Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşlar bende onu demek istiyorum bi süre sonra farklı şeyler yaşamak istiyosun aynı evi paylaşmak, ne biliyim bi bebek sahibi olmak onunla yemek yemek onunla tv izlemek vs. Ama çıkarken bunların hiçbiri olmuoyr öyle değilmi ben artık sıkıldım onunla buluşup cafe cafe dolaşmaktan derdim bu benim
tabiki tanıyarak evleneceğiz ben demiyorum 1 ay da evlenelim. Ama herşey zamanında güzel bence herşeyi zamanında yaşamak güzel
Yazınızı dikkatli okudum zaten.Ben size örnek verdim sadece.
Herkesin kişisel tercihidir.Ben, kısa bir zaman diliminde tanıdığım birine güvenip pat diye evlenemezdim.Tanımak,anlamak,olaylara bakış açısını en ince ayrıntısına kadar bilmek isterdim.
Evlilik bu ,çocuk oyuncağı değil ki...
Uzun süren birlikteliğin ilişkiyi yıprattığını düşünüyorsanı,herşey zamanında güzel diyorsanız neden bu zamana kadar evlenmediniz ki..
Evet ama bu isteklerin önce karşılıklı olması sonra da şartların müsait olması gerekir di mi?
Erkek arkadaşınız size evlenme teklifi etmiyorsa vardır onun da bir bildiği..![]()
Uzun süren birlikteliğin ilişkiyi yıprattığını düşünüyorsanı,herşey zamanında güzel diyorsanız neden bu zamana kadar evlenmediniz ki..
evet muhtemelen öyle olmustur,
ama bunca yıldan sonra yön degıstırıcektır ya ıyı ya kötu,
ama oldugu gıbı gıtmıyor işler![]()
Evet ama bu isteklerin önce karşılıklı olması sonra da şartların müsait olması gerekir di mi?
Erkek arkadaşınız size evlenme teklifi etmiyorsa vardır onun da bir bildiği..![]()
Uzun süreli ilişkisi olup,bundan keyif alan ve yıpranmayan ,sadece benim herhalde.:içelim:
Kızlar evlenmek için sabırsızlanır genelde,ama ben de hiç böyle bir durum olmadı.:roflol:
Dünyaya bir daha gelsem yine aynı rotayı izlerdim doğrusu.
Ne alaka ya lafı tersinden anlamak zorundamısınız evlenme teklifi etmedğini özelimi sizemi anlatıcam. Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz tabiki benim gibi oda istiyor biran evvel evlenmeyi siz üstünüze vazife olmayan şeyler hakkında konuşmayın bence
Uzun süreli ilişkisi olup,bundan keyif alan ve yıpranmayan ,sadece benim herhalde.:içelim:
Kızlar evlenmek için sabırsızlanır genelde,ama ben de hiç böyle bir durum olmadı.:roflol:
Burada artık bebek sahibi olmak,aynı evde yaşamak istediğinizden bahseden sizdiniz..
Bunun anlamı evlilik değil midir,ben mi tersinden anlamışım?:uhm:
Elbette erkek arkadaşınız evlenmeyi istiyordur,ben aksini mi iddia ettim...
Siz buraya mesaj yazdığınız andan itibaren onları yorumlamak üzerime vazife oluyorşakkıdı
hayır siz resmen o size evlenme teklifi etmiyorsa vardır bi bildiği dediniz.Siz bilemezsiniz bana evlenme teklifi edilip edilmediğini. Yani o sizi istemiyor a getiriyorsunuz resmen haddinizi aşmayın lütfen tabiki yorum yapıcaksınız ama adam gibi yorum yapın
güzelim keyif almak ayrı bi olay herkez keyif alır sonuçda sevdiğin insan. Ama bi süre sonra artık ailelerde sıkıştırmaya başlıyor kız tarafısın sonuçta milletin ağzı torba değil. yani canı sıkılıyor insanın suyu çıkıyo bazı şeylerin
Siz eğer yanlış yorumluyorsanız bu benim kabahatim değil..
Ben bir lafı bir yere getirmem..
Direkt söylerim,sizi istemediğini düşünseydim zaten bence bu adam sizi istemiyor derdim..
Neden dolambaçlı yazayım ki..
Komiksiniz gerçekten..
Konunuza gelince; Madem evlilik teklif edilmiş,maddi sorunların aşılması bekleniyor,ama sizin sıkıntınız devam ediyorsa biraz daha düşünün bence...[/QUOTES
Bu kadar insan anladı siz hala anlayamadınız anlama sorununuz var bence