YILLIK İZİN VE KAYINVALİDE

Aynı şehirde KV evinde veya onların sizin evinizde kalmalarina mantıklı birşey hiç bulamadım . Yeni evlenmistik eşimin annesi babası geldi bizde 1 hafta kaldı şaka gibi
Gerçekten şaka gibiler aynı şehirdeyken insan neden kendi evinde olmak varken başkasında kalır anlamıyorum. Herhalde zamanınızı çalıp sizi sinir etmek için gelmiştir

Gerçekten şaka gibiler aynı şehirdeyken insan neden kendi evinde olmak varken başkasında kalır anlamıyorum. Herhalde zamanınızı çalıp sizi sinir etmek için gelmiştir
Düşün kocası kendi evinde kaldı ,kendisi bizde ve biz yeni evliyiz . Kadın demez mi gidip evden şarj makinemi alıp geleyim yemin ederim çıldırdım yanlış anlamayın bize evlilik için zerre destek bile yapmadılar . Buzdolabını açıp diyor suyun yok aynı gün ben ise gidince avmye gidip kendine 70 liraya telefon kılıfı almayı biliyor çıldırmıştim eşimde hak vermiyor degildj yani bana ne gitsin o hergun görsün ama ben çekemem

Bunu yapın mutlaka. Fazla taviz vermişsiniz. Siz alttan aldıkça talepleri artmış.
Aynen konu sahıbının duygularını alacagı cevabı bile bile gene de teklif edebilmiş. Insan biraz cekınır zaten hayır diyecek der. Ama bu gelip mantıklı gibi teklif etmıs

Aynen konu sahıbının duygularını alacagı cevabı bile bile gene de teklif edebilmiş. Insan biraz cekınır zaten hayır diyecek der. Ama bu gelip mantıklı gibi teklif etmıs
Bide ben ta ne zamandır plan yapalım izinde napıcaz filan diyorum bakarız diyodu plan bile yapmıyodu benimle. Kaç zamandır lafını etmemiş Telefonda konuşurken söylüyo bide.

Düşün kocası kendi evinde kaldı ,kendisi bizde ve biz yeni evliyiz . Kadın demez mi gidip evden şarj makinemi alıp geleyim yemin ederim çıldırdım yanlış anlamayın bize evlilik için zerre destek bile yapmadılar . Buzdolabını açıp diyor suyun yok aynı gün ben ise gidince avmye gidip kendine 70 liraya telefon kılıfı almayı biliyor çıldırmıştim eşimde hak vermiyor degildj yani bana ne gitsin o hergun görsün ama ben çekemem
İnsan en fazla ne kadar yüzsüz ve düşüncesiz olurun kanıtı gibi. Keşke eşin açık açık biz yeni evliyiz başbaşa kalmak istiyoruz vs deseydi. Melekte olsa şeytan da olsa kv kayınvalidedir. İlla ki kalp kıracak veya üzecek bir şey yapıyorlar. En iyisi daima mesafeli durmak. Bende her gün gitmem kimsede de kalmam şu saatten sonra orda kalacağıma mis gibi evimde dururum daha iyi

İnsan en fazla ne kadar yüzsüz ve düşüncesiz olurun kanıtı gibi. Keşke eşin açık açık biz yeni evliyiz başbaşa kalmak istiyoruz vs deseydi. Melekte olsa şeytan da olsa kv kayınvalidedir. İlla ki kalp kıracak veya üzecek bir şey yapıyorlar. En iyisi daima mesafeli durmak. Bende her gün gitmem kimsede de kalmam şu saatten sonra orda kalacağıma mis gibi evimde dururum daha iyi
Eşi söylese nolcakki. Bizim düğünümüzün olduğu akşam eşim annesine bir hafta görüşmeyiz artık dedi. Yok yarın bi geliriz dedi ve görümce kayınvalide geldiler ertesi gün

Hayatta gitmem . Bu konuyu kavga etmeden nasıl çözerim diye açtım zaten. Gitmicem ve tartışmak da istemiyorum araya soğukluk giriyo yoksa
Araya aynı semtte oturduğum annesınde senelik iznini gecırmeyecegız diyen sogukluk girecekse gelsin gırsın bence.
Sogukluktan tek taraflı korkamam.o da korksun.

Eşi söylese nolcakki. Bizim düğünümüzün olduğu akşam eşim annesine bir hafta görüşmeyiz artık dedi. Yok yarın bi geliriz dedi ve görümce kayınvalide geldiler ertesi gün
Ne bileyim bana böyle insanlar çok tuhaf geliyor yani söyleyince belki gelmez diye düşündüm ama insanlıktan bir haberler. Keşke kapıyı açmasaydınız başka yerde sansınlardı 😂

Valla hiçbir zaman demedim kalın vs gittigimizde bir çaya burda kalın dediklerinde bile ben lafı daha vura vura diye diye anladılar dedim hiç kimsenin düzenini bozmayı sevmiyorum örnek.onlara gidince bir dolabı izinsiz açmıyorum onlar diyor bu ev senin diyorum olur mu öyle şey sizin düzeninizi bilemem vs . Ama yemin ederim çıldırmıştim.cunku sevgiliyken ve nişanlı iken cektirmisti bayağı evlendik yine . Yani ne bileyim komik herşey özellikle kendi evine otobüsle gidip şarj makinesini alıp bana gelmek istemesi.teklif etmediğim hakde

Back
X