• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

Inandirici degil... Okypete katiliyorum, hamile bi kadinin verecegi bi tepki degil.
En cahil hamile kadin bile bilir hamilelikte ilac alinmadigini,
zor gün kafan karisik diyelim ondan aldin düsünemedin hadi en gec simdi anladiginda farkli bi tepki vermen gerekirdi...

ayrica ziyaretci sayisi üye sayisindan yüksek olan basliklarda illa bi terslik oluyor
ya bi sözlük, ya bi forum yine kandirmaya calisiyor bizi...

Gerçekse ; ALLAH yardımcın olsun..

Değilse de ; Ben evli olmamama rağmen ilacın bebeğe zararı olduğunu biliyorum. yaşım 19..
Gebelik takviminede maşALLAH:nazar:
Ama erkekler hamile kalır mıydı ki :30::30::27::27:
Fake konu açarken bi bayandan akıl alın böyle olmuyor yaniiii:37:
Üstelik bebeğin doğmasına bi kaç ay kalmış ve siz sakinleştirici almışsınız..
Ufak atın..

.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.. Biraz uzun olacak anlatacaklarım ama dinlemenizi istiyorum..
Benim bir kuzenim var.. Çocukluğumuzdan beri çok iyi anlaşırız beraber büyüdük kardeş gibiyiz hatta öteydik.. Ben 2007 yılında bir sevgili buldum çok aşıktım hatta ben açıldım ve karşılık buldum çok mutlu oldum 2009 yılında da evlendik.. Eşimi ilk kuzenimle tanıştırdım kuzenim de bana göre daha uzun boylu ve doğal kızıl saçlı çilli çok çok güzel alımlı bir kadın.. Neyse..

Eşim son 1 yıldır çok tuhaf davranışlar gösteriyordu anlamıyordum ilk başta evlilik telaşıdır, hayattır vs derken geçiştiriyordum. Fazla safmışım sanırım.. Cinsel birlikteliğimiz 1 2 kere anca olmuştur ki hamileyim zaten şuan bebek bekliyoruz.. Son 6 7 aydır özellikle telefonunu, kullandığı tablet bilgisayarı saklamaya başladı benden.. Bense umursamıyordum şifresini öğrenmek mesajlarını okumak gibi bir gafletim olmamıştı.. Geçen gün eve geldim geldiğim gibi koltuğa attım kendimi doktor kontrolü alışveriş derken yorulmuştum.. Sehpanın orda bir bileklik gördüm yere düşmüştü.. Aldım inceledim mavi taşlı çok güzel bir bileklik.. Geçen gün geldiğince kuzenimin bileğinde de aynısından görmüştüm hatta eşime söylemiştim çok güzel bir bileklikti diye.. Eşime sordum eve gelince bu bileklik nedir diye "geçen sen çok beğenmiştin kuzeninde vardı ya geçen gün aynısından buldum aldım sana" dedi.. çok sevindim salak gibi allah kahretsin bileğime de taktım ama hala aklımdan kötü bir düşünce geçmiyor.. Bugün işe giderken allah tarafından tablet bilgisayarını açık unutmuş oda da bırakıp gitmiş.. Ben de sabah mesaj sesiyle uyandım şeytan dürttü facebookunu ve maillerini karıştırdım.. Mail kontrolünden temiz geçti sadece iş görüşmeleri vardı.. Ama facebooktaki bir isim kahretti beni.. Kuzenimle tam 1 yıldır aşklı meşkli konuşmaları varmış.. En son konuşmalarında evime gelmiş sevişmişler ve bilekliğini nereye çıkarttığını unuttuğunu ve "şeyma görmeden o bilekliği bul ve bana ver" dediğini okudum.. Sürekli otellerde evlerinde ve hatta bizim evimizde buluşmuşlar.. Kızlar inanın o kdar köüyüm ki yazacak halim kalmadı.. Eşim hala eve gelmedi ve o.. En yakın arkadaşım kuzenim dediğim insan.. Tam 2 yıldan beri aldatılmışım.. Bu aşağılık adamdan bebek bekliyorum bir de.. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin inanın yataktan çıkamadım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum..

