Yıllar sürse de beklerim sanırım :(

çok istedim ben de sıkıntılarında yanında olayım bi an yalnız ve zorda hissetmesin kendini her türlü fedakarlıga da hazırdım ama gitti. mantıklı düşüneöiyorum bırak gisin diyemiyorum zehir gibi geçiyor günler..

Bir erkeğin peşinden bukadar koşarsanız şımarıp kaçak tabikide.
Bence gururunuz aşkınızdan önce gelsin.sizi istemeyenin üzerine bukadar düşmeyin.

gelme ihtimal yok mu..ben böyle umutla beklerken

artık takmıyomus gıbı yapıyorum gec de olsa belki tesiri olur

Takmıyormuş gibi rol yapmayın,takmayın zaten.sizi istemeyen erkekten zorla aşk dilenecek değilsiniz.
Zaten tekrardan beraberliğiniz başlasada tekrardan (sizin zorunuzla) fazla uzun süreceğinide sanmıyorum.

Herkesin dedigini bende diyecegim ama bahane!!seven boyle bisey yapmaz..bitirmis bencede..umutlanma bosuna...ustune dusersende daha bi ters teper...en iyisi bosver sen onu...uzme canini onun icin..bilirim ask acisi acidir acitir...

bi kızın erkeğin peşinden koşması olayını çok tuhaf buluyorum..
ya da belki normaldir, ben gurur yaparım ama...

Kaçan kovalanııır. Kıytırık bir sınavım olduğu zaman bile sevdiceğim yanımda olmadan çalışamıyorum ben, aklım hep onda kalıyor. O da her zaman yanımda olmaya çalışır benim ona konu anlatmalarımı sabırla dinler... Aşk iki kişiliktir maalesef konu sahibesi, sen tek kalmışsın. :/

Arkadaşlar boşver tarzı yorum yazmış ama KPSS'den daha önemli bir konu var Kıskançlık... Maalesef tecrübesizliğinden ötürü adamı ciddi manada kendinden soğutmuşsun, geçmiş olsun... Kıskançlık gereksiz bir şey, karşındakini ne kadar kıskanırsan kıskan bir şey yapacaksa yapar yani boşu boşuna hem kendini hem karşındakini yıpratırsın ve kaçınılmaz bir şekilde son bulur...

Dönmez mi? Döner, kendini tamamen çek asla arama ki aramıyorsun, sosyal medya profillerinde acıklı durumlar, duygusal müzikler vs paylaşma, hayat enerjini yerine getir ve bunu yansıt yani umursamıyormuş gibi davran hata ayrılmanıza üzülmemiş gibi görünüp mutlu olduğunu ortak çevreye yayarsan sırf egosu incindiğinden ne oluyor yahu deyip sana olta atacaktır, akıllı davranırsan temelli döner, yok hayır eski konuları gündeme getirir eskisi gibi bir izlenim bırakırsan geçmiş olsun...

Bugün KPSS için terkeden yarin havadan terkeder obur günde sudan.. Bu adam seni terketmeye hep bir bahane bulur bosversene..

bahane olsa bi anda çıkardı.çok kavga ederdik her gun hem de. o da hep sınav dönemi napıcam ben senle derdi destek olurum kavga etmeyız derdım son konusmamızda sana guvenmıyorum risk alamam dedi

Size zaten sinyalleri vermiş ama anlamamissiniz şimdi de geç kalmissiniz. .Kendince mantıklı olanı seçmiş. .Ki haklı da sadece hatalı olan siz olmasanız da anlaşılan o ki yyorulmuş. .

Yalnız Üzgünüm ama size cok aşık olduğunu zannetmiyorum. .Aşık olduğu kadının ayrılık acısını yaşamaya göze alarak nasıl sınava adepte olmuş?

En azından size son bir şans verebilirdi? Vermediğine göre Soğumus belli ki..
Ya da geri döndüğünde seni bıraktığı yerde bulacağından emin?

Ya da benim en sinir olduğum erkek tipi; bir şekil hatanın tamamen sende olduğuna inandırmıs kendi vicdan azabından kurtulmak için seni bu azaba bırakmış olabilir? Bu durumda canı isterse gelmez, canıisterse gelir sen zaten suclusun ve onun ggidişinden ders almış sindir ve tamda istediği kivamdasin; tek tarafli fedakarliklar silsilesi hosgeldin

Hangi düşünce ile ayrıldı bilmemiz mümkün değil. .Ancak sen çok umut bağlama bence..Ayrıca seviyor ama kendi iyiliği için ayriligı tercih etmiş de olsa zaten ben olsam donse de bu ilişkiyi istemem..Çünkü belli ki mantığını önde tutan bir adam derdim ve bu ileride başka problemlere sebebiyet verebilir diye dusunurdum..Kadınların duygusalligini düşününce böyle bir kimse çok zor olmalı. .

cnm sen kıskanclıgımdan demıssın ıste adam da senın trıplerınle kaprıslerınle moralını bozup gelecegını etkılemesın dıye uzaklasmıs..Sen de böyle uzak kaldıkca alısacaksın zaten onsuzluga merak etme..Bir ömur beklemezsın neler neler unutur o kalp denen ufak organ hııc merak etme..

Yıllar sürse bile beklemezsin canım. Hem niye bekliyosun?
Hoşlandığın biri çıkar karşına, ona aşık olursun sonra neden bunca zaman diğerinin yasını tuttum diye dert edersin kendine.
Boşver giden gitmiştir. Yeni aşklara yelken aç.

benim sevgilimde kpssye hazirlaniyordu yeri geldi konusmadik bana daha az zaman ayirdi ama buny elbette anlayisla karsiladim sinav oldu bitti eskisi gibiyiz kisa bi dönemdi o gecti.. bence ayrilasi varmis bahanesi de bu olmuş. .

ben de er ya da geç döneceğini düşünüyorum ama burda pek çok yaşanmıs sey okudum. benımde eski sevgilim döndü ama nişanlıydım evliydim falan ama aklım hep ondaydı tek korkum o.Çok geç gelmesi.ben de hep duydum eski sevgili ama yalnız kaldıgından ama baskasını sevemedıgınden ya da sevilemediğinden belki pişmanlıgından dönmüş ama şu an ondan yada tekbi olumlu işaret yok.Tecrübesizlik benden değil ondan kaynaklanan bi durum bence ilk sevgilisiyim ve her ufak sorunu büyütürdü sınav sebepli arılıgı dakavgalarımızdı çünkü çok şımarıktı en ufak olayda kendınden baska bi fikir söylesem naz yapar farklımı düşünüyosun hıı o zaman nasıl evlılık olur bızden derdi. Kusursuz bı kadın var sanıyor o.baska bi ilşkisinde hiç kavga yasamayacagını.

Zaman gösterir dönüp dönmeyeceğini ama sen bekleyeceksin belli ki
O halde kendini değiştir ve geliştir
Kimse mutsuz güvensiz bir insanın hayatına dahil olmak istemez
Güler yüzlü sevecen anlayışlı olsan niye kaçsın ki senden ?

Hepsi bahane sınavı o kadar önemliyken seviyo olsa 1,5 yıllık ilişkisini bitiremezdi nasıl konsantre olcak ayrılık acısıyla. Canım durum net o uzaklaşmak için bahane olarak kullanmış sınavı bence sende unutmaya çalış farklı şeylere yoğunlaş ama bekleyip üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…