Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kmse yokmş dmek ki![]()
Ben daha evli değilim ,ortada aday da yok ama ben olcamÖyle istiyorum çünkü eğer olmazsa hiç olmasın istiyorum çok mu şey istiyorum :26:
ben evli değilim ama annemin bir arkadaşı var öyle..20 yıllık evli ve hala kocasına deli gibi aşık..kocasından bahsederken gözlerinin içi parlıyor.. öyle içten canımbitanem diyor ki..Allah nazarlardan saklasın..inşallah ben de onun gibi olurum...
ne yardimi olacak bilmiyorum ama ben 25 senedir evliyim ve ilk gunkunden daha cok asigiz ve birbirimizsiz bir hayat dusunmemiz mumkun deyil cok sukur :)
Ben daha evli değilim ,ortada aday da yok ama ben olcamÖyle istiyorum çünkü eğer olmazsa hiç olmasın istiyorum çok mu şey istiyorum :26:
benim öyle yıllar olmadı 5 yıl oldu ama hala sanki nişanlıymışım gibi onu görünce çok heyecanlanıyorum ve ilk günümüzmüş gibi hergün ayrı süsleniyorum o benim için ne yapıyor peki hiçsaç sakal karmakarışık
![]()
insanlar genelde aşkın geçici olduğunu ömrünün 2-3 yıl olduğunu söylerler.merak ediyorum yıllardır evli olupta eşine hala aşık olanlar var mı???