yıllarımı verdiğim insan sinir hastasıymış...

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
4 yıl süren bir ilişkim vardı. hiçbir şey yolunda değildi. yıllarca ağladım, yıllarca dil döktüm. çocuklarımın babasıymış gibi her hatasını affettim, onu hiç yarı yolda bırakmadım.her cefasını çektim. bir gün yüzüm gülmedi. ama sorgusuz sualsiz sevdim.bana etmediği kalmadı. hayatımın en güzel yıllarını (18-22 yaş arasını) karşılığında bir gram gülümseme vermeden aldı benden. çok tutarsız davranışları vardı. babası sinir hastasıydı. bu tarz hastalıklar ırsi olabildiğinden, tavırlarından şüpheleniyordum.ne yaptıysam muayene olmadı. ikna edemedim. 4 senenin sonunda daha fazla tahammül edemedim. ne yaptıysam yaranamıyordum. beni terk ediyor, günlerce aramıyor, arkasından ben koşup özür dileyip zorla kendimi affettiriyordum. beni hiç sevmediğini düşünüyordum.

birlikteliğimizin son günlerinde beni mutlu etmek için çabalamaya başlamışı. ama fazla naz aşık usandırmıştı. 4 seneden bir gün fazla çekemedim onu.son günlerde beni tehditleriyle hayatında tutmaya başladı. sevgimi, ilgimi, hayatımı, beni gerçekten seven birine emanet ettim. zor oldu ayrılmamız. eşyalarımızı kolileyip hiç tanımadığım bir çiftin eline tutuşturmak zor oldu...

peşimi hiç bırakmadı. kitapçıda, hastanede yolumu kesti. aracılar kullandı beni görmek istedi. artık ondan nefret ediyordum belki de. bu duygunun adını bilmiyorum...

yeni sevgilimle evlenme planlarımız var. beni gerçekten seviyor. beni yerden yere vurmuyor, sorunlarımız olduğunda da.

eski erkek arkadaşım 1 hafta kadar önce benimle kouşmak için evden çıkmış. arabasıyla şarampole yuvarlanmış. onu arabadan zar zor çıkarmışlar, araba o anda patlamış, yanmış, kül olmuş...

o günden sonra da beni ve ailemi görmek istemiş. sevgilime bu durumdan bahsettim. çünkü üzerimde bir tuhaflık vardı. bu bize zarar veriyordu ve onun adına üzülüyor muydum ne? adını koyamadım. tek bildiğim ona çok kızgınım...

bugün annem dedi ki: eski sevgilimi pskolojik hastalığı her neyse kanıtlanmış ve hastanede yatıyor, tedavi görüyormuş.hasta olduğu kuruntum değilmiş. o daha 25 yaşında. ben ne hissedeceğimi bilmiyorum. bütün yaptıklarının sebebi mi varmış yani? oh olsun diyemiyorum. ama öyle üzülüyorum ki, canımdan can kopuyor. bu duygunun adını koyamıyorum. 4 yılımı paylaştığım insan...

yardım edin bana... ne hissetmeliyim onu bile bilmiyorum...

canım benm ya çok üzüldüm gerçekten eski sevgilinle tam olarak neler yaşadınız sana neler yaptı bilmiyorum ama
sonuçta koskoca 4 yıl dile kolay yani 4 yıl ..
belki seni seviyordu ama hastalıkları yüzünden ne biliyim böyle öyle oldu herşey belki oda olsun istemezdi bunu ..
Bende çok zor günler geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. o zamanlarda inan ki insan sağlıklı düşünemiyor bende sinir hasta olmuştum depresyondaydım yavaş yavaş kurtuluyorum .
Arabada kaza yapmasına çok üzüldüm bellki senden vazgeçemiyor yani bırakmak istemiyor seni ama hatalarınıda biliyor .. çok pişman olmuş . orası kesin
Ama keşke zamanında olsaydı bunlar. demi canım o zaman ayrılık olmazdı böyle . tedavi görüyormuş inşallah iyileşir çok üzüldüm onun duruma nasıl acı çekiyordur senide kaybetti.
Ama senin tarafından bakmak gerekirse kendine yeni bir hayat kurmuşun sende çok çekmişin zamanında hayatındaki insanı seviyorsundur da bak sene sana değer veriyormuş .. daha neler neler . gerçekten çok zor bi durum şimdi onun yanında olmak istesen hani bir arkadaş olarak ona yardım etmek istesen vicdanın rahatlıyacak belki üzülmeyeceksin bu sefer.
Ama bu dedğim olursa sevgilin belki ters bakacak. diğer türlüde böyle üzüleceksin ..
vicdanının sesini dinle derim ben ama çünkü oda bir can ne biliyim yanında olsan keşke .. bir arkadaş olarak benim tercihim bu olurdu

artik yeni bir hayatiniz var lutfen geleceginize bakin, ailesini arayip gecmis olsun dmeniz yeterli bence.. tamam 4 yilinizi verdiniz ama bazen boyle seylere buyuk anlamlar yuklememek gerekiyor. o sizin babaniz degil kardesiniz degil..

