Yıllar sonra vicdan azabı

Degerini anladınız ama o derenin üstünden çok sular akmıştır tahmin ettiğiniz gibi...
Siz sanırım belki beni unutamamıştır diyerek nabız yokluyorsunuz sanki...
Cevap vermediğine göre siz de düşünmekten vazgeçin..

kırgınlık nasıl bitecek ki ?

eğer herşeyi telafi edip uğraşacağım diyorsanız çabalayın . Aksi halde hiç kafasını bulandırıp tekrar günahına girmeyin .

Ne gerek varki,uzun zaman geçmiş. Yanlışlıkla eşi, sevgilisi okur zor durumda kalır. Kaş yapayım derken göz çıkartmayın.

Bana sanki onun kıymetini anladın ve geri istiyorsun gibi geldi, hayat böyle bi şey işte... Kimbilir kimler de kaybettikten sonra anlıyor bizim kıymetimizi... Üzerinden kaç yıl geçti bilmiyorum ama zaman geçtikçe kendisi için belki de en doğru kararı verdiğine inanmıştır... İnşallah gönlüne göre olur herşey...

Kendinizi hatirlatmayin bence.....
kendine yeni bir hayat kurmustur , hic gerek yok sizi hatirlamaya...

uzak durun o kendıne yenı bi yol cızmıs ne dıye kendınızı ona hatırlatmak geregı duydunuz anlamadm iş işten gecmıs. bazen pişmanlık yaşansada kısmet degılmıs olan olmus onun hayatına gırmeyın

eger onunla tekrar herhangi birsey yasamaya açık degilseniz hic aramayın...

ona kendinizi hatırlatmak, ofke özlem tum duyguları hissettirebilir, sizle iletisim kurmaya kalkısır da tekrar reddederseniz ne olacak?
ya da bir iliskisi var veya evlendiyse, gecmisteki kadın olarak onların huzurunu kacırmaktan baska birsey olmaz yaptıgınız.

:18:
Duygularinizdan eminseniz tekrar terk etmeyi dusunmuyorsaniz ona bisekilde ulasmalisiniz yoksa bu pismanlik bir omur boyu sizi terk etmeyecektir iyice dusunun derim hayatta keskeleriniz olmasin

suları bulandırmaya gerek yok, belki zar zor unuttu umutlanabilir, ya da baska bir ilişkisi vardır yok yere sorun cıkabilir, boşverin

Sizin iciniz rahat olsun diye, ona tekrar caninin yandigi gunleri hatirlatmayin...

rica ederim canim. mesajin icerigi neydi peki? sadece selam mi verdin yoksa direkt konuya mi girdin?

Bana vicdan azabı altından farklı bir amaç varmış gibi geldi ama neyse...

Bende böyle düşünüyorum.. Yani sevgiliniz sizi terketmeseydi helâllik istemek aklınıza gelirmiydi?? Bunca zaman geçmiş adam acısını yaşamış bitmiş gitmiş,bu saatten sonra hakkını helal etse ne olur etmese ne olur hayatında başka biride olabilir bence yok yere bitmiş bir hikaye yüzünden insanları huzursuz etmeyin

Yillar once ben 17 yasimdayken filan biri vardi.
Bana asikti ama oyle boyle degil. Saf ve temizdi duygulari. Hep kirdim onu hep.. Simarmistim sevgisinden.
Sonra 3 yil sonra, biri girdi hayatima. Kirdi beni cokk...... Cok saf ve temizdi duygularım :)
Sonra o kisi hayatimdan 2 yil sonra cikti. Benden ayrildigi gunun ertesi gunu aklima biri geldi.
Yıllar once uzdugum o cocuk. Ayni benim sevdiğim adam gibi yag yesili gozleri vardi hatirladim birden.
Ah dedim... "cok ahini aldim" .

Inanir mısınız bilmem iki gun sonra facebook uma bir mesaj gelmis. Ustelik beni nasil buldu hic bilmiyorum. Naber filan yazmis.
Ben de "seni bana allah gonderdi" diyerekten tum ozurlerimi diledim ve helallik istedim.
Helal etti hatta helal olcak bi hak yok diye de yuce gonulluluk yapti. Isin ilginc tarafi sayfasina girip baktigimda karsima cikti.
Sevdiğim ve beni hic düşünmeden sayısız kez kıran adamla ayni gun dogumluydular :)
Insan kendisini seven , asik insanin kalbino kirmamali. Kirdiysa da helallik istemeli bence.
Iyi yapmissiniz. Eger hakkini helal etmzse üzülmeyin. Allaha dua edin yeter. Ve sakin o beni seviyor diye ikinci sans vermeyin. Ayni suda ikinci kez sevmeden yikanilmaz:) ben de dusundum acaba ona bir sans versem mi diye ? Hic vermedim o sansi cunku. Ama kalbim hic atmiyor Allah affetsin.
O yuzden gunahina giremezdim.

