Bana vicdan azabı altından farklı bir amaç varmış gibi geldi ama neyse...
rica ederim canim. mesajin icerigi neydi peki? sadece selam mi verdin yoksa direkt konuya mi girdin?
Yillar once ben 17 yasimdayken filan biri vardi.
Bana asikti ama oyle boyle degil. Saf ve temizdi duygulari. Hep kirdim onu hep.. Simarmistim sevgisinden.
Sonra 3 yil sonra, biri girdi hayatima. Kirdi beni cokk...... Cok saf ve temizdi duygularım :)
Sonra o kisi hayatimdan 2 yil sonra cikti. Benden ayrildigi gunun ertesi gunu aklima biri geldi.
Yıllar once uzdugum o cocuk. Ayni benim sevdiğim adam gibi yag yesili gozleri vardi hatirladim birden.
Ah dedim... "cok ahini aldim" .
Inanir mısınız bilmem iki gun sonra facebook uma bir mesaj gelmis. Ustelik beni nasil buldu hic bilmiyorum. Naber filan yazmis.
Ben de "seni bana allah gonderdi" diyerekten tum ozurlerimi diledim ve helallik istedim.
Helal etti hatta helal olcak bi hak yok diye de yuce gonulluluk yapti. Isin ilginc tarafi sayfasina girip baktigimda karsima cikti.
Sevdiğim ve beni hic düşünmeden sayısız kez kıran adamla ayni gun dogumluydular :)
Insan kendisini seven , asik insanin kalbino kirmamali. Kirdiysa da helallik istemeli bence.
Iyi yapmissiniz. Eger hakkini helal etmzse üzülmeyin. Allaha dua edin yeter. Ve sakin o beni seviyor diye ikinci sans vermeyin. Ayni suda ikinci kez sevmeden yikanilmaz:) ben de dusundum acaba ona bir sans versem mi diye ? Hic vermedim o sansi cunku. Ama kalbim hic atmiyor Allah affetsin.
O yuzden gunahina giremezdim.
Sevgiler ...
Ekim 2012 de bende ayni seyi yapmistim. Terk edilmeyle, uzuntunun ne oldugunu gorup, duygulariyla oynadigim kalbini kirdigim eski erkek arkadasimdan helallik istemistim. Ben pozitif bi sonuc aldim. Tabii mesajimda hellalkik disi baska umut verici birsey olmamasina cok cok dikkat etmistim.
Faceinde ekli olmadiginiz icin mesajiniz "diger" mesajlar kutusuna gitmis olabilir. Bu kutuyu da ozellikle acmadikca gorulmuyor ne oldugu.. Iciniz rahat etsin istiyorsaniz kullandigindan emin oldugunuz mail adresine mail atmanizi oneririm. Ben oyle yapmistim.
aslında sadece merhaba deyip hatrını sorsaydın önce, daha sonra girseydin özür kısmına. cünkü adamın hayatında biri var mı yok mu bilmiyoruz, belki hayatında biri var ve şifresini biliyor. o yüzden sordum yani sadece merhaba mı dedin yoksa konuyu biraz açtın mı diye
Yıllar önce yüzük atıp terk ettiğim beni çok seven eski sevgilimin değerini yıllar sonra güvendiğim adam beni terk ettiğinde anladım. Bu zamana kadar hep bencilce onu suçlamaya devam ediyordum, ama şimdi her şeyi anlayabiliyorum o aşk saftı gerçekti çok güçlüydü bana olan duyguları ve ben bunu kaldiramadim kolayı seçip kaçtım çünkü onu gerçekten sevmiyordum... pişman oldum,aklımdan çıkmıyor kim bilir ne zorluklar yaşadı, ilaç kullanmaya başladığını söylemişti en son. Ama bana çok kırgın ayrıldı nefret ettiğini söyleyerek... off şimdi öyle kötü hissediyorum ki ne kadar şımarıkmışım kalpsizmişim umursamazmışım yeni anlıyorum.
Mesaj atıp helallik istedim faceden bulup da. Ama cevap gelmedi iki aydır. Acaba okumadı mı yoksa arkadaş olarak ekli değil diye spam mesaj olarak mı gitti? Ya da çok kırgın olduğu için mi bir sey yazmadı... mail adresini buldum bugün, mailine de atsam mı sizce o mesajimi? Yoksa hiç bir şey yapmamalı mıyım artık, ama içim içimi yiyor, en azından kırgınlık bitsin istiyorum... ne yapabilirim.
Yıllar önce yüzük atıp terk ettiğim beni çok seven eski sevgilimin değerini yıllar sonra güvendiğim adam beni terk ettiğinde anladım. Bu zamana kadar hep bencilce onu suçlamaya devam ediyordum, ama şimdi her şeyi anlayabiliyorum o aşk saftı gerçekti çok güçlüydü bana olan duyguları ve ben bunu kaldiramadim kolayı seçip kaçtım çünkü onu gerçekten sevmiyordum... pişman oldum,aklımdan çıkmıyor kim bilir ne zorluklar yaşadı, ilaç kullanmaya başladığını söylemişti en son. Ama bana çok kırgın ayrıldı nefret ettiğini söyleyerek... off şimdi öyle kötü hissediyorum ki ne kadar şımarıkmışım kalpsizmişim umursamazmışım yeni anlıyorum.
Mesaj atıp helallik istedim faceden bulup da. Ama cevap gelmedi iki aydır. Acaba okumadı mı yoksa arkadaş olarak ekli değil diye spam mesaj olarak mı gitti? Ya da çok kırgın olduğu için mi bir sey yazmadı... mail adresini buldum bugün, mailine de atsam mı sizce o mesajimi? Yoksa hiç bir şey yapmamalı mıyım artık, ama içim içimi yiyor, en azından kırgınlık bitsin istiyorum... ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?