Ailenizin evi varms,kira vermiyorsunuz .Merhabalar, biraz dertlesmeye ihtiyacım var.Korona öncesi yanlış bir karar vererek(benim karsi cikmalarima ragmen borçlar sebebiyle)esim evi satti ve biz ailemin bos duran masraf isteyen bir evine yaptik gectik.Çok huzurla oturdugumu soyleyemeyeceğim tahmin edersiniz ailemi silme noktasina geldim bin pisman oldum buraya geldigime.Aslinda esim de yanlis karar aldigini anladi ama gecti.Biraz birikim yapip tekrar ev aliriz diye dusunuyorduk ki korona patladi ev fiyatlari 2 ye katlandi elimizde kalan para ile suan hicbir eve giremiyoruz zaten pesinat gibi birsey kaldi altin yapmistim o da yerinde sayiyor 1 yildir eridi resmen.Kahroluyorum ilanlara baktikca.Bulundugum sehirde en dusuk fiyat 400 bin o da eski evler.Bu gidisle hic ev alamayacakmisim gibi geliyor umutsuzum bu piyasadabirikmiyor da artik hayat cok pahali.Sadece dertlesmek istedim
Bizim sattigimiz 1 milyon suan,oyle bir evi zaten bir daha asla alamam ben de suan oturdugum eve mahkum kaldigim icin üzgünüm cunku huzurla oturamiyorum faizler yuksek evler uctu hayatim altust oldu inanin.Evet kira vermiyorum ama icini toparladik cok harabeydi masraf yaptik birakip kiraya da cikilmaz kigeçen sene 340 bine aldığımız ev şuan 600binden satılıyor bizde sözde bu evden çıkma niyetiyle aldık ev kötü durumda bir ev hiç huzur vermedi bize.
evi uyguna aldık biraz oturur satarız dedik evet evimiz üstüne baya kar getirdi ama şuan faizler yüzünden bu eve mahkum haldeyiz. bu evi de krediyle almıştık daha taksitleri de var satsak büyük kısmı krediye gidecek elimizde kalsa 300 bin kalıyor nasıl olacak bilmiyorum çok pişmanım
Ne borcuymus bu bukadar özel değilse?Bizim sattigimiz 1 milyon suan,oyle bir evi zaten bir daha asla alamam ben de suan oturdugum eve mahkum kaldigim icin üzgünüm cunku huzurla oturamiyorum faizler yuksek evler uctu hayatim altust oldu inanin.Evet kira vermiyorum ama icini toparladik cok harabeydi masraf yaptik birakip kiraya da cikilmaz ki
Cok yüklü degildi o donem 150 bin tl idi ve evi 500 e sattik.Borcta esimin bir suçu yok aksilikler oldu ama evi satmamaliydi beni dinleseydi 2 hafta sonra faiz düstü kredi cekecektim ve ferahlayacaktik hersey suan bambaskaydi.Çok kahroldu o da ama giden gitti.Ne borcuymus bu bukadar özel değilse?
Ev icin değil ama bukadar yüklü borca girdiği icin insan evliliğinden de sogur.
Sucu yoksa kısmet yani.Cok yüklü degildi o donem 150 bin tl idi ve evi 500 e sattik.Borcta esimin bir suçu yok aksilikler oldu ama evi satmamaliydi beni dinleseydi 2 hafta sonra faiz düstü kredi cekecektim ve ferahlayacaktik hersey suan bambaskaydi.Çok kahroldu o da ama giden gitti.
Yok burda istedigim kadar otursam kimse birsey demez o konuda sorun yok ama huzurum bozuldu herseyimizi didikliyorlar,surekli takipteler,nereye gittin nerden geldin,yok niye alisveris yaptin çok geziyorsunuz,siz para tutamazsiniz,siz şöylesiniz siz böylesiniz gibi tavirlarla huzur birakmadilar.Misafirim geliyor çat kapi bize cikiyorlar,arkadas es dost cagiramaz hale geldim.Bir abim var evli onlarla da sorun.Esime karsi çok mahçup ettiler beni.Keske gelmeseydim bunalttilar.Zaten evimizden de oldugumuz icin surekli elestiri halindeler.Altınlarım eridi diye endişe etmeyin. Durgunluk dönemi olur her sene bu aylarda. Geçen sene de oldu ondan önceki sene de.. Siz dokunmayın yeter. Altına hemen dokunmazsan asla zarar ettirmez. Biraz daha sabırlı olun. Bu sene olmaz da 2 sene sonra olur. Ailenizle neden aranız bozuldu? Pişman mı oldular evi size verdiklerine?
