Yıllar sürse de beklerim sanırım :(

Amean aynı terane sen beni haketmiyosun daha iyisine layıksın demek gibi bişey. Bahane...

Bahane bunlar.

O seni istemiyor..

Sende onu takma bosver, sen boyle pesinde dolanirsan adam tabiki havalanacak...

Yillar sürsede beklerim, ondan baskasini sevemem, o cok farkliydi, onu ömrümün sonuna kadar sevecegim.. Bunlarin hepsi laf.

Gün geliyor aklina gelmiyor o kisi, yada geliyor ama canini acitmiyor eskisi gibi. Ve gün geliyor bir baskasini seviyorsun, hatta belki dahada cok. Ben daha önce gercekten sevmemisim diyorsun.

Kimse vagecilmez unutulmaz degildir. Biz sadece öyle düsünerek hayati kendimize zindan ederiz. Yipraniriz, dibine kadar yasariz ask acisini. Ama yine sonra gücleniriz.

Iliskiniz bitmis 3,5 ay önce. Hayirlisi böyleymis demekki bitmesi gerekiyormus. Bitmis bir iliskinin tekrar baslayacagini, herseyin düzelecegini beklemeyin. Sadece hayal kirikligina ugrarsiniz.

Bu kadar çok seviyorsan onun hosuna gitmeyen seyleri zamaninda duzeltmen gerekmez miydi? Son pismanlik neye yarar durumu olmus. Ama yillarca beklemezsin merak etme unutursun tabi ki. Kimse vazgecilmez degil gercekten unutman gerekiyorsa bir sekilde unutuyorsun.

Sınav dönemimde öylesine çıktığım ve zaman geçirmek için sevgili olduğum birini terkederim. Zaten hayatımda bir önemi yoktur o kişinin sınav zamanı bana ayak bağı olmasın diye.

Ama gerçekten sevdiğim birini, asla! Ne alaka sınavla!

Seven insana hiçbirşey engel olamaz kusurlarını da ayrılık sebebi yapmaz. O seni sevmiyor. Net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…