ee oluyo bazen öyle şişlik canım bide adet olacağım diyosun ondan da şişsindir evvelallah hallederiz bu kiloları biz ne olacakki bunlar bizim içindaha
önceleri 70 olsam yeter diyodum ama burdaki arkadaşlar sayesine hedefimi 65 yaptım ben çok hırslıyım bu aralar
maalesef canım benim eşim kilolu değil normal ama o kadar çok yer ki anlatamamo bana hep diyodu da dikkat et diye ben iradesizliğimden
yeniliyodumama baktı ki 1.5 aydır bende kaçamak yok artık zayıfladın diyo
ama bunlara kanmak yok hedef=65 olana kadar durmak yok

Aynen benimde hedef 65. İlk hedefim 6 kilo verip 7li hanelere inmek.. Sanırım yapımız az çok benziyor eğer canım çünkü ilk hedefin 70se sen de kilosunu çok göstermeyenlerdensin.. Ben 65 olduğumda baya baya inceciktim.. Annem bile hala 70 olsan süper diyor ama önüme hamilelik hedefi koyduğum için 65 olmam en ideali..

70 de olur ama kesin kararım 65
 70 de olur ama kesin kararım 65  bende çok istiyorum dukan yapayım ama korkuyorum uygulayamam diye bide yulafın ezmesini bile yiyemiyorum sürekli nasıl yerim diye düşünüyorum:26: sen nasıl yapıyosun uyuyomusun harfi harfine :26:
 bende çok istiyorum dukan yapayım ama korkuyorum uygulayamam diye bide yulafın ezmesini bile yiyemiyorum sürekli nasıl yerim diye düşünüyorum:26: sen nasıl yapıyosun uyuyomusun harfi harfine :26:
 ama 95 kilo iken yapmıştım testi ama yine de ben 6 gün yapayım atağı inşallah duran kilom değişik beslenme şekli ve spor sayesinde tekrar inişe geçer
 ama 95 kilo iken yapmıştım testi ama yine de ben 6 gün yapayım atağı inşallah duran kilom değişik beslenme şekli ve spor sayesinde tekrar inişe geçer

nasıl gidiyo bu arada diyetin aynen devammı??
 nasıl gidiyo bu arada diyetin aynen devammı??