• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllardır abi dediğim insan olur mu sizce?

Saygı duyuyorum. Bana göre fazla geldi.
İnsan genel hayatında çevresel faktörlere sergilediği kisiliğini özel hayatına sergilemeyebilir. Abi dediği kisi özel konularda nasıl çıkacak bilinmez. Saygılı, efendi dediğimiz insanın karşı tarafa uymayacak yatak fantezileri çıkabiliyor.

Çok derin bir tanışıklık gerekli.
aynen öyle
anca evlendiğinde ne olduğu çıkar

Çocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur 😅
Bana göree yıllardır sevgili dediğin birine nasıl ki abi diyemiyorsan abi dediğine de sevgili diyemezsin yine de senin bilecegin iş.

Saygı duyuyorum. Bana göre fazla geldi.
İnsan genel hayatında çevresel faktörlere sergilediği kisiliğini özel hayatına sergilemeyebilir. Abi dediği kisi özel konularda nasıl çıkacak bilinmez. Saygılı, efendi dediğimiz insanın karşı tarafa uymayacak yatak fantezileri çıkabiliyor.

Çok derin bir tanışıklık gerekli.
Katılıyorum

Aileler çok fazla işin içinde. Adam gelip sana anlatmiyor, ailen anlatiyor. Yani adamda o güven bile yok. 10 yaş daha büyük, azda değil.

Bu iş bozulur. Ailelelerde birbirine girer. Cünkü aileler tee baştan beri işin içinde. Fazla samimiyet, tez ayrilik getirir.

Ben olsam asla yapmazdim.

Bence fake canım 🤭🤭🤭

Sizden 10 yaş büyük olduğuna göre 37 yaşında oluyor. Aradaki yaş farkını sorun olarak görmüyorum, yani yaşlarınız 33 ve 23 olsa farklı düşünürdüm. Mevcut durumda 40 yaşına varmadan bir an önce evlenip çocuk sahibi olmak istediğinden sizi bir aday olarak görmüş ve size karşı bakış açısı değişmiş de olabilir. Sonuçta herkes aşk evliliği yapmıyor, mantık evliliği yapanlar da var. Kafanız karıştıysa bir akşam yemeği yiyip konuşun.

Çocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur 😅
Abi deme kız bak şimdi lazım oldu 🤣
Kalbinize sorun en güzel cevabı o verir biri sizi seviyor diye siz de onu seveceksiniz diye bir şey yok .ama sanki ısınma olmuş gibi . Markette çalışırken bir arkadaşım vardı aynı sizin gibi adama yıllarca abi demiş hatta adam evlenip boşanmış sonradan bu kızla evlendi çokta mutlular 🙊

Back
X