artik yeni bir hayatiniz var lutfen geleceginize bakin, ailesini arayip gecmis olsun dmeniz yeterli bence.. tamam 4 yilinizi verdiniz ama bazen boyle seylere buyuk anlamlar yuklememek gerekiyor. o sizin babaniz degil kardesiniz degil..4 yıl süren bir ilişkim vardı. hiçbir şey yolunda değildi. yıllarca ağladım, yıllarca dil döktüm. çocuklarımın babasıymış gibi her hatasını affettim, onu hiç yarı yolda bırakmadım.her cefasını çektim. bir gün yüzüm gülmedi. ama sorgusuz sualsiz sevdim.bana etmediği kalmadı. hayatımın en güzel yıllarını (18-22 yaş arasını) karşılığında bir gram gülümseme vermeden aldı benden. çok tutarsız davranışları vardı. babası sinir hastasıydı. bu tarz hastalıklar ırsi olabildiğinden, tavırlarından şüpheleniyordum.ne yaptıysam muayene olmadı. ikna edemedim. 4 senenin sonunda daha fazla tahammül edemedim. ne yaptıysam yaranamıyordum. beni terk ediyor, günlerce aramıyor, arkasından ben koşup özür dileyip zorla kendimi affettiriyordum. beni hiç sevmediğini düşünüyordum.
birlikteliğimizin son günlerinde beni mutlu etmek için çabalamaya başlamışı. ama fazla naz aşık usandırmıştı. 4 seneden bir gün fazla çekemedim onu.son günlerde beni tehditleriyle hayatında tutmaya başladı. sevgimi, ilgimi, hayatımı, beni gerçekten seven birine emanet ettim. zor oldu ayrılmamız. eşyalarımızı kolileyip hiç tanımadığım bir çiftin eline tutuşturmak zor oldu...
peşimi hiç bırakmadı. kitapçıda, hastanede yolumu kesti. aracılar kullandı beni görmek istedi. artık ondan nefret ediyordum belki de. bu duygunun adını bilmiyorum...
yeni sevgilimle evlenme planlarımız var. beni gerçekten seviyor. beni yerden yere vurmuyor, sorunlarımız olduğunda da.
eski erkek arkadaşım 1 hafta kadar önce benimle kouşmak için evden çıkmış. arabasıyla şarampole yuvarlanmış. onu arabadan zar zor çıkarmışlar, araba o anda patlamış, yanmış, kül olmuş...
o günden sonra da beni ve ailemi görmek istemiş. sevgilime bu durumdan bahsettim. çünkü üzerimde bir tuhaflık vardı. bu bize zarar veriyordu ve onun adına üzülüyor muydum ne? adını koyamadım. tek bildiğim ona çok kızgınım...
bugün annem dedi ki: eski sevgilimi pskolojik hastalığı her neyse kanıtlanmış ve hastanede yatıyor, tedavi görüyormuş.hasta olduğu kuruntum değilmiş. o daha 25 yaşında. ben ne hissedeceğimi bilmiyorum. bütün yaptıklarının sebebi mi varmış yani? oh olsun diyemiyorum. ama öyle üzülüyorum ki, canımdan can kopuyor. bu duygunun adını koyamıyorum. 4 yılımı paylaştığım insan...
yardım edin bana... ne hissetmeliyim onu bile bilmiyorum...
4Yıl süren sancılı bir ilişki sancılı bir son..
Ve yeni bir ilişki..
Pardon da ne aceleniz vardı yeni bir ilişki için hem de evlilik vaatleri kurmak için epey erken değil mi?
Yangından mal kaçırır gibi.
Bu içinde bulunduğunuz duygular ne mi ?
Hemen söyleyeyim..
Karmaşıklık emin olamama.
Evvela bir kendini dinle eskiyi unut sünger çek sonra yelken açarsın yeni aşka.
ben daha dün başka konunu okumuştum.orada bahsettiğin kişi yeni sevgili miydi?kafam karıştı şöyle ki dün bahsettiğin kişiyle sanki epeydir görüşüyormuşsun gibi yazmıştın.çünkü bir sürü şey yaşamışsın kısa sürede olduğunu sanmıyorum.evlilik düşüncesine girdiğinize göre.peki bu eski sevgili bu esnada sizi takip mi ediyordu.?hep peşimdeydi falan diyorsun.hatta şu an onu özlemiş gibi yazmışsın.tuhaf bir durum anlayamadım.sorun tam olarak nedir?
hiç hata yapmaz bir tipe benziyorsun. teşekkür ederim çok yardımcı oldun. hemen bir köprüden atlayayım. Allah cc senin çevrene sabır versin.
eski ilişkim biteli 1 yıldan fazla oldu. 1 yıllık bir ilişkim var. eski sevgilim hep peşimdeydi. onu özlemedim, üzülüyorum.
Hata yapmak yapmamak ne alaka?
Fikrimizi söyledik suçlu mu olduk..
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş..O hesap...
Hatanın neresinden dönersen kardır.
Biraz kendini dinle.
4Yıl zar zor bir ilişki geçirmişsin.
Ve peşinden yeni bir sevgili ve evlilik planları.
Bu 4yıllık ilişki nezaman bitti ve yenisi nezaman başladı?
Sanki yeni bir ilişkin varmış gibi yazmışsın.
Bir de dikleniyorsun.
Yeteri kadar açıklayıcı olsan biz de anlardık...
Yeni ilişki denmez artım ona 1 sene olmuş.
Eski sevgilini de düşünme artık.
Sünger çek gitsin.
1 senelik ilişki bana göre yenidir.
bundan sonra bana yorum yapma.
takip ediyorum herkese böyle yapıyorsun.
günlük hayatta insanlara çok dolduğun, gıkını çıkaramadığın belli.
1 senelik ilişki bana göre yenidir.
bundan sonra bana yorum yapma.
takip ediyorum herkese böyle yapıyorsun.
günlük hayatta insanlara çok dolduğun, gıkını çıkaramadığın belli.
Nadir de olsa iyi yazdığı oluyor yaa...
boşuna yazma su aygırı, engellendin![/QUOT
Çok bilmiş konu sahibi sendromu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?