- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Yerime bakabilecek biri yok aslinda ama hepi topu dort gun kendisi bile idare edebilirYillik izin yasal hakkiniz. Yerinize baska bir elemana baktirabilir bir sure. Siz de onun yerinine bakarsiniz daha sonra genelde boyle olur. Yazin kullanmayacaksiniz da ne zaman kullanacakmissiniz izin.
4 gün için mi bu kadar laf yapıyor işvereniniz ?Yerime bakabilecek biri yok aslinda ama hepi topu dort gun kendisi bile idare edebilir
Dört guncuk hicbir sey cidden. Pek ala idare edebilir. Siz izin formunu yazip onune koyun bakalim ne diyecek.Yerime bakabilecek biri yok aslinda ama hepi topu dort gun kendisi bile idare edebilir
Arkadasim dort bin aliyor o da asgariden yatiyorAsgariden yatıyor demissin de zaten asgari ücret aliyorsun. Delilin var mi vergi kacirdigina dair. Asgari ucret almayan birini asgariden yatiriosa sgkya sikayet edebilirsin. Ama asil aldigi mallari düşük gosterip vergi kaciriosa o zamam maliyeye sikayet edip daha cok başını yakabilirsin. Dilekce yaz yillik izin istedigine dair. Sana yazılı olaral geri donmesini sağla. Hicbisey sözlü kalmasin aranizda.
Böyle insanlardan (!) nefret ediyorum.Arkadasim dort bin aliyor o da asgariden yatiyor
Yıllık izin hak edilen tarih itibari ile 1 yıl içinde kullanılmalı. Tarih karşılıklı anlaşma ile belirlenmelidir. O tarihi neden uygun görmediğini sorup orta yol bulmaya çalışın. İşverenin yönetim hakkı var yani onun kararı önemli.Merhaba hanimlar cok canim sıkkın aglamamak icin zor tututuyorum kendimi.
Ozel bir sirkette asistanlik,muhasebe,temizlik, cay, satin alma yapiyorum. Aldigim maas 2900 yemek dahil. Sigortam asgariden yatiyor. Yillik iznim Ağustosta aslinda. Dort aile plan yaptik villa tutacagiz diye. Haliyle tarih belli az cok.
konuyu isverenime actim bu tarihtw boyle bir planim var yillik iznimi kullanmaktı istiyorum diye. Bana dediki ne yillik izni o tarihte cok yogun olacagiz (muneccim bxku yedi galiba) isler azalir herkes gider tatiline. Dedimki rezervasyon yaptirmazsam o tarihte bulamam dedim napayim Benim sorunum mu dedi.
cok sinirliyim cok ofkeliyim. Bu adam kdv ve sgk dan vergi kaciran biri. Ben bu adami ihbar etmek istiyorum ama issizlik korkusuda sariyor icimi. Cunku kizimin kreşi icin sgk dan yardim aliyorum calismak zorundayim. Neler yapabilirim yol gostermenize ihtiyacim var
5 yıla kadar (dahil) 14 iş günü. İş kanununa tabi işçiler için.Yıllık izin 15 gün degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?