- 1 Ağustos 2016
- 68
- 15
- 3
- Konu Sahibi ruyeasiman123
-
bu arada gerçek yaşanmış aşk hikayelerini okusana burada öyle bir bölüm varBİRAZ DAHA FİKİR ALABİLİR MİYİMM İYİ GELİYORRR
Çoooookk teşekkğr ederim canım :))) İnşallah öyle olur valla çok sağollbu arada gerçek yaşanmış aşk hikayelerini okusana burada öyle bir bölüm var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri.186/
romantik hayaller kur valla
ama onsuz olsun böyle tatlı ,merhametli,iyi niyetli ve deli gibi seveceğin gelecekteki insanla olsun
Canım bu arada hangi bölümü okuyayım baktım da baya bir konu var sen hangisini okumamı önerirsin :)bu arada gerçek yaşanmış aşk hikayelerini okusana burada öyle bir bölüm var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri.186/
romantik hayaller kur valla
ama onsuz olsun böyle tatlı ,merhametli,iyi niyetli ve deli gibi seveceğin gelecekteki insanla olsun
çok önce bakmıştım ben onlara( 2014 filan )seç beğen oku:)Canım bu arada hangi bölümü okuyayım baktım da baya bir konu var sen hangisini okumamı önerirsin :)
tamamdır teşekkür ederiiimçok önce bakmıştım ben onlara( 2014 filan )seç beğen oku:)
çok güzel hikayeler vardı yaşanmış
şu an hepsini hatırlamıyorum maalesef sadece okuyup hayal kurardım aklıma geldi ondan dedim:))
yYOKKK MUUU FİKRİ OLAN AKIL VERMEK İSTEYENBAŞKAAA TAVSİYESİ FİKRİ OLAN BUGÜNDE KUZENİMİN ÇALIŞACAĞI OKULDA KARDEŞİNİN OKUDUĞUNU ÖĞRENDİMNEDEN HEP KARŞIMA ÇIKIYOR? SİZCE BU KADER Mİ ? SÜREKLİ ONUNLA İLGİLİ BİŞEYLER ÇIKIYO HAYATIMDA BİR ÇOK TEVAFUK YAŞADIM ŞİMDİYE KADAR YARDIM EDİN LÜTFENNN. KAFAYI YİYEBİLİRİM ARTIK
20yalniz degilsin... simdi kac yasindasin peki?
yaaa peki atlattın mı canım kaç yaşındasın bu arada senin hikayenide dinlemek isterim :) eğer unutmayı başardıysan banada yardımcı ol lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?