4Yıl süren sancılı bir ilişki sancılı bir son..
Ve yeni bir ilişki..
Pardon da ne aceleniz vardı yeni bir ilişki için hem de evlilik vaatleri kurmak için epey erken değil mi?
Yangından mal kaçırır gibi.
Bu içinde bulunduğunuz duygular ne mi ?
Hemen söyleyeyim..
Karmaşıklık emin olamama.
Evvela bir kendini dinle eskiyi unut sünger çek sonra yelken açarsın yeni aşka.

hiç hata yapmaz bir tipe benziyorsun. teşekkür ederim çok yardımcı oldun. hemen bir köprüden atlayayım. Allah cc senin çevrene sabır versin.

Arkadaşım üzülürsün tabi ama görüşmek falan boşver.
Sinir hastası insanlar zordur , yaşadıklarını kısmen anlayabiliyorum .
İkna etseydim nasıl olurdu acaba diye düşünüyorsun vicdan azabı çekiyorsun anlayabiliyorum .
Ancak tedavi olsaydı da siz bu şekilde yine olacaktınız kader yine sizi olduğunuz konuma getirecekti.
İçin rahat olsun .Sen kaç kere söylemişsin doktora gözüksün diye.

ben daha dün başka konunu okumuştum.orada bahsettiğin kişi yeni sevgili miydi?kafam karıştı şöyle ki dün bahsettiğin kişiyle sanki epeydir görüşüyormuşsun gibi yazmıştın.çünkü bir sürü şey yaşamışsın kısa sürede olduğunu sanmıyorum.evlilik düşüncesine girdiğinize göre.peki bu eski sevgili bu esnada sizi takip mi ediyordu.?hep peşimdeydi falan diyorsun.hatta şu an onu özlemiş gibi yazmışsın.tuhaf bir durum anlayamadım.sorun tam olarak nedir?

eski ilişkim biteli 1 yıldan fazla oldu. 1 yıllık bir ilişkim var. eski sevgilim hep peşimdeydi. onu özlemedim, üzülüyorum.

hiç hata yapmaz bir tipe benziyorsun. teşekkür ederim çok yardımcı oldun. hemen bir köprüden atlayayım. Allah cc senin çevrene sabır versin.

Hata yapmak yapmamak ne alaka?
Fikrimizi söyledik suçlu mu olduk..
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş..O hesap...

Hatanın neresinden dönersen kardır.
Biraz kendini dinle.
4Yıl zar zor bir ilişki geçirmişsin.
Ve peşinden yeni bir sevgili ve evlilik planları.
Bu 4yıllık ilişki nezaman bitti ve yenisi nezaman başladı?

eski ilişkim biteli 1 yıldan fazla oldu. 1 yıllık bir ilişkim var. eski sevgilim hep peşimdeydi. onu özlemedim, üzülüyorum.

Sanki yeni bir ilişkin varmış gibi yazmışsın.
Bir de dikleniyorsun.
Yeteri kadar açıklayıcı olsan biz de anlardık...

Yeni ilişki denmez artım ona 1 sene olmuş.

Eski sevgilini de düşünme artık.
Sünger çek gitsin.

Hikayene çok üzüldüm. Bence kesinlikle bir daha görüşme. Hazır için soğumuş, sadece üzülüyorsun. Bunu yeniden bağımlılığa dönüştürme. Yeni ilişkin üzerinde de iyi düşün. Yani duygusal boşluğunu mu dolduruyor yoksa gerçekten seviyor musun...

1 senelik ilişki bana göre yenidir.
bundan sonra bana yorum yapma.
takip ediyorum herkese böyle yapıyorsun.
günlük hayatta insanlara çok dolduğun, gıkını çıkaramadığın belli.

Nadir de olsa iyi yazdığı oluyor yaa...

Sen kimsin de benim yazacağım konulara karışma hakkını kendinde bulursun.
Günlük hayatta nasıl olduğumsa seni bağlamaz.
Senin beni takip edebilmen için evvela izmimi almalısın şekerim.

eski ilişkim biteli çok oldu. 1 yılı geçti. onun adına sadece üzülüyorum. insanlar bu durumdan beni sorumlu tutuyor. beni bu rahatsız ediyor. mutlu olmak hakkım değil mi? bok gibi bir ilişki bitmiş, aylar sonra beni seven birine karşılık vermişim, suçum ne?

bu arada onunla ayrıldıktan sonra hiç görüşmedim, görüşmicem de. ama ailemi, beni, sevgilimi tehdit etti. korkuyorum.

g strıng gıyen su aygırı arkadasıma ben de katılıyorum .

yanı amacım senı yargılamak degıl kesınlıkle yanlıs dusunme ama

hanı ara ayrıldınız da hangı ara yenı bırını tanıyıp evlenme vaadlerı

kuruldu ben anlamadım .4 yıl cunku kolay kolay atılıpda yenı bırını

hayatına almak cok kolay olmaz .bi'De hep eskı sevgılınden bahsedıpde

bırden yenı sevgılıye gecınce konuyu anlamakta gucluk cektım .

bıraz acarsanız sevınırım ? eskı sevgılınden ne zaman ayrıldın ?

ayrılıktankac ay sonra yenı bırı nı tanıdın ? suan kac aylık berabersınız de

evlılık kararı aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…