inşallah yaa, kışın gerçi zor olucak biliyorum am en azından yılbaşına kadar 6-7 kılo versem ne mutlu bana
Ayy ne güzel kaynatmışsınız kıskandımm
Daha yeni geldim yurda.
Öğle yemeği; Bir kase çorba, sulu köfte yemeğinin sadece 3 tane köftesi, karışık salata ayran ve bir avuç ceviz
lorinem ay keşke canım yaaa nazar boncuğu alacak kadar verebilcek miyim acaba
nurseza_ sende şimdi mantı yiyerek nefsini körelttin canım merak etme şimdi daha iradeli olursun
durusude iyi gidiyosun hadi bakalıımmm güveniyorum sanaa. sabahki kaçamak da bugün sondu dimiiii
@NEHIR34 evet tatlım tarçınlı süt iştahı kapatıyo resmen kurtarıcı oldu benim için yurt ortamında
@nesnesly bende öyle didim psikolojik baskı yaptım onlaragece 3 e kadar uyumadılar eritmek için
ama nafileee yediler bi kere hııhhh
Kizlarr geçen yilki kat arkadaşım eve çıktı ve akşam yemegine çağırd. Neler varr nelerrr. Ama ben kendime cacik ve tereyagli yumurta hazirladimmmm:))))
günaydın.bence biraz peynir eklemelisin kalsiyumun tok tutucu etkisi var.birde karışmak istemem ama zaytin çok yağlı onu bolca yiyerek zayıflayamayız ki.4 taneyi geçmemek lazım.3 saat kadar sonra 1 bardak süt+1 meyve yersen daha da tok tutar öğle vakti çok yemezsin.ama tek başına meyve yersen kanşekerini yükselteceği için yarım saat kadar sonra tok ta olsan aç hissetmeye başlarsın.kolay gelsin.inşallah istediğin kiloya inersin....günaydın
bu sabah 2 dilim kepek ekmek ve siyah zeytin ( bolca ) yiyorum ama bunlar beni ne kadar tok tutar bilmem
dayanmaya çalışıcam
günaydın.bence biraz peynir eklemelisin kalsiyumun tok tutucu etkisi var.birde karışmak istemem ama zaytin çok yağlı onu bolca yiyerek zayıflayamayız ki.4 taneyi geçmemek lazım.3 saat kadar sonra 1 bardak süt+1 meyve yersen daha da tok tutar öğle vakti çok yemezsin.ama tek başına meyve yersen kanşekerini yükselteceği için yarım saat kadar sonra tok ta olsan aç hissetmeye başlarsın.kolay gelsin.inşallah istediğin kiloya inersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?