- Konu Sahibi KaderinCilvesi
-
çok istedim ben de sıkıntılarında yanında olayım bi an yalnız ve zorda hissetmesin kendini her türlü fedakarlıga da hazırdım ama gitti. mantıklı düşüneöiyorum bırak gisin diyemiyorum zehir gibi geçiyor günler..Bence de bahane. Biz de hazırlandık zamanında en büyük destekçim sevgilimdi. Hatta bi ara bunaldım tatile çıktık bir hafta kafa dağıttık. Acı ama gerçek çocuk bahane bulmuş. Sen seviyorsun belli o da sevse sana sarılmak ister yanından ayrılmazdı. Değmez dicem ama sen yine de üzüleceksin. Yeteri ladar üzül fazla değil çünkü haketmiyor. İnşallah karşına iyi birilerini çıkarır rabbim de çok mutlu olursun.
gelme ihtimal yok mu..ben böyle umutla beklerkenSen bütün hayatını ona endekslersen, onu kıskanıp durursan, sık sık kavga edersen dönmez. Sen ne kadar çok kendine güvenen, mutlu, neşeli biri olursan o kadar değerli unutulmaz vazgeçilmez olursun. Unutma kendi başına mutlu değilsen kimse seni mutlu edemez, sen de kimseyi mutlu edemezsin. İnsanları sık boğaz edersen, deli gibi sevenlerin bile sevgisi biter ve giderler.
artık takmıyomus gıbı yapıyorum gec de olsa belki tesiri olurBir erkeğin peşinden bukadar koşarsanız şımarıp kaçak tabikide.
Bence gururunuz aşkınızdan önce gelsin.sizi istemeyenin üzerine bukadar düşmeyin.
artık takmıyomus gıbı yapıyorum gec de olsa belki tesiri olur
Mrhabalar kızlar ben de terkedildim 3buçuk ay önce. sebep kıskançlığım ve onun kpss dönemi olmasıydı. bir ay pesşinden kostum hiç yanıt vermedi tersledi. bir ay da hiç ulasmadım unuttugumu sansın gelir dedim..okulda karsılastık bikaç kez gömezden geldm.Sonra dayanamadım ve konusmak istediğimi söyledim tamam dedi konustuk 'kpssye hazırlanan sen olsaydın ben senden uzak dururdum.sen bencilsin sevseydin bencil davranmazdın aşkına inanmıyorum dedi.. ' yaklasıj bir aydır da yine uzak duruyorum uaşmıyorum onu görme ıhtımalım ola -n yerlerde bulunmuyorum.SİZCE bir gün çıkıp gelirmi..İlk sevgilisiyim ilşkimz 1,5 yıl sürmüştü.Bugun yıne gördum kosup sarılasım geldi öyle özlemiştim kii
bahane olsa bi anda çıkardı.çok kavga ederdik her gun hem de. o da hep sınav dönemi napıcam ben senle derdi destek olurum kavga etmeyız derdım son konusmamızda sana guvenmıyorum risk alamam dedi
ben de er ya da geç döneceğini düşünüyorum ama burda pek çok yaşanmıs sey okudum. benımde eski sevgilim döndü ama nişanlıydım evliydim falan ama aklım hep ondaydı tek korkum o.Çok geç gelmesi.ben de hep duydum eski sevgili ama yalnız kaldıgından ama baskasını sevemedıgınden ya da sevilemediğinden belki pişmanlıgından dönmüş ama şu an ondan yada tekbi olumlu işaret yok.Tecrübesizlik benden değil ondan kaynaklanan bi durum bence ilk sevgilisiyim ve her ufak sorunu büyütürdü sınav sebepli arılıgı dakavgalarımızdı çünkü çok şımarıktı en ufak olayda kendınden baska bi fikir söylesem naz yapar farklımı düşünüyosun hıı o zaman nasıl evlılık olur bızden derdi. Kusursuz bı kadın var sanıyor o.baska bi ilşkisinde hiç kavga yasamayacagını.Arkadaşlar boşver tarzı yorum yazmış ama KPSS'den daha önemli bir konu var Kıskançlık... Maalesef tecrübesizliğinden ötürü adamı ciddi manada kendinden soğutmuşsun, geçmiş olsun... Kıskançlık gereksiz bir şey, karşındakini ne kadar kıskanırsan kıskan bir şey yapacaksa yapar yani boşu boşuna hem kendini hem karşındakini yıpratırsın ve kaçınılmaz bir şekilde son bulur...
Dönmez mi? Döner, kendini tamamen çek asla arama ki aramıyorsun, sosyal medya profillerinde acıklı durumlar, duygusal müzikler vs paylaşma, hayat enerjini yerine getir ve bunu yansıt yani umursamıyormuş gibi davran hata ayrılmanıza üzülmemiş gibi görünüp mutlu olduğunu ortak çevreye yayarsan sırf egosu incindiğinden ne oluyor yahu deyip sana olta atacaktır, akıllı davranırsan temelli döner, yok hayır eski konuları gündeme getirir eskisi gibi bir izlenim bırakırsan geçmiş olsun...
Hepsi bahane sınavı o kadar önemliyken seviyo olsa 1,5 yıllık ilişkisini bitiremezdi nasıl konsantre olcak ayrılık acısıyla. Canım durum net o uzaklaşmak için bahane olarak kullanmış sınavı bence sende unutmaya çalış farklı şeylere yoğunlaş ama bekleyip üzme kendiniMrhabalar kızlar ben de terkedildim 3buçuk ay önce. sebep kıskançlığım ve onun kpss dönemi olmasıydı. bir ay pesşinden kostum hiç yanıt vermedi tersledi. bir ay da hiç ulasmadım unuttugumu sansın gelir dedim..okulda karsılastık bikaç kez gömezden geldm.Sonra dayanamadım ve konusmak istediğimi söyledim tamam dedi konustuk 'kpssye hazırlanan sen olsaydın ben senden uzak dururdum.sen bencilsin sevseydin bencil davranmazdın aşkına inanmıyorum dedi.. ' yaklasıj bir aydır da yine uzak duruyorum uaşmıyorum onu görme ıhtımalım ola -n yerlerde bulunmuyorum.SİZCE bir gün çıkıp gelirmi..İlk sevgilisiyim ilşkimz 1,5 yıl sürmüştü.Bugun yıne gördum kosup sarılasım geldi öyle özlemiştim kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?