yıllar sonra

sen benle alay etme hakkınınerden buluyorsan bende ordan cesaret alıyorum önce kendi yorumunu oku tahmin yürütme sor

Ben aynen öyle diyorum.

Lakin en başta sevmediğim, geçmişi unutturamayan biriyle evlenmezdim.
Allah korusun ama ilerde evlendin diyelim mutlu oldugunuzu sanirken, esin gelse senin bu soylediklerini soylese napardin ?
Insaniz hepimiz, unuttuk saniriz bazi seyleri, ama tekrar hatirlayinca hevesleniriz o seylere. Onemli olan baskasiyla bir hayat kurduktan sonra heveslerimizin pesine dusmemek.
Benim esim oyle birsey yapsa, omur billah adini bile duymak istemem. Ben nerden bilenilirim eski asklarini unutturup unutturamadigimi. Beni ilgilendiren bana evlenirken verilen sozdur.

Eski askini unutamayip sirf evlenmek icin evlenenler icin bir koloni kurulsun. Orada yasamaya baslasinlar, hicbir seyden haberi olmayan sevilmedigini bilmeden evlenen insanlar adina bu talebi goruslerinize sunuyorum kk hanimlari
Inat ugruna evlenilir mi ya. Untamadiysan gerekirse bekar kal ya da mutlu olmayi sec ve unut seni sevenin kiymetini bil.

Hayır.
Ben yaşla ilgili kısmina binaen söylemek istedim. Aşk ın yaşla ne alakası var yahu.
Sevmek için kaç yaşında olmalı insan?
Yas konusunu ben attim ortaya. Orta yaslardaki insanlarin, evliyken hayatta herseyi asigim
Diye yikmasina anlam veremedigimi soylemek istemistim. Konusahibi 15 yillik ask dedigi icin, tahminime gore 35 yaslarinda. 20 yasindaki insanin ask diye yaptigi hatayi toyluk diye anlarimda, bu yasta, hele ki iki kisi de hayatini kurmussa anlamam, bunu demek istedim. Sonucta soz konusu olan baska insanlarda var boyle bir durumda. Benim derdim o insanlarin hayatinin nasil etkileneceginde. Hele de cocuklari varsa.
Ama tabi konu sahibi hic aciklik getirmiyor bu durumlara. Varsayimlarla konusuyoruz, evet ya da hayir demiyor.

Soranlara cevap vermediniz de demekki benim sormamı beklediniz. Hem benimki dalgaysa bile sizinki hakaret çok farklı şeyler neyse size eşünizle eski aşkınızla mutluluklar

Sonrada evlendieri insanin hayatini karartsinlar.
Boyle bir tanidigim var. bayan sevmeden evlenmis, adamin haberi yok. Saklamis. Birde belki severim kocami diye cocuk yapmis. Sonra eski sevgilisiyke gorusmus bir ara. Sonra da bir yaz Tr ye gitti cocukla, ucaktan da kocasina mesaj, ben geri gelmiyorum beni seviyorsan bosanalim. Adam mahvolmus durumda. Hicbir sucu yokken cocugundan da oldu.

Gene baska bir arkadas, buyuk askla evlendiler, yada oyle sandi ikisi de, cocuk efendim taa universitede tanistigi bir kizla tekrar karsilasiyor. Herturlu pisligi yapiyorlar, birde gelip karisina anlatiyor detaylariyla. Kiz mahvoldu, bosandilar, simdi kiz evli iki cocugu var, cocuk hala surunuyor. Askmis guya, bosanir bosanmaz kiz basti tekmeyi cocuga.

Allah korusun ama ilerde evlendin diyelim mutlu oldugunuzu sanirken, esin gelse senin bu soylediklerini soylese napardin ?
.

Beni sevmiyorsa, benimle mutlu değilse,kafasında kalbinde yoksam kağıt üstünde olsam ne,olmasam ne?Terk ederdim, sevilmemeye dayanamam.

Karşıdaki sevmiyorsa insan zaten anlıyor.Kimse kimseyi kandırmıyor, insan kendini kandırıyor.Eğer ben , sevmediğini anladığım ama kendim sevdiğim için evlenirsem, aynen bu duruma düşersem,kendi düşen ağlamaz Cherry derim.

Elbette.
Ama farklı durumlar da olabilir.
Iki tarafında sağlıksız evlilikleri varsa bakış açım değişir ancak...
Aşktan daha degerli hangi duygu var dersen sadakat derim.
Saglikli olmayan bir evliligi surdurup bir baskasinda bu sagligi aramak ve buldugunda verdigin sozleri ettigin yemini unutup buna gore davranmak aşksa eger bana kimse aşık olmasın istiyorum.

Bende zaten asik olduysa, boşansin, aşkının peşinde kossun demek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…