YILLARDIR TANIMADAN KARŞILIKSIZ SEVİYORUM !

Canım bu arada hangi bölümü okuyayım baktım da baya bir konu var sen hangisini okumamı önerirsin :)
çok önce bakmıştım ben onlara( 2014 filan )seç beğen oku:)
çok güzel hikayeler vardı yaşanmış
şu an hepsini hatırlamıyorum maalesef sadece okuyup hayal kurardım aklıma geldi ondan dedim:))

BAŞKAAA TAVSİYESİ FİKRİ OLAN BUGÜNDE KUZENİMİN ÇALIŞACAĞI OKULDA KARDEŞİNİN OKUDUĞUNU ÖĞRENDİM NEDEN HEP KARŞIMA ÇIKIYOR? SİZCE BU KADER Mİ ? SÜREKLİ ONUNLA İLGİLİ BİŞEYLER ÇIKIYO HAYATIMDA BİR ÇOK TEVAFUK YAŞADIM ŞİMDİYE KADAR YARDIM EDİN LÜTFENNN. KAFAYI YİYEBİLİRİM ARTIK

BAŞKAAA TAVSİYESİ FİKRİ OLAN BUGÜNDE KUZENİMİN ÇALIŞACAĞI OKULDA KARDEŞİNİN OKUDUĞUNU ÖĞRENDİM NEDEN HEP KARŞIMA ÇIKIYOR? SİZCE BU KADER Mİ ? SÜREKLİ ONUNLA İLGİLİ BİŞEYLER ÇIKIYO HAYATIMDA BİR ÇOK TEVAFUK YAŞADIM ŞİMDİYE KADAR YARDIM EDİN LÜTFENNN. KAFAYI YİYEBİLİRİM ARTIK

yYOKKK MUUU FİKRİ OLAN AKIL VERMEK İSTEYEN

yok unutamadim henuz trajikomik ...burdan anlatmiyim istersen özelden yada whatsapptan konusabiliriz ...

fazla durustlukten kaybettim bende, bastan kaybettim, aptallik!! neden istemedigini sordum bende.. cunku senden önce de birini sevmistim itiraf ettim dedim... canim yaniyor gercekten ondan önceki 4 sene önceydi ben gelen gecene söyluyormusum gibi sandi

Bu gibi durumlar bana bu şarkıyı hatırlatıyor... Allâh yardımcınız olsun...

"Vazgeçip uzaktan senin yanında
Kendime cevapsız soru sormuşum
Kaybolup giderken fırtınalarda
Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum"

Fakat hayat devam ediyor ablam. Zaman her şeyin ilacı falan da değildir. Sadece alıştırır. Günden güne alışacaksınızdır ve sizin için silinecektir umarım... Geçmiş gerçekten de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…