Yıllardır evlilik teklifi almadım. Kısmetim mi kapalı?

alevimsiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
40
52
3
40
Kızlar bu sizce kısmetin kapalı olması gibi bir şey midir? Ya ben yaşı 30u geçmiş evlenememiş bir bayanım. Etrafımda görüşebileceğim bekar kimse de yok. Bana gelen teklif de yok. Bayağı da oldu. Diyorum herhalde kısmetim kapalı. Ne dersiniz? Bazen böyle sevgilisinden ayrılık hemen yeni ilişkiye başlayanlara çok şaşırıyorum. Nasıl hızlı buluyorlar diye.

Sizi anlıyorum, hakta veriyorum ancak bu kadar kafanıza takmanız sizi sadece üzer...

ben de bir kere aldım zaten evlilik teklifi devamlı alınan bir şey değil. bugün biri yarın başkası türü ilişkilerde evlilik de teklif de olmuyor ki.
30 da geç bi yaş değil.

Bu işler tamamen kader kısmet şans artık ne derseniz ondan, ben evlenmeyi aklımdan bile geçirmedim hiç, hayatıma öyle herkesi de almazdım, üniversitem bitti nişanlımla tanıştım ve 2 ay sonra yani 1.senemizde nikâhımız var. Hiç ortada yokken hayat arkadaşımı buldum. Henüz 22 yaşındayım. Bazıları da aradığı istediği halde bulamaz doğru insanı ya da daha zor bulur. Bence sosyal değilseniz sosyalleşinn yeni insanlar tanımaya fırsatınız olsun gerisi gelir herşeyin hayırlısı olsun diyin..

daha birkaç gün önce benzer bir konunuz vardı. oraya insanlar yazacaklarını yazdılar zaten. tekrar konu açmaktaki beklentiniz nedir

Okul, iş, sosyal çevre ile olacağını düşünmüyorum... bence bu iş tamamen nasip... mühendisim, erkeklerle çalışıyorum ve sürekli yeni insanları tanıma şansım oluyor... teklifte çok geliyor ancak gönlüme göre biri olmadı... hakkınızda hayırlısı olsun ancak 30 yaş geç değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…