İnanın o kadar safmışım ki hiçbir şey anlamadım.. Zaten kuzenimle aramıza uzak mesafe var nasıl buluşmuşlar nasıl yapmışlar.. Of beynim yandı.. Öyle büyük bir üzüntü içerisindeyim ki.. Boşansam bebeğim babasız büyüyecek.. Kuzenimle ve eşimle hiç aynı ortamda bulunmadık düğün, cemiyet vs.. İnanın hiç anlamadım nasıl renk vermediler şaşıyorum..

daha ilk sayfada konuyu okurken mantık dışı şeyler olduğunun farkına varıp hemen son sayfaya geçtim.. meğerse öylemiymiş..:19::19:
nerdeyse 5 yıl olmuş evleneli..evlilik telaşı mı kalır ?:26:
Kuzen geçen gün eve gelip bilekliğini düşürüyor..ama diğer mesajda aralarında uzak mesafe var eşle nasıl buluşmuşlar?:26:

bir erkek telını veya tabletını bv. şeyleri saklıyorsa bilin ki bir halt yıyordur.
o kuzen nasıl biriymiş yaaa:ssz: ruhu f.... imiş utanmaz ahlaksız
içi nasıl aldı, nasıl flört ettı utanmadan? kuzenını bir yerde sıkıştır yol saçını başını
arkadas değil, akraba bu sonucta

ohaaa :23:

Son düzenleme:
Cıks olmamış,iyi çalışmadan alelade yazılmış ,
5 yıllık evlilik ama 1 veya 2 kez ilişki ,evlilik telaşı,eşindeki değişmeler 1 yıldır,kuzenle ilişki 2 yıldır ,riskli gebelik fakat alınan ilaçlar,bu kadar sakinlik ,evdeki inanılmaz bigisayar ve tablet fazlalığı,(biri sendeyken diğerine aktarılan bilgiler,bir diğer yandan sen kilitiyken eşininm diğer odada mesajları silmesi ,
sen iyi değilim demenle eşinin herşeyi anlayıp delilleri ortadan kaldırma çabası filan ,komik yani ,kurguda hata var,dedim ya olmamış .ayrıca kk kadını yemez canımmmm.

yav he he ...........

Fake ise allah belani versin insanlara burda kendini acindiriyorsun ve zamanindan caliyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım daha bugün üyelik almışsın, bugün bu acı olayı yaşamış, ardında bir kaşık suda boğman gereken eşine evlilik takvimi hazırlamışsın.

Bir de hamilelik takvimi hazırlamışsın onu unutmayalım.Daha konunu okur okumaz gözüm bunlara takıldı.

esin anlamistir buyuk ihtimal insallah butun kanitlari silmez.canim hamilesin hicbiseye gucun yoktur simdi senin kiyamam ya nasil icim acidi kahroldum gece gece allah onlarin belasini versin kendi pisliklerinde bogulsunlar dunyanin civisi cikmis harbiden

ya ilacın neden içtin diyen ilk ben oldum baktım kimse takılmıyor saçmalıyorum filan dedim ama kesin fake yani haha nasıl bi senaryo anlamadım gitti hamile kadın aspirin bile içmemeli bence sakinleştirici ne allah aşkına hamilelik takvimi oluşturmalar ben erken doğum yapardım o durumda olsam :53:

İnsanlar neden acıtasyon ile birilerini kandırmaya çalışır ki ?

ne geçti eline üzdün diye bizi ?

tuh bende burda nasil uzuldum yaziklar olsun.hamileyken bigun hastaliktan.atesten geberiyodum agri kesici bile icememistim korkudan.

Son düzenleme:
Valla seninki yalan haber mi bilmem ama hayatta böyle şeyler oluyor ama bben böyle birşey yasasaydim asla sakin kalamazdim o bilgisayarla birlikde eşinde evde yokmus ceker giderdim anneme

bence boşanın. kuzeniniz ile aldatılıyormuşsunuz. bu iş böyle gitmez. bebeğin doğmasınada 2 ay falan kalmış yani.
Merhaba arkadaşlar.. Biraz uzun olacak anlatacaklarım ama dinlemenizi istiyorum..
Benim bir kuzenim var.. Çocukluğumuzdan beri çok iyi anlaşırız beraber büyüdük kardeş gibiyiz hatta öteydik.. Ben 2007 yılında bir sevgili buldum çok aşıktım hatta ben açıldım ve karşılık buldum çok mutlu oldum 2009 yılında da evlendik.. Eşimi ilk kuzenimle tanıştırdım kuzenim de bana göre daha uzun boylu ve doğal kızıl saçlı çilli çok çok güzel alımlı bir kadın.. Neyse..

