- 1 Ağustos 2017
- 96
- 53
- 3
- 31
- Konu Sahibi Mutlusylmz
-
Takıntı işte yadırgamamak gerek.Zaten o kontörü çıkarandan Allah razı olsun Bu takıntım çok başka bişey anlatabilsem keşke,estetik olsam mesela bu seferde yine begenmem gibi geliyor,galiba yardım alıcam eninde sonunda ne yapıp ne edip
Ahahaha evet bana da derlerdi herkes kendine baksin valla kuccucuk gozden iyidir ve en onemlisi sagliklilar cok sukurEstetik yaptirdim yine yaptiracagim da..kararsizim.ya guzel degilim.pek ama bu dert degil artik enerjiyle donuyor dunya bence..eneejin nasilsa o sun nasio gorundug7n onemsiz M Mutlusylmz
DuuRumm benimde hep gozumle dalga gectiler.hatirliyorum pazarci adam goze bak araba fari gibi demisti.kucukken d3 portlek.hoz derlerdi..
Valla doktprum da goz kapagi estetigi onerdi.benim tip hakkaten sorunlu ama ben bununla barisigim.ya fiziksel goruntu nedeniyle hayata kusmemek lazim zaman geciyor kompleksle uzulerek olmaz.en guzel olumamaz belki ama en guzel yasayan olunabilir..guzel.olmak cok da onemli olmamaliKesinlikle öyle,mesela pek güzel olmasa bile biri kendine güveni onu çok güzel çekici yapıyor bu konuda haklısın,bence biz kendimizi kabul etmeliyiz bu şekilde ki herkesin kusuru var kendine göre kimse kusursuz degil,asıl bende büyük gözleri çok begenirim,adam çok ayıp etmiş gerçekten,allahın yarattıgına laf eden böylede kötü insanlar var işte,o yüzden böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?