Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

tamam canım haftaya ben de varım iyi olan kazansın

evet kızlar yarışa başlama tarıhımızı belırlıyorum

02/11/2014 pazar sabahı baslıyoruz
09/11/2014 pazar gunu yarış bitiyor hepınız katılıyorsunuz degıl mı ?

bakalım kımın olacak

Eveeeet bu hafta hırslandım çok durakladım artık sahalara dönmeliyim

Canım menün gayet iyi bence o kestaneleri de biraz sporla halledersin
Afiyet olsun canım ah o krakerler, benim eşim de devamlı yiyor yanımda alışkanlık eskiden elim giderdi artık tutabiliyorum kendimi Eliptik bisiklet evlenmeden önce evimde vardı her akşam 1 saat yapardım harika bir alet çok güzel şekillendiriyor, evlenince yeni evimde yer yok alamadım yanıma çok arıyorum..

Hahaha evet canım rahatladık afiyet olsun :) ama yaramasın seni yaramaz seni bakalım nasıl yakacaksın o ÜÇ dilim pizzayı

Afiyet olsun canım, insanın düzeninin bozulması çok kötü, bu ay biraz da o yüzden toparlayamadım en az 2 haftası şehirdışındaydım.. Sen de döndüğünde telafi edersin hiiç merak etme

Papillon_ aynen oyle canim her ne kadar burasi benim evim olsa da düzenimi kurduğum yer artik orasi:/ o yuzden geldigimde en azindan bi 400 gram alip dönüyorum..
Pazartesi tartilip (pazar aksam donecegim icin pazartesi tartilmam gerekiyo cunku yurttaki tartiya guveniyorum) tartiyi da paylaşıp acayip bi hirsla kilo vericem

Hadi bakalım canım bu hafta güzel bir hafta olsun bol eksili tartılar görelim

Gunaydin kizlar

71.1 ciktim 900 gram gitmis :) tam istedigim gibi haftada bir kiloo

sizlerde istediginizi tartida gorursunuz insaallah

mutlu pazarlar
Tebrik ederim canımm süper

Ben malesef sanırım reglden dolayı sabitim 79.8

Fotoğraflı gönderme zorunluluğunu bilmiyordum kızlar bundan sonra böyle gönderirim

Eklentiler

• Image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 55
Gunaydin kizlar dun kizimin dogum gunu sonu tarti boyle oldu

Eklentiler

• 20141102_091233.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 64
Dun sabah gune cok kotu basladim once oglumun dudagi patladi daha sonra benim serce parmagimi ari soktu cok canim yandi ama cok sukur ki yengem vardi hazirliklara yardim etti

Aksam k.validem bizde kaldi gece gec saate kadar oturduk dunku yediklerimi yesil cay ve bol su ile atmaya calistim ama olmadi neyse haftaya 73 u gormek istiyorum artik beyaa

Papillon_ oyle bi zorunluluk yoktu canim biz yaris yapmaya karar verdigimiz icin Tartida atalim dedik:))
NEHIR34 Canim sende takma yeni bi haftaya başlıyoruz üstelik yarışlı bir haftaya:)

İyi aksamlar kizlar.
Ben yarın tartilabilcem

Bugünkü menum
Sabah
Omlet
Peynir zeytin
Domates salatalik
Elma
Sut
Nane

Aksam

2 kofte 2 patates ( yemegin içinden)
Domates salatalik carliston biber
Naneli rokali yoğurt (yogurda bide Pulbiber karabiber nane attim)

Eklentiler

• IMG_0018.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…