- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
el işi yapmayı öğren ,
netten araştır pasta,börek,kek,yemek tariflerini onları yapmayı öğren.
booool booool yat,uyu ...
yat uyu hatta kalktığın zamana kur yine saatin alarmını, ohh işe gitmicem ki tatildeyim de bir daha uyu. ben bunu pazar günü yapıyorum çok keyifli oluyorumarım havalar düzelir,çıkardın biraz gezerdin alışveriş yapardın ne bilim tatil olsun da evde kahveni alıp tv izlemek bilem güzel yahu kötü oldum şincik
dogru söluyosun cnm biraz pasta börek yemek yapmayı öğrensem gelecek adına güzel olur yane
kızz sabahın köründe o saat çalınca uyanırım amaaaheee anladım calsırken hadi hep ertelıyoruz yaaa onu demek istıyosun evet zevklı olabilerr tv izlerım doğru söluyosun tşklerr kötü olmaa kızz sende cıkarsınnn
benim daha ilk yılım bizde yıllık izin yok ama belkim kurtarırımyatmayı özledim evde valla
Yat uyu evde bee dinlenmen için ortamda hazır çık dışarıya dolaş gezz hava al biraz..Yakında evlencen nasılsaa azcukta mutfak becerini geliştirirsin yap bişiler işte ..Kafanı boşaltırsın en azından ..
hasta olursunn meselaaa
ohhh dimi yaaa gel pazartesii gelll hatta cumartesii günü mesai bıtımı baslarrr herseyymutfak becerisii bakkk hep buaralrda ol tarif alıcammm avatar harekete gecmısss ankimmmm
iyi fikirrben bunu yazın ortasında yapsam,ateşlendim hastayım desem,tatile gitsem sonra da bakın ateş beni ne hale getirdi rengim bilem koyulaştı desem inanırlar mı ki
Tbiiii yaaa yat uyu dinlennn tarifler iste börekler aç bizeeee kuzummmmheeee sormaaaa ışıkları yanıyorrr artık nenemin
inanırlarrinanmazlrsada accık öksürr yüzünee makyaj yapma solgun gitt sen işi bilmıyonn
nenem benım yaaaaacarım acmammı böreklerrr:86:
kuaföre git
netten çıkma
enişteyle gez
ve hep uyu
enişte akşam gelir işten gec gelir onla gezılmezzkuaför ii fikirrr hep uyurum zatenn balımm
kı al kremleri kremlen
kuaför benm vazgeçilmezim
zor kumrucum insanın hiç degısıklık yapmadan sürekli çalışması allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?