tamam canım ya bende buğday kepeği alayım ozaman rahatladım yani
çok sağolasın
nasıl gidiyo bu arada diyetin aynen devammı??
Evet evet bugün 85'i gördüm çok şükür

Hedefimi güncel tablomu yapıp ilk mesajıma ekledim. Bakalım uyabilirim inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ya bende buğday kepeği alayım ozaman rahatladım yani
çok sağolasın
nasıl gidiyo bu arada diyetin aynen devammı??
Evet evet bugün 85'i gördüm çok şükür
Hedefimi güncel tablomu yapıp ilk mesajıma ekledim. Bakalım uyabilirim inşallahhh
çok sevindim canım benim azmin zaferiinşallah başaracağız bu kilo işini ben sabah koşuştururken tartılamadım yarın sabah artık :26: oğluşum bu sene okula başlıyacakta onun koşuşturması vardı sabah
![]()
teşekkür ederim canım yaaminn inşallah:) ben ağlarım ama hep ağlayasım geliyo benim mezuniyet deme daha çok ağlarım
![]()
Hayırlısıyla güzel günler gör inşallahh mutluluktan ağlamak iyidir :)
Bu arada tartı -500gr daha verdi sabah pek mutluyum![]()
Haftasonu 84,1 iken bu sabah 85,5Dolunayın etkisi olduğunu umuyorumm..
Dün işten eve yürüyerek giderek rekor kırdım. 6km yürüyüşümü yapmış oldum![]()
oluyo öyle bazen canım ya şişlik vardır bende var şahsen ne şişliği olduğunu çözemediğim bişeykorkudan tartılamıyorum bile
(( ne kadar güzel yürümüşsün bak bende kendime dün ceza verdim iki kere çarşıya çıkıp eve indim yani çarşı biraz< yokuş burdada mesafe 4- 5 km yürümüşümdür sanırsam bide öğlen sıcağında bayaa efor sarfettim ama
Süpersin canım sende.. Hadi başaralım ama sende tartıl bence. Belki vermişsindir veya aldıysan da vermek için daha çok hırslanırsıNN
doğu söylüyosun canım aldıysam lafı çıldırtıyor beni ama gerçeklerden kaçamayız maalesef şuan çok hırslıyım zaten kötü ihtimalleri düşünerek oyüzden perşembeyi bekliyorum tartılmak için en azından aldıysam şu 3 günde vereyimde moral olsun bana.. dondurma ve karpuzu bide ekmekle peyniri çıkardım hayatımdan 15 gün boyunca yeşillik ve yoğurtla beslenmeyi planlıyorum zaten bayramda bozulacak en azından ne kadar sıkı tutarsam o kadar kardır dimi ama?
Aynen öyle canım. Hadi sende tartılda beraberce 70leri görelimmm inşallah. Sonra sıra 60lara gelecek.
ay canım bizde birgün 60 ları göreceğiz inşallah dimi ?? yarın sabah tartılıyorum artık hemen yazacağım sanki biraZ değişim var gibi ama bakalım gram mı oynadı ne oldu(
Gramda olsa yeter ki gitsin.. Göreceğiz tabii neden olmasın? Ben 2 günde alıp verdiğim için bir ileri iki geri durumdayım ama yılmak yok. Hiçbirşey yapmadan oturmaktansa gramla da olsa vereceğiz.
Hadi birbirimize söz veriyoruz sene sonuna kadar 60lı rakamların fotosunu paylaşacağız.
dimi ama gram falan ne kadar önemli bizim için canım ya inşallah canım senenin sonu çok uzak en yakın zamanda gelellim sabrım taşmak üzere artık benim bi 5 ay daha gitmez en fazla 2 ay bilemedim 3 ay![]()
Öyle düşünme. Yani ben hep öyle düşünüyordum sonra veremediğimde moralim bittiği için hop bırakıyordum. Arada kaçamak olacak, kilo alma olacak ama sabırla devam edeceğiz yoksa gitmez bu kilolar. Vücudumuzda 25-30 kilo fazla ile geziyoruz. Nasıl kolay gitsin? Giden anca su olur. Yağ için mücadele gerekiyor ama olacak. Pes etmek yok hedefi uzun koymazsak yine şişko şişko gezeriz :)
günaydın canım bugün gün bana bayaa bi aydıçok mutluyum
grammı gitcek derken tam 3 kilo gitmiş ve bende sonunda 7 li rakamlara düşmüşüm
78.1 olmuşum ama 15 günde tabii geçen hafta tartılmamıştım en son 81.1 dim ama bu sabah görünce inanamadım
hadi senide bekliyorum 7 lere canım
![]()
Günaydınn yaaa süperrr çok sevindimmm. Benim 7leri görmeme bir 15 gün var sanırım 84 olmuşum. Hadi bakalım az kaldı bak çok mutlu oldum![]()
sorma canım ya bende çok mutluyum hiç beklemiyodum oyüzden böyle oldum sanırsamgidiyo işte yavaş yavaş hepsi arkadaşım 65 e kadar durmak yok aralarda kaçamak oluyo tabiki bide bayram var daha onuda atlattıkmı bence kurban bayramına tamamdır bu iş
![]()