• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllar süren karşılıksız aşk

Hanımefendi hukuk ve etik üzerine tartışmak isterseniz yeri burası değil ☺ kimse 8 yıl boyunca tacizci olduğunu düşündüğü biriyle az yada cok iletişim kurmaz. Hayatına birinin girmesi daha ihtimalli sanırım.
E işin içine hukuğu sokan sizsiniz ilk başta, şimdi vaz mı geçiyorsunuz sayın savcım? 🤣

Bence birkaç sene daha bekleyin, elbet ayrılırlar ve bir şansınız olur. :işsiz:

burada tam olarak ne kastediyorsunuz?
intikam almak derken?
Sanıyorum bunu 7382929 kere açıkladım. Bakın hanımefendi doğru bir kelime kullanmadığım için yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim. Çok incindiğim için yanlış konuştum bende farkındayım. Birinden sizi sevmiyor diye intikam alınır mı inanılmaz saçma. Bir mahalle ötede oturan annesini babasını tanıdığım ayrica çok değer verdiğim biri bu kişi nasıl zarar verebilirim? Onu geçtim kimseye zarar verecek biri değilim. Hadi onu da geçtim nasıl bir intikam alacağım ne yapacağım seninle konuşmuyorum artık mi diyeceğim? Buradaki hanımlar biraz büyüttü fikrimce. Millet olarak böyle hikayeler bayılıyoruz ondan galiba. Neyse sorduğunuz için çok teşekkür ederim ilk defa siz sordunuz.

Sanıyorum bunu 7382929 kere açıkladım. Bakın hanımefendi doğru bir kelime kullanmadığım için yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim. Çok incindiğim için yanlış konuştum bende farkındayım. Birinden sizi sevmiyor diye intikam alınır mı inanılmaz saçma. Bir mahalle ötede oturan annesini babasını tanıdığım ayrica çok değer verdiğim biri bu kişi nasıl zarar verebilirim? Onu geçtim kimseye zarar verecek biri değilim. Hadi onu da geçtim nasıl bir intikam alacağım ne yapacağım seninle konuşmuyorum artık mi diyeceğim? Buradaki hanımlar biraz büyüttü fikrimce. Millet olarak böyle hikayeler bayılıyoruz ondan galiba. Neyse sorduğunuz için çok teşekkür ederim ilk defa siz sordunuz.
7382929 kez açıklamış olabilirsiniz ama bildiğiniz gibi konu 11 sayfa olmuş ve iç sayfaları okuyacak zamana sahip değiliz hepimiz. yanlış anlaşılmalar bayağı yorucu oluyor maalesef. burada konu açmak gül ise yanlış anlaşılmaları düzeltmek dikendir.

7382930. açıklamanız için teşekkürler.

“Senelerdir çok kalbimi kırdı, mutlu olduğumu görsün” diye bi cevap verdi yanılmıyorsam buna. Mutlu olduğunu gösterince intikam almış olacakmış ponçik ponçik 😉
Hanımefendi neyin peşindesiniz. Bana takıntılı naylon diyen sizsiniz fakat ters bir cevap aldınız diye tüm gün burada birinin kötü bir şey yazmasını bekleyip yorum yaptınız. Vallahi benden azimlisiniz. Bu duruma neden bu kadar "taktınız" anlamadım. Burada hanımların da söylediği gibi sürekli size dava açılıyormuş demek ki insanlarla uğraşmayı seviyorsunuz, belki siz de kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz. Rica ediyorum ben dahil kimseye bunu yapmayın. İnsanları tanımadan görmeden bu derece aşağılamak üst bir üslupla konuşmak sadece sorun yaşatıyor gördüğünüz üzere. Neyse biliyorum yine anlamayıp saçma sapan şeyler yazacaksınız ama benim derdim bana yetiyor hayatınıza bakın ve üst aklınızı kendinize saklayın lütfen

“Senelerdir çok kalbimi kırdı, mutlu olduğumu görsün” diye bi cevap verdi yanılmıyorsam buna. Mutlu olduğunu gösterince intikam almış olacakmış ponçik ponçik 😉
yanlış kelime kullandığını ifade etti.

yani inşallah bu toksik platonik aşktan kurtulur da başkasını bulup mutlu olduğunu herkese ama herkese gösterir tek dileğim bu.

yanlış kelime kullandığını ifade etti.

yani inşallah bu toksik platonik aşktan kurtulur da başkasını bulup mutlu olduğunu herkese ama herkese gösterir tek dileğim bu.
Söz olsun buraya ekleyeceğim öyle bir şey olursa. Bugün evime yakın bir yerden psikolog randevusu aldım zaten önümüzdeki pazartesi gidiyorum.