Eşim son 1 yıldır çok tuhaf davranışlar gösteriyordu anlamıyordum ilk başta evlilik telaşıdır, hayattır vs derken geçiştiriyordum. Fazla safmışım sanırım.. Cinsel birlikteliğimiz 1 2 kere anca olmuştur ki hamileyim zaten şuan bebek bekliyoruz.. Son 6 7 aydır özellikle telefonunu, kullandığı tablet bilgisayarı saklamaya başladı benden.. Bense umursamıyordum şifresini öğrenmek mesajlarını okumak gibi bir gafletim olmamıştı.. Geçen gün eve geldim geldiğim gibi koltuğa attım kendimi doktor kontrolü alışveriş derken yorulmuştum.. Sehpanın orda bir bileklik gördüm yere düşmüştü.. Aldım inceledim mavi taşlı çok güzel bir bileklik.. Geçen gün geldiğince kuzenimin bileğinde de aynısından görmüştüm hatta eşime söylemiştim çok güzel bir bileklikti diye.. Eşime sordum eve gelince bu bileklik nedir diye "geçen sen çok beğenmiştin kuzeninde vardı ya geçen gün aynısından buldum aldım sana" dedi.. çok sevindim salak gibi allah kahretsin bileğime de taktım ama hala aklımdan kötü bir düşünce geçmiyor.. Bugün işe giderken allah tarafından tablet bilgisayarını açık unutmuş oda da bırakıp gitmiş.. Ben de sabah mesaj sesiyle uyandım şeytan dürttü facebookunu ve maillerini karıştırdım.. Mail kontrolünden temiz geçti sadece iş görüşmeleri vardı.. Ama facebooktaki bir isim kahretti beni.. Kuzenimle tam 1 yıldır aşklı meşkli konuşmaları varmış.. En son konuşmalarında evime gelmiş sevişmişler ve bilekliğini nereye çıkarttığını unuttuğunu ve "şeyma görmeden o bilekliği bul ve bana ver" dediğini okudum.. Sürekli otellerde evlerinde ve hatta bizim evimizde buluşmuşlar.. Kızlar inanın o kdar köüyüm ki yazacak halim kalmadı.. Eşim hala eve gelmedi ve o.. En yakın arkadaşım kuzenim dediğim insan.. Tam 2 yıldan beri aldatılmışım.. Bu aşağılık adamdan bebek bekliyorum bir de.. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin inanın yataktan çıkamadım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum..

Asla affetmeyeceğim asla.. Sakin değilim ellerim titriyor yüzüm gözüm şişti ve karnım burnumda nasıl hıncımı çıkartıcam onlardan.. Boşanacağım.. Yanlış anlamışımdır diye 8 9 kez okudum mesajlarını.. En sarsıcı tarafı da " o şeyma olacak karıyı ne zaman atacaksın başımızdan" lafı oldu kuzenimin.. NEdir bu evli erkek cazipliği anlamıyorum.. Kuzenimi aramayı bile düşündüm ama cesaret edemedim.. Eşim de cevap vermiyor onunla buluşmuştur kesin..

bence ne yap biliyo musun (konunu akşam okumulştum gelirken aklıma geldi valla seni düşünüyordum çok üzüldüm gerçekten)
hiç bi renk verme
bütün aileyi çağır,hani yemek yeme manasında yada başka bi neden bul
o yazışmaları çıktı al
herkesin içinde ikisinide rezil rüsba et
aç davanı
ikisinide süründür
adi pislikller
şahsen ben olsam böyle yapardım
yazık sana ya allah cezaları mahluklar
hadi kuzenin kuyruk salladı,pislik yaptı
yaaa senin o kocan denen adam yüz vermeseydi hiç bişey olmazdı
allah cezalarını versin

ayyhh yinemi sahte konu :1: ay bi daha inanmıycam bu nedir ya

Kadinin uzerine cok gittiginizi dusunurken birden birsey dikkatimi cekti tablet sifresini bilmiyorum dedi en basta.gecede tabletten facebookuna bakip esinin msjlari sildigini gordu cogu tablette oldugunu dusundugum bu hani belli sure sonra tuslar kilitleniyor ve acmak icin yine sifre girmen gerekiyor ben birtek bunu anlamadim.yoksa ilac durumunu bile anlarim o an dusunememistir birsy olmustur yani.ama bu cok ince bir ayrintiydi bence.

Kadinin uzerine cok gittiginizi dusunurken birden birsey dikkatimi cekti tablet sifresini bilmiyorum dedi en basta.gecede tabletten facebookuna bakip esinin msjlari sildigini gordu cogu tablette oldugunu dusundugum bu hani belli sure sonra tuslar kilitleniyor ve acmak icin yine sifre girmen gerekiyor ben birtek bunu anlamadim.yoksa ilac durumunu bile anlarim o an dusunememistir birsy olmustur yani.ama bu cok ince bir ayrintiydi bence.

Evet doğru tesbit ettiniz benim de tabletim var şifreli şifresini annem,ben ve kardeşim biliyoruz haberimiz yokken eve gelenler karıştırmasın diye şifre koydum ne olur olmaz diye bazen tableti açık bırakıyorum ve kullanmıyorum aradan 10 dk geçse şifre istiyor siz şimdi söyleyince aklıma geldi.Açık bıraksa bile yine şifre sistemi devreye girer.

Back
X