- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Yaşadığınız yerde arkadaşınız yok mu?
birlikte konsere, sinemaya gidebilirsiniz. Günübirlik olarak denize filan da gidebilirsiniz yaşadığınız yer deniz kenarina yakınsa. Nelerden hoslandiginizi bilmeden fikir vermek cok zor.
Maalesef yok İnanın hoşlandığım seyleri değil böyle yapışacak birsey olsa yeter
Bende cok yalniz buyudum. Yazlari teyzelerin halalarin yanina gidince aile ortami gorurdum, cok icim giderdi. O duyguyu yeni uzerimden attim.
O duyguyu atmanin tek bir yolu var, evlenip cocuk sahibi olmak.
kendi adıma şöyle söyleyebilirim, çocuğum yokken tek başıma vakit geçirmeyi çok severdim. mesela iznimin bir gününde gidip kitapçıları gezerdim. yeni yeni kitaplar alıp alışveriş yapardım.
bir gün kuaföre giderdim, hicbir yere gitmesem bile sadece kendimi iyi hissetmek için.
bir gün sevdigim ya da ilk defa deneyecegim yemekler, pasta kurabiye filan yapardim.
ahhh ahh yalnızlığı özlemişim
karadeniz turu ege turu isparta salda golu turu gibi turlar guzel bence. hatta ben çocukları birakip tek tur yapasim var. hem masraf acisindan daha iyi hem gezme acisidan daha iyi hem de yalniz sayilmazsiniz tur arkadaslari olacak.
peki yanlış anlamazsanız neden arkadaşınız yok? değişik ortamlara girseniz, ne bileyim yabancı dil kursu filan? belki kafa dengi birileriyle tanışırsınız.
mutlu aile boslugunu doldurmak zor sizi anlıyorum. aslında muhtemelen sizi bu hafta en çok etkileyen o olmuştur.
Hic kotu dusunmeyin bir sonraki iliskiniz daha tecrubeli olacaksiniz ve ne istediginizi daha iyi bildiginiznicin cok mutlu bir birliktelik olacagina eminim:) bir Aylık evlilik geçirmiş şiddet yüzünden bitirmiş biriyim çok isterdim ailem olsun ama olmadı
Hic kotu dusunmeyin bir sonraki iliskiniz daha tecrubeli olacaksiniz ve ne istediginizi daha iyi bildiginiznicin cok mutlu bir birliktelik olacagina eminim
Bir sistem vardı adı neydi yahiç tanımadığın kişilerin evinde kalıyorsun falan. Onlar hakkında yorumlar oluyor nette, güvenilir yani. Hem arkadaş edinir hem yeni yerler görür hem para harcamazsınız. Mis
Couchsurfing in Türkiye versiyonu :) bu kelime üzerinden araştırırsan bulabilirsin birşeylerHatırlarsanız yazar mısınız
Sevgili edinHanımlar merhaba bir haftalık yıllık izne çıktım. İki gün üniversiteden arkadasımın yanına gittim gezdik dolaştık döndüm geldim. Çarşamba oldu iki gündür evdeyim dizi film vs
Ama çok mutsuzum özellikle arkadasımın ailesindedir gördükten sonra hepten yalnızlığımın farkına vardım. O kadar güzellerdi ki kız kardeşiyle gezip dolaşıyor annesi babası sohbet muhabbetleri. Dönesim gelmedi.
Ailemden ayrı yasıyorum aynı şehitteyiz onların yanına gitmek istemiyorum huzursuzluk çıkıyor illaki
Tek basıma tatile gideyim dedim hava çok kötü bende tek basıma gitmek hiç istemiyorum tek basıma tatil bana göre değil çok sıkılırım.
Keşke ayrılmasaydım izne çalışırken daha kafam dağılıyordu. Belki sizin aklınıza bir fikir gelir çok üzgünüm
Edit: arkadasım pek yok evli çoğu çalışıyor denize uzak yaşadığım yer havuza bile gitmek istesem tek gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?