baristirdin bizi demedi, karsilik bekledigimden degil ama zoruma gidiyor...
Ve o eski annem yok artik onceden daha düşkündü bana bizee simdi oğlundan baskasini gormuyor gözü biz yokmusuz gibi sanki beni gunlerce evde yanliz birakip aydına oglunun yanina gidiyor mesela önemsemiyor bekar kiz evde tek diye.. Kiskandigim falan yok durumlarina cok uzuluyorum hatta annem anlattikca beraber aglariz bazen ama dışlanmış hissediyorum...
Var mi verebileceğiniz bi akil. Napayim nasil davranayim![]()