Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 rafadan yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, havuç,10 badem, yarım mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt spor Leslie ile 5 mil
Haaayyıııırrr olmaz yemedin dimiii
Kızlar 3 gündür gribim her yerim ağrıyor valla. Aman siz de havalara dikkat edin. Menülerim hem düzensiz hem sağlıksız. Kilom da bu hafta 68,3
Biskuvi yimedin dimi nihal
Bugunku menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates dereotu
Yesil cay
Ara
Yarim elma tarcinli
2 ceviz ici
Yesilcay
Ogle
Tarhana corbasi
3 kasik et haslama
Salata
Ara
Sade turk kahvesi
Aksam
Haslanmis kabak uzerine dereotlu sarmisakli yogurt ile
Salata
Ara
Tarcinli sut
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..Kızlar pek giremiyorum üzgünüm
Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik
Tedavisi için araştırma aşamasındayız Ailece şoktayız
İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın
10/11/2014 Menüm :
Sabah : Herzamanki kepekli domates peynirli sandviç
Öğle : 1 kepçe mercimek çorbası - 1 kepçe tavuklu patates yemeği - 3 kaşık yoğurt
Ara : 10 badem
Akşam : 1 kepçe çorba - 4 kaşık kabak yemeği etli
Ara : Türk kahvesi şekerli ama
2 lt su - 2 fincan yeşil çay ....
Çok geçmiş olsun canım havalar gerçekten de çok dengesiz ne giyeceğimi şaşırıyorum dışarı çıkarkenKızlar 3 gündür gribim her yerim ağrıyor valla. Aman siz de havalara dikkat edin. Menülerim hem düzensiz hem sağlıksız. Kilom da bu hafta 68,3
Ooo canım senin de menün çok güzelBugunku menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates dereotu
Yesil cay
Ara
Yarim elma tarcinli
2 ceviz ici
Yesilcay
Ogle
Tarhana corbasi
3 kasik et haslama
Salata
Ara
Sade turk kahvesi
Aksam
Haslanmis kabak uzerine dereotlu sarmisakli yogurt ile
Salata
Ara
Tarcinli sut
Sağol canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öpüyorumspor olayına bayılıyorum senın canım masallah azmini tebrık edıyorum menulerınde doyurucu ve saglıklı =)
gecmıs olsun canım kılon ıcınde tasalanmaıyılestıkten sonra sıkı sarılırsınn
oh oh yandan mis gib saglıklı menu
Gecmis olsun canim :) allah acil sifa versn insallah
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Menüne bayıldım canım gayet iyi gidiyorsun
Ben de menümü paylaşayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 10 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık, bir mandalina
Ara bir kase zerdeçal,zencefil,tarçın karışımlı yoğurt
Akşam bir tabak karnabahar yemeği, salata
Bir şekersiz sütlü nescafe, bir fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor dışarıda 45 dk yürüdüm.
Günaydııınnnn kızlaaar
Günaydınlar :) Bu sabah işe geldim, daha iyi gibiyim ama sesim travesti gibiSimit,peynir, domates, zeytinle güne başladım
geçmiş olsun acil şifalarKızlar pek giremiyorum üzgünüm
Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik
Tedavisi için araştırma aşamasındayız Ailece şoktayız
İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın
tabi sabah kahvaltımda kepek ekmeğide vardııı ama öğlen yokslm
bu sabah siyah zeytin peynir ve çok az mantar yedim
arada 1 mandalina
öğlen ciğer bulgur salata ve yoğurt yedim
gerisi önemli bakalımdaha neler ekliycem keşke eklemesem
geçmiş olsun acil şifalar
slm
bu sabah siyah zeytin peynir ve çok az mantar yedim
arada 1 mandalina
öğlen ciğer bulgur salata ve yoğurt yedim
gerisi önemli bakalımdaha neler ekliycem keşke eklemesem
Dunku mamalarim kizlarr.
Ama ders calisirken iki kare bitter ve kahveyi unutmamak lazim
Hoş geldin Yağmur :) Ne kadar güzel kilo vermişsin, inşallah devamını da getirip istediğin kiloya ulaşabilirsin. Limon diyeti,yoğurt diyeti, isveç diyeti gibi hızlı kilo verdiren diyetleri ben pek sevmiyorum. Çok kolay geri alınabiliyor. Ayrıca günlük alman gereken protein, karbonhidrat ve vitamin değerlerin var. Bunların hiçbirini alamazsan sağlıklı kilo veremezsin,baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yaratır. Ama tabi yine de karar seninBoyum 1.73
Ben rahatsizliktan dolayi 98 kiloya kadar cikmisdim, 1 sene icinde 33kg verdim spor ve saglikli beslenerek. 68kg düsmüsdüm ama malesef stressden dolayi tekrar kilo aldim ve 79 kiloya ciktim. Simdi hedefim 60kg, bugün limon diyetine basladim yani limon bal karisimi iciyorum. 1 hafta denicem bakalim
Hoş geldin Yağmur :) Ne kadar güzel kilo vermişsin, inşallah devamını da getirip istediğin kiloya ulaşabilirsin. Limon diyeti,yoğurt diyeti, isveç diyeti gibi hızlı kilo verdiren diyetleri ben pek sevmiyorum. Çok kolay geri alınabiliyor. Ayrıca günlük alman gereken protein, karbonhidrat ve vitamin değerlerin var. Bunların hiçbirini alamazsan sağlıklı kilo veremezsin,baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yaratır. Ama tabi yine de karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?