yıllar sonra

evet 15 yıl sonra karşıma çıktı ve dünyam alt üst oldu ne geleceğı nede geçmisi yasayabiliyorum.İmkansız bir ask
Nasil karsiniza cikti ki? Sadece tesadufen bir yerde mi karsilastiniz, yoksa ozellikle sizin icin gelmiste, yeniden biz olalim mi diyor?

Gozleri kor oluyor tabirine katiliyorum.
Uzgunum onlar icin, ama kac senelik aski icin cocugunu birakam insan benim gozumde iyi deyil malesef. Cocuk yapiyorsan buyumek zorundasin. Ozellikle eyer cocuk varsa, o cocugun annesinin ya da babasinin normalde bozmayacagi o aile duzenini, sirf unutamadigi aski icin bozup,birakip baska sulara yelken actigini bilmesi, ve oyle buyumesi en kotu seylerden birisi olsa gerek. Esine yaptigi haksizliktan bahsetmiuorum bile.
Yarin kocan gelse askim geri geldi bye dese, ne buyuk tramva olur.
Unutamadiysan evlenmiyeceksin, evlendiysen de onu unutamasan bile birakicaksin gecmiste.

evet aklımı karıstırdığı kesin ben görüsmek istemiyorum tabikide olaylar cok detaylı derin o ayrılmaya kalktı aileler falan girdi isin icine

Baskalarinin yaptigi hatalar, kendi hatalarimizi ortmez.
Askina saygi duyarim, ama evliysen hele de cocugun varsa, kalbine gomersen saygi duyarim. Kusura bakma ben de boyle dusunuyorum.

aynen dediğin gibi seni şebek

15 yıldır unutamadığı aşk varken evlenmek zorunda mı kaldı acaba?
Bu arada 15 yıl içinde aşık olduğu adam aynı kalmış mıdır ki?

Siz de haklısınız tabi.

Başka birine aşık olsaydı bu hatun zaten unuturdu.

Kalmamıştır tabii,konu sahibesi de keza.

Nasil yani, bir aileniz , verilmis sozleriniz de olsa ask icin her sozden doner, her bagi koparir atarim mi diyorsunuz hakkaten?

Ben aynen öyle diyorum.

Lakin en başta sevmediğim, geçmişi unutturamayan biriyle evlenmezdim.

evet 15 yıl sonra karşıma çıktı ve dünyam alt üst oldu ne geleceğı nede geçmisi yasayabiliyorum.İmkansız bir ask
karşına çıktıda nerde karşılaştınız.o mu seni aradı buldu ,senmi? yoksa çarşıda,yolda izdemi.keşke biraz açsaydın konuyu.görüşüyormusunuz

ona kızdığım icin evlendim unuttum yada öyle sandım ailesine lafını geciremedigi icin
Esinize hic onu sevdiginizi veya asik oldugunuzu soylediniz mi ? Derin derin gozlerinin icine baktiniz mi mesela?
Soyle sorayim esiniz sizin onunla severek evlendigini mi dusunuyordu?

dikkat ederseniz ben ayrılıcam demedim biz aynı mahallede oturuyorduk kuzenimle karsılasıyor bir sekilde yerimi tel falan ögreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…