ne yardimi olacak bilmiyorum ama ben 25 senedir evliyim ve ilk gunkunden daha cok asigiz ve birbirimizsiz bir hayat dusunmemiz mumkun deyil cok sukur :)
ben evli değilim ama annemin bir arkadaşı var öyle..20 yıllık evli ve hala kocasına deli gibi aşık..kocasından bahsederken gözlerinin içi parlıyor.. öyle içten canımbitanem diyor ki..Allah nazarlardan saklasın..inşallah ben de onun gibi olurum...
canım aşk 1sene 2sene 3 sene 5 sene sürsün ama sonra aşk sevgiye dönuyor ki ebn 5 sene vermyorum 3 sene içinde aşk yani aşkın açılımı: kıskançlık aşk can yakar aşk içini kemirtir aşk herşeyin en kötüsünü ve haşinini yaptırır. sevgi saftır duygusaldır hep avrdır sadakkatır sevgi sevgi hehrşeydir aşkı 2 sene yaşarsın sevgiyi bir ömür
ben evli değilim ama annemin bir arkadaşı var öyle..20 yıllık evli ve hala kocasına deli gibi aşık..kocasından bahsederken gözlerinin içi parlıyor.. öyle içten canımbitanem diyor ki..Allah nazarlardan saklasın..inşallah ben de onun gibi olurum...
ne yardimi olacak bilmiyorum ama ben 25 senedir evliyim ve ilk gunkunden daha cok asigiz ve birbirimizsiz bir hayat dusunmemiz mumkun deyil cok sukur :)
benim öyle yıllar olmadı 5 yıl oldu ama hala sanki nişanlıymışım gibi onu görünce çok heyecanlanıyorum ve ilk günümüzmüş gibi hergün ayrı süsleniyorum o benim için ne yapıyor peki hiç saç sakal karmakarışık
benim öyle yıllar olmadı 5 yıl oldu ama hala sanki nişanlıymışım gibi onu görünce çok heyecanlanıyorum ve ilk günümüzmüş gibi hergün ayrı süsleniyorum o benim için ne yapıyor peki hiç saç sakal karmakarışık
2006 dan beri beraberiz
bu yaz 4. yılımıza giricez evlilikte cocuk yok ....
ilk günkünden daha cok seviyoruz ve özlüyoruz birbirimizi
tamam belki yeni diyebilirsin ama sevgiliykende nerdeyse her gün görüşüyorduk.
Deli gibi seviyorum aşığım ve bunu kocamdan da hissediyorummm :103:
Aşk biterse ne olacak ya,sevgi tabiki de önemli de aşk olunca her şey daha anlamlı,ona bakınca heyecanlanmak,saat saymak,özlemek,üzülmek,aşk güzel ya bitmesiin