Yok burda istedigim kadar otursam kimse birsey demez o konuda sorun yok ama huzurum bozuldu herseyimizi didikliyorlar,surekli takipteler,nereye gittin nerden geldin,yok niye alisveris yaptin çok geziyorsunuz,siz para tutamazsiniz,siz şöylesiniz siz böylesiniz gibi tavirlarla huzur birakmadilar.Misafirim geliyor çat kapi bize cikiyorlar,arkadas es dost cagiramaz hale geldim.Bir abim var evli onlarla da sorun.Esime karsi çok mahçup ettiler beni.Keske gelmeseydim bunalttilar.Zaten evimizden de oldugumuz icin surekli elestiri halindeler.
bide benim eşimde sıkıntı ediyor otur işte bu evde nolucak diyor ama evin heryeri sorunlu. ayrıca ters dubleks olduğu için giriş üst kattan evin içinde merdiven alt kata iniyor cam acamıyorum heryer toz toprak oluyor. in çık merdiven bıktırdı beni.Bizim sattigimiz 1 milyon suan,oyle bir evi zaten bir daha asla alamam ben de suan oturdugum eve mahkum kaldigim icin üzgünüm cunku huzurla oturamiyorum faizler yuksek evler uctu hayatim altust oldu inanin.Evet kira vermiyorum ama icini toparladik cok harabeydi masraf yaptik birakip kiraya da cikilmaz ki
Neden evi satınca borçları ödeyip daha küçük daha ucuz bir ev almadınız? Yada harabe gibi evi yaptırıp minnet edip oturacağınıza kiraya çıksaydınız.Bizim sattigimiz 1 milyon suan,oyle bir evi zaten bir daha asla alamam ben de suan oturdugum eve mahkum kaldigim icin üzgünüm cunku huzurla oturamiyorum faizler yuksek evler uctu hayatim altust oldu inanin.Evet kira vermiyorum ama icini toparladik cok harabeydi masraf yaptik birakip kiraya da cikilmaz ki
Bu tarz konularda erkek aklına asla güven olmaz. Garantici kadin beyni dururken. Sattirmam allah evimi diye yerlere yatacaksiniz gerekirse burdan herkesin kulagina küpe olsun. Gene yaparsiniz. Gelismekte olan bi yerden bakin halihazirda zaten zamlanmis yerlere degil. Kotu de olsa alin dursun kiraya verir biriktirirsiniz, iki sene sonra satar baska alirsiniz.Cok yüklü degildi o donem 150 bin tl idi ve evi 500 e sattik.Borcta esimin bir suçu yok aksilikler oldu ama evi satmamaliydi beni dinleseydi 2 hafta sonra faiz düstü kredi cekecektim ve ferahlayacaktik hersey suan bambaskaydi.Çok kahroldu o da ama giden gitti.
Elimizde kalanla hemen alamiyorduk biz de birsure birikim yapariz dedik ama kiraya cikmam gerekirdi hata yaptim maddi olarak ta cok farketmedi icini yaptirdik 1 yillik kirayi pesin vermis gibi olduk.Ne birikim olabiliyor ne huzurla oturabiliyorumNeden evi satınca borçları ödeyip daha küçük daha ucuz bir ev almadınız? Yada harabe gibi evi yaptırıp minnet edip oturacağınıza kiraya çıksaydınız.
Ah cok haklisiniz dersimi aldimBu tarz konularda erkek aklına asla güven olmaz. Garantici kadin beyni dururken. Sattirmam allah evimi diye yerlere yatacaksiniz gerekirse burdan herkesin kulagina küpe olsun. Gene yaparsiniz. Gelismekte olan bi yerden bakin halihazirda zaten zamlanmis yerlere degil. Kotu de olsa alin dursun kiraya verir biriktirirsiniz, iki sene sonra satar baska alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?