- 27 Aralık 2014
- 51
- 29
- 18
- Konu Sahibi tylolhot ooo
-
bende size uymayan konu olunca alay etmenize inanamiyorum samimi olmayınca böyle alaycı yorumları yapmayın itici oluyorgerçekten bu kelimeyi ettiğinize inanamıyorum. kib.
alaymı ettim. bir tek mesajımı gösterin konunuzda alaycı.iftiraya gerek yokbende size uymayan konu olunca alay etmenize inanamiyorum samimi olmayınca böyle alaycı yorumları yapmayın itici oluyor
size değil pardon o yorumu yapan arkadasa söyledim karıstıalaymı ettim. bir tek mesajımı gösterin konunuzda alaycı.iftiraya gerek yok
sen benle alay etme hakkınınerden buluyorsan bende ordan cesaret alıyorum önce kendi yorumunu oku tahmin yürütme sorSiz bana o kelimeyi söyleme hakkını nasıl buluyorsunuz. Hem konu açıyorsunuz hem nasıl karşılaştığınızı soranlara cevap vermediğüniz gibi sürekli taksit taksit konuşuyorsunuz. Ee biz de tahmin hakkımızı kullanıyoruz. Nasıl bir seviyesiz kelime o öyle. Kib
Nasil yani, bir aileniz , verilmis sozleriniz de olsa ask icin her sozden doner, her bagi koparir atarim mi diyorsunuz hakkaten?
yaş değil medeni durumdur önemli olan. sevmek için bekar olmak gerekir.Hayır.
Ben yaşla ilgili kısmina binaen söylemek istedim. Aşk ın yaşla ne alakası var yahu.
Sevmek için kaç yaşında olmalı insan?
Allah korusun ama ilerde evlendin diyelim mutlu oldugunuzu sanirken, esin gelse senin bu soylediklerini soylese napardin ?Ben aynen öyle diyorum.
Lakin en başta sevmediğim, geçmişi unutturamayan biriyle evlenmezdim.
Yas konusunu ben attim ortaya. Orta yaslardaki insanlarin, evliyken hayatta herseyi asigimHayır.
Ben yaşla ilgili kısmina binaen söylemek istedim. Aşk ın yaşla ne alakası var yahu.
Sevmek için kaç yaşında olmalı insan?
Erkek olsan ve bekar olsam sana talip olurdum istemeye bile gelirdim seni sayin moderatorumyaş değil medeni durumdur önemli olan. sevmek için bekar olmak gerekir.
eee sonra aradımı sizi.eğer aradıysa aranızda ne gibi konuşma geçti?dikkat ederseniz ben ayrılıcam demedim biz aynı mahallede oturuyorduk kuzenimle karsılasıyor bir sekilde yerimi tel falan ögreniyor
yaş değil medeni durumdur önemli olan. sevmek için bekar olmak gerekir.
Sonrada evlendieri insanin hayatini karartsinlar.Eski askini unutamayip sirf evlenmek icin evlenenler icin bir koloni kurulsun. Orada yasamaya baslasinlar, hicbir seyden haberi olmayan sevilmedigini bilmeden evlenen insanlar adina bu talebi goruslerinize sunuyorum kk hanimlari
Inat ugruna evlenilir mi ya. Untamadiysan gerekirse bekar kal ya da mutlu olmayi sec ve unut seni sevenin kiymetini bil.
bu soruya yanıt gelmedİğine göre görüşüyorsunuz.ne diyelim ALLAH İSLAH ETSİN.eee sonra aradımı sizi.eğer aradıysa aranızda ne gibi konuşma geçti?
Allah korusun ama ilerde evlendin diyelim mutlu oldugunuzu sanirken, esin gelse senin bu soylediklerini soylese napardin ?
.
Aşktan daha degerli hangi duygu var dersen sadakat derim.Elbette.
Ama farklı durumlar da olabilir.
Iki tarafında sağlıksız evlilikleri varsa bakış açım değişir ancak...
Yas konusunu ben attim ortaya. Orta yaslardaki insanlarin, evliyken hayatta herseyi asigim
Diye yikmasina anlam veremedigimi soylemek istemistim. Konusahibi 15 yillik ask dedigi icin, tahminime gore 35 yaslarinda. 20 yasindaki insanin ask diye yaptigi hatayi toyluk diye anlarimda, bu yasta, hele ki iki kisi de hayatini kurmussa anlamam, bunu demek istedim. Sonucta soz konusu olan baska insanlarda var boyle bir durumda. Benim derdim o insanlarin hayatinin nasil etkileneceginde. Hele de cocuklari varsa.
Ama tabi konu sahibi hic aciklik getirmiyor bu durumlara. Varsayimlarla konusuyoruz, evet ya da hayir demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?