Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

D Damlaozinal cım listeye eklememi ister misin? merak etme kışın daha kolay oluyo :) dondurmadır tatlıdır canın daha az çekiyo ben kışın verdim kilonun hasını

İnşaallah canım
valla süper gidiyosun sevgi bakalım pazar günü kim daha çok verecek melteme yetişebilcezmi bakalım

Kizlarr geçen yilki kat arkadaşım eve çıktı ve akşam yemegine çağırd. Neler varr nelerrr. Ama ben kendime cacik ve tereyagli yumurta hazirladimmmm:))))

Selam kızlar, bugünkü menüm :
Sabah 2 haşlanmış yumurta, avuçiçi kadar peynir, 10 zeytin, 6 badem, 2 ceviz,4 fındık, bir elma, zeytinyağlı domates, salatalık. 11.30da bitti kahvaltım.
Ara 1 activia (16.30)
Akşam 17.30 bir tabak etli taze fasulye salata
Su 2.5 lt, 1 bardak bitki çayı

günaydın kızlar.bu sabah kahvaltım 1 tost (yağsız) şekersiz çay.işlerimi erken bitirip çıkacağım saç stilimi değiştireceğim.kapalıyım ama saçlarım benim için çok önemli kısa kestirmek istiyorum.asi bir model istiyorum.hiç boya değdirmedim ama belki kızıllar attırırım az biraz.sonra oğlumu okuldan alıp ev oturmasına gidiyorum.7 kadın arkadaş grubum.orada boğazımı tutacağıma söz veriyorum size.akşam yazarım zaten neler yaptığımı persian zumbaya başlıyacağım yarında.dün keçe pardesü baktım tuğba dan bayıldım bir tanesine ama kalçam kocamanmış giyince farkettim.8 10 kilo verip öyle almaya karar verdim.inşallah 60 kiloya inip her istediğim kıyafeti alabileceğim.herkesi öpüyorum bye.

günaydın
bu sabah 2 dilim kepek ekmek ve siyah zeytin ( bolca ) yiyorum ama bunlar beni ne kadar tok tutar bilmem
dayanmaya çalışıcam
günaydın.bence biraz peynir eklemelisin kalsiyumun tok tutucu etkisi var.birde karışmak istemem ama zaytin çok yağlı onu bolca yiyerek zayıflayamayız ki.4 taneyi geçmemek lazım.3 saat kadar sonra 1 bardak süt+1 meyve yersen daha da tok tutar öğle vakti çok yemezsin.ama tek başına meyve yersen kanşekerini yükselteceği için yarım saat kadar sonra tok ta olsan aç hissetmeye başlarsın.kolay gelsin.inşallah istediğin kiloya inersin....

offf unuttuğum şeyler var birkaç kaşık pudig yedim sonradan bide sofrada dometesli biber vardi ondanda biraz yedim ( ama önceden olsa o bitmeden masadan kalkmazdım aklıma geldiniz durdum :) )

önerilerin için sağol iş yerine süt bilmemki o küçüklerden belki olabilir ama zeytini getiriken peynirde eklerim yanına bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…