Yıllardan Beri Aynı Şey:Bıktım

Bence sadece çok şanslısınız dertli değil.Böyle düşünen cahil insanların içinden eşiniz nasıl çıkmış şükredin sevinin mutlu oldun. Bırakın ne düşünürlerse düşünsünler, ne derlerse desinler. Sizin sıkı aile bağınız onların sahip olmadığı ve anlayamadığı bir durum. Doğru olanın siz olduğunuzdan şüphe olmadığına göre, geriye mutlu olmak kalır. Maşallah size de eşinize de.. Allah daim etsin huzurunuzu..

Çeşit çeşit insan var.Patavatsız türüde var,iyi niyetli medeni olanıda.Bence cevap vererek onların seviyesine düşmeyin..

Bence sadece çok şanslısınız dertli değil.Böyle düşünen cahil insanların içinden eşiniz nasıl çıkmış şükredin sevinin mutlu oldun. Bırakın ne düşünürlerse düşünsünler, ne derlerse desinler. Sizin sıkı aile bağınız onların sahip olmadığı ve anlayamadığı bir durum. Doğru olanın siz olduğunuzdan şüphe olmadığına göre, geriye mutlu olmak kalır. Maşallah size de eşinize de.. Allah daim etsin huzurunuzu..

İnş öyleyimdir çok büyük problemlerimiz vardı maalsef eşimin iş ortamı ve arkadaşlarından ötürü bana bi yanlış yaptı eşim yaptığından pişman olup özürdiledi...tabi bu olayları atlatmamız 1 yılımızı aldı...Neler neler yaşadım anlatamam ama şimdi allaha şükür eski halimize döndük...onu çok seviyorum. ..inş şanlıyımdır...o yüzden aslında kıakanılacak özenilecek bi yanım yok...dışardaki kötü niyetli inslardan nefret ediyorum...

Kocaniz olmasi gerektigi gibi davraniyor aslinda.
Ekstra bir durum yok aslinda, sonucta cocuga sadece anne bakar diye bir kural yok.
O insanlarin elestirme sebebi alisik olmadiklari bir durum oldugu icin sanirim.
Cünkü cogu erkek ne yazik ki o kadar ilgilenmiyor cocuklariyla.

İnş öyleyimdir çok büyük problemlerimiz vardı maalsef eşimin iş ortamı ve arkadaşlarından ötürü bana bi yanlış yaptı eşim yaptığından pişman olup özürdiledi...tabi bu olayları atlatmamız 1 yılımızı aldı...Neler neler yaşadım anlatamam ama şimdi allaha şükür eski halimize döndük...onu çok seviyorum. ..inş şanlıyımdır...o yüzden aslında kıakanılacak özenilecek bi yanım yok...dışardaki kötü niyetli inslardan nefret ediyorum...

Kötü günler geride kalmış, Allah şimdiki mutluluğunuzu huzurunu bozmasın inşallah :)

Arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim.2 tane meleğim var.Bunlardan küçüğü cadı 2 yaşında. Ve eşimin memkeketine geleli 1 yıl oluyor yani yerleştik.Daha önceleri her yıl belli aralıklarla gelirdik çok yakın akrabalar harici tanımam.

Gelelim konuya:Eşim çocuklarına çok düşkündür e tabi bana da...Çocuklarda ona haliyle..Geçenlerde facede bir resim paylaştım görüntü şu:eşim sofrada kızıma yumurta yediriyo...Çocukluk arkadaş ı ve akrabası olan şahıs şu yorumu yapmış:oooo sen yuları iyice kaptırmışsın...Ben de cevaben ki adamı tanımıyorum :benim kocam at mı ki yuları olsun yazdım...Eşim olayı çok sonra gördü ve iyi yspmışsın dedi güldü. ..

Dün gecede umre uğurlamasındaydık ve kuzım çok huzursuzdu babasının kucağından inmedi almak istefim ne geldi ne de eşim verdi..Halasının kızı geldi :sanki babası annesi dedi güldüm geçtim..Yine başka bir çocukluk arkafaşı geldi:Ooo oğlum koç kuzu taşımaz dedi karısıda çocuu ona vermeye çalışınca karısına kızdı..Bendee söylediğin lafın pek bi hükmü kalmadı abi dedim.

Yani demem o ki gözleri hep bizde hep bi eleştiri...Eşime rahatsız oluyorsan söyle bana dedim o da boşver onlar cahil insanlar dedi. Ama yine de hoş değil bıktım artık..Yani kızlar bu kişilere cadolozlul yapıp cevap vermeli mi yoksa sessiz mi kalınmalı???...Abarttığımı da düşünmüyorum. Bir babanın çocuğunu kucağına alıp taşımasından daha doğal ne olabilir?

baksak sizi huzursuz etmek ve nedeni kıskançlık.kendileri böyle ilşkiler kuramıyorlar kuranı kıskanıyorlar.hayatınızdan defedin gitsinler

Back
X