Hanımefendi neyin peşindesiniz. Bana takıntılı naylon diyen sizsiniz fakat ters bir cevap aldınız diye tüm gün burada birinin kötü bir şey yazmasını bekleyip yorum yaptınız. Vallahi benden azimlisiniz. Bu duruma neden bu kadar "taktınız" anlamadım. Burada hanımların da söylediği gibi sürekli size dava açılıyormuş demek ki insanlarla uğraşmayı seviyorsunuz, belki siz de kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz. Rica ediyorum ben dahil kimseye bunu yapmayın. İnsanları tanımadan görmeden bu derece aşağılamak üst bir üslupla konuşmak sadece sorun yaşatıyor gördüğünüz üzere. Neyse biliyorum yine anlamayıp saçma sapan şeyler yazacaksınız ama benim derdim bana yetiyor hayatınıza bakın ve üst aklınızı kendinize saklayın lütfen
Kavramları bağlamından koparırsan başarılı bir savunma yapamazsın. Sana naylon demedim “naylon bir aşk” dedim. Takıntılı da demedim “bu sevgi değil takıntı” dedim.

Şu an popüler olan üç konuya yorum yazıyorum sizinki de dahil. Rahatsız oluyorsanız göz ardı ediniz çünkü yazmaya devam edeceğim.

Bana dava açılmadı. Arada böyle senin gibi komik bir şekilde dava açmakla, savcılıkla, cimer ile tehdit edenler oluyor forumca gülüyoruz. O arkadaş da onu belirtmişti, ciddiye alacağını düşünmemiştir. Dava açacak delili vermem ben kimseye merak etme 😉

Kavramları bağlamından koparırsan başarılı bir savunma yapamazsın. Sana naylon demedim “naylon bir aşk” dedim. Takıntılı da demedim “bu sevgi değil takıntı” dedim.

Şu an popüler olan üç konuya yorum yazıyorum sizinki de dahil. Rahatsız oluyorsanız göz ardı ediniz çünkü yazmaya devam edeceğim.

Bana dava açılmadı. Arada böyle senin gibi komik bir şekilde dava açmakla, savcılıkla, cimer ile tehdit edenler oluyor forumca gülüyoruz. O arkadaş da onu belirtmişti, ciddiye alacağını düşünmemiştir. Dava açacak delili vermem ben kimseye merak etme 😉
Maşallah hanımefendi hızınıza yetişmek ne mümkün. Allah rızası için bir salın artık ya. Yaşattığımı falan yaşayayım diye bilerek mi yapıyorsunuz acaba anlayamadım 😂😂

Maşallah hanımefendi hızınıza yetişmek ne mümkün. Allah rızası için bir salın artık ya. Yaşattığımı falan yaşayayım diye bilerek mi yapıyorsunuz acaba anlayamadım 😂😂
Cıks canım sıkılıyor. Keyfim yerinde şu an. Akşam yemeğine kadar boşum. Abili konu da eğlenceli, bi oraya bi buraya 😉

Birinin kendini karşılıksız sevmesi o kişiye yük gibi gelir. Bunu bir türlü platonik tayfa anlamıyor ama bu iş böyledir. Hiç iletişimde bulunmayın ve o kişiyi unutun. Ayrıca ne intikamı neyin intikamı? Aynı şeyi bir erkek yapsa ne sapıklığı kalır ne ruh hastalığı saplantılı olmaktan vazgeçin bu kişiyi rahatsız etmeyi bırakın.

8 yilda unutamamak degil ayni yerde kalabilmek icin caba vermek gerekir yapmayin dogan cocuklar okula basladi tip okuyanlar bitirdi sizin hayatinizda hic mi degisiklik olmadi yogunluk is heyecan bu kdr seviyorum diye direttiniz senede 1 msjin neyin sozu 1 yilda neler degisti
Yapmayin bunu kendinize
Akisina biraksaniz bile unuturdunuz
Ayrica adama baska care birakmamissiniz kurtulmasinin baska yolu yokmus

Mesaj atmadım baktım sadece her yerden engellemişti

Yaşınız kaç bilmiyorum , çok çok yazık ediyorsunuz geçen yillariniza.

Sizde biliyorsunuz ki bu bir takıntı. Elde edemediğiniz için beyniniz size oyun oynuyor.

İsterseniz kurtulursunuz. Uzman desteği almalısınız.

Sizin iyiliğinizi düsündugu icin engellemistir.

Benden umidi kessin yeni kisilerle tanişsin mutlu olsun. Benden cevap bekleyerek mutsuz olmasin.

Gayette mantiklı davranmış. bende 8 yıl boyunca yılda bir kere bile mesaj atacak olsa istemem. Elim ayagi birbirine karisir ne cevap verecegim uzulur diye cevap versem bu sefer bana umut verdi diyecek.

Ayrica hayatinda sevgilisi varsa sizin gozunuze sokup iyice uzmek istememiş olabilir.

Sizi sevmeyen kişiyi bu kadar takıntı haline getirmeyin 8 yılda belkide kimleri gormediniz kimleri kaçirdınız sırf bu kişiyr olan sevginizden. Baska kisilere yonelin sevildiginiz ve sizin de sevdiğiniz bir aşkı sırf takıntınız icin kaçırmayın.

Back
X