- 27 Aralık 2014
- 51
- 29
- 18
- Konu Sahibi tylolhot ooo
-
imkansız olduğunu biliyorsun,15 yıl olmuş zaten. bir dahada görme unutursunevet oda evli
nasıl çıktı. bir yerdemi karşılaştınızkolay olmuyor ki kızıyorum neden karsıma cıktın diye bir yandanda eski anıların duyguların canlanması cok kötü
şu anda asik olmadım zaten bizim yasadığımız sıradan bir sey değildi ailesi yüzünden evlenemedik ve artık cok gec her ikimizinde kurulmus bir düzeni varNe aşkı iki tarafta evli iken?Karşınıza çıkmış olabilir bir daha karşılaşmayın ayrıca neden imkansız ikinizde aynı anda boşanın o zaman kavuşursunuz.
Su otuzlarinda olan insanlarin (genelde 40 ina merdiven dayamis oluyorlar), ask ta ask diye herseyi yikmaya hevesli olmalarina analm veremiyorum.
.
Su otuzlarinda olan insanlarin (genelde 40 ina merdiven dayamis oluyorlar), ask ta ask diye herseyi yikmaya hevesli olmalarina analm veremiyorum.
Baslarim askiniza.
Cocugun varsa askin onemi ikinci siraya geciyor. Genclikte soyledigin dogru.Ben veriyorum.
Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.
Canım inan herkes kendi yaşadığını sıradışı ve çok özel olarak görüyor.Anlıyorum içinizde kalmış aileler hata yapmış engel olmuşlar.Ama biliyorsun evli bir insan eğer sadık kalamayacaksa eşinden boşanmalı.Sen dersen ki biz hiçbir şey yapmadık evet ama bak aklına girmiş ve herşey önce düşüncede başlıyor.Yani sen şu an eşin ile kurduğun düzeni zaten sarsmaya başladın.şu anda asik olmadım zaten bizim yasadığımız sıradan bir sey değildi ailesi yüzünden evlenemedik ve artık cok gec her ikimizinde kurulmus bir düzeni var
bende bu sitede ehli namus hic birsey yasamamıs gibi en ufak olaya sasırıp abooo diyenlere hayret ediyorum benim konu icin söylemiyorum ama bir cok yorumlara bakıyorum da buradaki bir cok kisi dörtdörtlük hepsini degil bir tanesini tanıyorum aman allahım anlatmak yetmez yaniSu otuzlarinda olan insanlarin (genelde 40 ina merdiven dayamis oluyorlar), ask ta ask diye herseyi yikmaya hevesli olmalarina analm veremiyorum.
Baslarim askiniza.
o dünyayı yıkarken kaç hayatıda yıkacaklarınıda unutma cherryBen veriyorum.
Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?