Yıllar sürse de beklerim sanırım :(

KaderinCilvesi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
86
6
13
İçel Mersin
Mrhabalar kızlar ben de terkedildim 3buçuk ay önce. sebep kıskançlığım ve onun kpss dönemi olmasıydı. bir ay pesşinden kostum hiç yanıt vermedi tersledi. bir ay da hiç ulasmadım unuttugumu sansın gelir dedim..okulda karsılastık bikaç kez gömezden geldm.Sonra dayanamadım ve konusmak istediğimi söyledim tamam dedi konustuk 'kpssye hazırlanan sen olsaydın ben senden uzak dururdum.sen bencilsin sevseydin bencil davranmazdın aşkına inanmıyorum dedi.. ' yaklasıj bir aydır da yine uzak duruyorum uaşmıyorum onu görme ıhtımalım ola -n yerlerde bulunmuyorum.SİZCE bir gün çıkıp gelirmi..İlk sevgilisiyim ilşkimz 1,5 yıl sürmüştü.Bugun yıne gördum kosup sarılasım geldi öyle özlemiştim kii

Bunlar bahane bekarlik sahane! Demistir.. İsteyen insan gorusmez mi sinav mi engel olur. Tabi aranizdaki tam diyalogu bilmiyoruzbir bucuk yildir neler yasadinz neler atlattiniz gibi... Cok umutlanma umudunu da kaybetme

bende 1 yıl hazırlandım ama erkek arkadaşım ayrılmayı düşünmedi benden.ya da ben ondan. denemelerden düşük yapıp sinirlendiğim zamanlarda ona patladım oysa ki.. seven her koşulda sever.. yüzümde tane tane sivilceler çıksa bile kötü hissettirmezdi hala öyle. yüceltme kampanyası gibi olmasın da bi çırpıda yazıverdim aklımdan gelenleri :

Boyle dedigi icin kendinizi hatalı hissedip daha da bağlanıyormuşsunuz gibi geldi bana.
Size bencilsiniz demiş, fazla kıskançlık yaptığınızı da kendiniz söylüyorsunuz fazla boğmuşsun sanırım onu... Bence ne yap et biraz kendini geri çek Biraz olsun degerin varsa onda o da sana adım atacaktır.

Kpss geçti artık, madem kendisi gerçekten aşık neden dönmedi öyleyse? Bahane bunlar canım üzülmeni istemem ama bence unut gitsin..

Bitirmiş be güzelim, üstüne basa basa bitirmiş. Seni fazla üzmemek için bahaneler de bulmuş. Sen de bırak gitsin, tadında kalsın. Peşinden koşup durursan, ağlayıp sızlanırsan döneceği varsa da dönmez. Belki aylar sonra senin onsuz da mutlu ve huzurlu olduğunu görürse fikri değişir, sevgisi gerçekse döner, özür diler. Hiç kimse zayıf güçsüz bir insan istemez karşısında. Kendine değer ver, dik dur, ona yalvarıp ezilme. Ne kaybettiğini ancak o zaman anlar

adam senden uzak durmaya çalışıyor..halen daha koşup sarılasım geliyor diyorsun..sen kovaladıkca o kaçıyor..

adam senden uzak durmaya çalışıyor..halen daha koşup sarılasım geliyor diyorsun..sen kovaladıkca o kaçıyor..
o ilgilenmediğim 1ay ve şu aralar gitmeyişim etkiilemez mi onu? aa gelmiyo unutuyo mu acaba demez mi korkmaz mı..hayatı boyunca ona aşık olan tek kadınım ve aşık oldugu..unutması zor olmaz mı

insallah en buyuk temennim o. erkekler mantıgıyla terkediyorlar elbet yasadıgımz herseyı özleyecek baskası olsa benı hatrlayacak ama gelir mi onca seyden sonra bilemiyorum ve hayata bu sekılde devam edemıyorum

ahh evet öyle bir konusuyor ki sanki bütün hatalar benim.hayır ama kavga varsa sebepler iki taraflıdır. ama onla konustuktan sonra 1,5yılı gözden geçirip yaptıgım her hatadan küçük büyük demeden pişman oldum affeetsın istedim

Niye bahane olsun ki?
Kıskançmış işte.
Hep kadın ezilen ama erkek mi kötü?
İnsanlar dönüp kendine baksın önce.
Bezdirmiş çocuğu belli ki.
Yapışma artık kpss çalışan insana ya.
Cidden bencillik bu.

Yemişim Kpss'sini.
Bal gibi de bahane yapmış. Dakika başı haberleşmenize elbette lüzum yok, buna zaten kimse tahammül edemez. Fakat az görüşmeyi tercih etmek yerine görüşmeyi tamamen bitirmek istiyorsa siz de arkanıza bakmayın.

Bence de bahane. Biz de hazırlandık zamanında en büyük destekçim sevgilimdi. Hatta bi ara bunaldım tatile çıktık bir hafta kafa dağıttık. Acı ama gerçek çocuk bahane bulmuş. Sen seviyorsun belli o da sevse sana sarılmak ister yanından ayrılmazdı. Değmez dicem ama sen yine de üzüleceksin. Yeteri ladar üzül fazla değil çünkü haketmiyor. İnşallah karşına iyi birilerini çıkarır rabbim de çok mutlu olursun.

insallah en buyuk temennim o. erkekler mantıgıyla terkediyorlar elbet yasadıgımz herseyı özleyecek baskası olsa benı hatrlayacak ama gelir mi onca seyden sonra bilemiyorum ve hayata bu sekılde devam edemıyorum
Sen bütün hayatını ona endekslersen, onu kıskanıp durursan, sık sık kavga edersen dönmez. Sen ne kadar çok kendine güvenen, mutlu, neşeli biri olursan o kadar değerli unutulmaz vazgeçilmez olursun. Unutma kendi başına mutlu değilsen kimse seni mutlu edemez, sen de kimseyi mutlu edemezsin. İnsanları sık boğaz edersen, deli gibi sevenlerin bile sevgisi biter ve giderler.

Kavga varsa karakter uyuşmazlığı, anlayışsızlık vardır canım. Seven insan anlayış gösterir, göstermek zorunda... Haddini aşmayan durumlarda tabi.
İlk sevgilisiyim diye böbürlenmemelisin, maymun gözünü açtı diye bir laf vardır.
Cok da yüz verme ki o zaman o da pismanlıklar yaşayabilsin.
Ama hic deger vermiyor bu adam sana zamanına yazık etme derim. Zaten uni donemindeymişsiniz o günlerin tadını çıkar :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…