Sevgiler ...

Son düzenleme:
Ekim 2012 de bende ayni seyi yapmistim. Terk edilmeyle, uzuntunun ne oldugunu gorup, duygulariyla oynadigim kalbini kirdigim eski erkek arkadasimdan helallik istemistim. Ben pozitif bi sonuc aldim. Tabii mesajimda hellalkik disi baska umut verici birsey olmamasina cok cok dikkat etmistim.

Faceinde ekli olmadiginiz icin mesajiniz "diger" mesajlar kutusuna gitmis olabilir. Bu kutuyu da ozellikle acmadikca gorulmuyor ne oldugu.. Iciniz rahat etsin istiyorsaniz kullandigindan emin oldugunuz mail adresine mail atmanizi oneririm. Ben oyle yapmistim.

rica ederim canim. mesajin icerigi neydi peki? sadece selam mi verdin yoksa direkt konuya mi girdin?

Mesajımda, Ben hatalıydım, hakkını helal et. yanlış anlama yeniden başlamak için yazmıyorum bunu bu artık mümkün değil biliyorum sadece özür dilemek istedim. Belki hatamı anlamış olmam seni biraz rahatlatır ve beni affedebilirsin ben de belki böylece biraz huzur bulurum. dedim.

Aynı şeyi yaşamışız ben de şımardım sevgisnden ve bıraktım ... Ama benim sonraki çıktığım kişi ona benzemiyordu, aksine tam olarak bana benziyordu. Çok rahat, kendi hayatını yaşayan beni çok dahil etmeyen biriydi, ben ona ne yaşattıysam bununla da yaşadım. Hatta bazen düşünüyorum "karşısında onun gibi biri çıksın" diye dua etti de tuttu galiba diye. Her şerde hayır vardır derler, böylece kendimin de zamanında ne kadar duygusuz olduğumu anladım...

Çok şanslıymışsın hellallik almışsın kırgınlık kalmamış Tekrar başlamamakla da iyi etmişsin...

Bilmiyorum ki ya çok kafam karıştı. Çok istiyorum aslında pişman olduğumu görmesini, bu belki iyi gelir ona. Öyle düşünüyorum. Çünkü insan onu üzen kişinin pişman olduğunu görmek ister. Ama ya geçmiş duyguları hareketlenirse, ya hayatında biri varsa? Galiba facedeki mesajı görmedi, yoksa yazardı gibi geliyor. Mail adresini hala kullanıyor mudur acaba nasıl bir mesaj yazsam ki? Facede yazdığım mesajı aynen göndersem mi? Ama belki de o kadar kırgın ki, benden mesaj geldiğini görüp hiç açmamış da olabilir...

Son düzenleme:
aslında sadece merhaba deyip hatrını sorsaydın önce, daha sonra girseydin özür kısmına. cünkü adamın hayatında biri var mı yok mu bilmiyoruz, belki hayatında biri var ve şifresini biliyor. o yüzden sordum yani sadece merhaba mı dedin yoksa konuyu biraz açtın mı diye

sohbet etmeye çalışır gibi olmak istemedim direk konuya girdim ama bilmiyorum dogru mu yaptım.

Bir de bana kırgın oldugunu biliyorum selam yazsam hiç cevap yazmazdı ama niyetimi belli edince bişey yazar sanmıştım

bu arada dürtmeyi kapatmış dürtemiyorum :)

kendimdenpay biçerek cevap veriyorum helallik istemeniz belki onu biraz olsun daha iihissettirmiş olabilir ama eminim o sizi çoktan affetmiş ve unutmaya çalışmıştır. sonuçta nefrette sonsuz bir duygu değil geçer zamanla. ama sürekli iletişim kurmaya çalışıp onuda rahatsız etmekten vazgeçin o attığınız msjı kesin görmüştür ama cvp yazmak istememesi normal. bana şimdi msj atsa helallik istese eskierekek arkadaşımcvp yazmam

onunla konuşma. zira bu seni değil onu üzer. birçok sey yaşamış ve atlatmış. kurtulmuş kötü günlerinden. bir daha o günlere döndürmeyin onu...

Hiç bir şey yazmamaya, kendimi hatırlatmamaya karar verdim. Onun yeniden anılarını canlandırmaya, belki de yarısını kapatıp acısını yenilemeye hakkım yok... Affettiğini umarak dua edicem başka çare yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…