- 1 Ağustos 2016
- 68
- 15
- 3
- Konu Sahibi ruyeasiman123
-
inşallahhhyıllardır etmediğim dua kalmadı inan ben bir de geçen yıl instagramdan takip ettim o da beni etti fotolarımı falan beğeniyordu ondan da çok umutlandımm bir de ortak bi kaç şeyimiz çıktı bunları hep kadere yordum ama ondan direk hiç bir adım olmadı altı senedirkendimi hatırladım:))) ne ağlamıştım ne üzülmüştüm beni sevmiyor neden diye:)
ümidi kes ondan
deli gibi karşılıklı aşık olacağın kişi gelecek bir gün
Çok teşekkür ederim peki nasıl unutabilirim bi fikriniz var mı ? Ben artık yoluma bakmak istiyorumİmkansız her zaman daha cazip olur. Sende olmamış diye böyle düşünüyorsun bence. Hayatına yeni birilerini al derim. Zamanla geçecek...
Çok teşekkür ederim peki nasıl unutabilirim bi fikriniz var mı ? Ben artık yoluma bakmak istiyorum
Anladım canım o zaman inşallah tez zamanda biri çıkar karşıma her üzüntümü unutturur banaYeni birini hayatına almadıkça bu durumu atlatamazsın canım
yanlış yapıyorsun bir kere onun senin için anlamı çokü büyükinşallahhhyıllardır etmediğim dua kalmadı inan ben bir de geçen yıl instagramdan takip ettim o da beni etti fotolarımı falan beğeniyordu ondan da çok umutlandımm bir de ortak bi kaç şeyimiz çıktı bunları hep kadere yordum ama ondan direk hiç bir adım olmadı altı senediryanlış yapıyorum değil mi unutmalıyım
Yaniii öyledir mutlakaa ama kalbin ısınması çok farklı bi durum sanırım :) Ama kafamda çok kurdum mükemmel bi insan kurdum kafamda bir de hep bana olcakmış gibi geliyo sanki bi anda karşıma çıkıcak evlenicekmişiz gibi geliyoBu kadar gözünde büyütme onu canım ya. O da diğer erkekler gibi evlendiğinde sağdan soldan kirli çoraplarını toplayacağın, kirli donlarını yıkayacağın sıradan bir erkek işte
Hıııhhh !!! Kesinlikle kafamda çok kurdum çokkkk ! O zaman bugünden itibarenn onu gördüğüm hatırladığım ne varsa hayatımdan çıkarıcam ve kendime yönelicem hiç olmadığım kadar bakımlı olucam ve karşıma çıkan insanları değerlendiricem bunu başarmam lazım :)) çok teşekkürler :*yanlış yapıyorsun bir kere onun senin için anlamı çokü büyük
ama bu anlamı ona veren sensin önce bunu farketmen lazım
ve çok yakından tanımadığın için aynı bendeki gibi bence sen de kafanda eksik parçaları tamamlıyorsun ve onu mükemmelleştiriyorsun
mükemmelleştirmesen bu kadar kusursuz görmesen aslında o kadar deli divane sevmezsin
kaderin oymuş gibi inanmaktan da vazgeç bence, kendine yapacağın en büyük iyilik bu olurHıııhhh !!! Kesinlikle kafamda çok kurdum çokkkk ! O zaman bugünden itibarenn onu gördüğüm hatırladığım ne varsa hayatımdan çıkarıcam ve kendime yönelicem hiç olmadığım kadar bakımlı olucam ve karşıma çıkan insanları değerlendiricem bunu başarmam lazım :)) çok teşekkürler :*
Yaniii öyledir mutlakaa ama kalbin ısınması çok farklı bi durum sanırım :) Ama kafamda çok kurdum mükemmel bi insan kurdum kafamda bir de hep bana olcakmış gibi geliyo sanki bi anda karşıma çıkıcak evlenicekmişiz gibi geliyoSiz olsanız ne yapardınızzz ?
dimi yaaa çok haklısınkaderin oymuş gibi inanmaktan da vazgeç bence, kendine yapacağın en büyük iyilik bu olur
Bu çocuk bana lise birde şişman şakası yapmıştıSuan hala kilolu musun hayatım,eğer öyleyse kilo ver.sevdiğin cocuk icin değil tabiki.kendi ozguvenin ve sağlığın açısından .daha kimleri kimleri seveceksin yolun cok.basindasin
çok teşekkür ederim fikirleriniz için :)ben hic platonik aşık olmadim canım o yüzden faydalı yorum yapabilir miyim bilmiyorum. Kendini başka şeylerle oyala canım derslerine odaklanmaya çalış. Kendi ruh sağlığın için de internetten takibi bırak. Belki sen kaçarsan bu sefer o kovalar kim bilir :)
çok teşekkür ederim fikirleriniz için :)ben hic platonik aşık olmadim canım o yüzden faydalı yorum yapabilir miyim bilmiyorum. Kendini başka şeylerle oyala canım derslerine odaklanmaya çalış. Kendi ruh sağlığın için de internetten takibi bırak. Belki sen kaçarsan bu sefer o kovalar kim bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?