- Konu Sahibi KaderinCilvesi
-
bahane olsa bi anda çıkardı.çok kavga ederdik her gun hem de. o da hep sınav dönemi napıcam ben senle derdi destek olurum kavga etmeyız derdım son konusmamızda sana guvenmıyorum risk alamam dediKpss filan bahane bence seni haketmiyorsa koyver gitsin
o ilgilenmediğim 1ay ve şu aralar gitmeyişim etkiilemez mi onu? aa gelmiyo unutuyo mu acaba demez mi korkmaz mı..hayatı boyunca ona aşık olan tek kadınım ve aşık oldugu..unutması zor olmaz mıadam senden uzak durmaya çalışıyor..halen daha koşup sarılasım geliyor diyorsun..sen kovaladıkca o kaçıyor..
insallah en buyuk temennim o. erkekler mantıgıyla terkediyorlar elbet yasadıgımz herseyı özleyecek baskası olsa benı hatrlayacak ama gelir mi onca seyden sonra bilemiyorum ve hayata bu sekılde devam edemıyorumBitirmiş be güzelim, üstüne basa basa bitirmiş. Seni fazla üzmemek için bahaneler de bulmuş. Sen de bırak gitsin, tadında kalsın. Peşinden koşup durursan, ağlayıp sızlanırsan döneceği varsa da dönmez. Belki aylar sonra senin onsuz da mutlu ve huzurlu olduğunu görürse fikri değişir, sevgisi gerçekse döner, özür diler. Hiç kimse zayıf güçsüz bir insan istemez karşısında. Kendine değer ver, dik dur, ona yalvarıp ezilme. Ne kaybettiğini ancak o zaman anlar
ahh evet öyle bir konusuyor ki sanki bütün hatalar benim.hayır ama kavga varsa sebepler iki taraflıdır. ama onla konustuktan sonra 1,5yılı gözden geçirip yaptıgım her hatadan küçük büyük demeden pişman oldum affeetsın istedimBoyle dedigi icin kendinizi hatalı hissedip daha da bağlanıyormuşsunuz gibi geldi bana.
Size bencilsiniz demiş, fazla kıskançlık yaptığınızı da kendiniz söylüyorsunuz fazla boğmuşsun sanırım onu... Bence ne yap et biraz kendini geri çekBiraz olsun degerin varsa onda o da sana adım atacaktır.
Sen bütün hayatını ona endekslersen, onu kıskanıp durursan, sık sık kavga edersen dönmez. Sen ne kadar çok kendine güvenen, mutlu, neşeli biri olursan o kadar değerli unutulmaz vazgeçilmez olursun. Unutma kendi başına mutlu değilsen kimse seni mutlu edemez, sen de kimseyi mutlu edemezsin. İnsanları sık boğaz edersen, deli gibi sevenlerin bile sevgisi biter ve giderler.insallah en buyuk temennim o. erkekler mantıgıyla terkediyorlar elbet yasadıgımz herseyı özleyecek baskası olsa benı hatrlayacak ama gelir mi onca seyden sonra bilemiyorum ve hayata bu sekılde devam edemıyorum
ahh evet öyle bir konusuyor ki sanki bütün hatalar benim.hayır ama kavga varsa sebepler iki taraflıdır. ama onla konustuktan sonra 1,5yılı gözden geçirip yaptıgım her hatadan küçük büyük demeden pişman oldum affeetsın istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?