Yıllık izinde tatile gidemeyecek olanlar napardınız

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
arkadaslar haftaya 1 haftalık yıllık izne cıkıyorum fakat tatile gidemıyorum en güzel şekilde değerlendirmek adına neler yapmamı önerirsiniz,fikirlerinizi bekliyorumm

el işi yapmayı öğren ,

netten araştır pasta,börek,kek,yemek tariflerini onları yapmayı öğren.

booool booool yat,uyu ...

yat uyu hatta kalktığın zamana kur yine saatin alarmını, ohh işe gitmicem ki tatildeyim de bir daha uyu. ben bunu pazar günü yapıyorum çok keyifli oluyor umarım havalar düzelir,çıkardın biraz gezerdin alışveriş yapardın ne bilim tatil olsun da evde kahveni alıp tv izlemek bilem güzel yahu kötü oldum şincik

el işi yapmayı öğren ,

netten araştır pasta,börek,kek,yemek tariflerini onları yapmayı öğren.

booool booool yat,uyu ...

dogru söluyosun cnm biraz pasta börek yemek yapmayı öğrensem gelecek adına güzel olur yane

kızz sabahın köründe o saat çalınca uyanırım amaaaheee anladım calsırken hadi hep ertelıyoruz yaaa onu demek istıyosun evet zevklı olabilerrtv izlerım doğru söluyosun tşklerrkötü olmaa kızz sende cıkarsınnn

benim daha ilk yılım bizde yıllık izin yok ama belkim kurtarırım yatmayı özledim evde valla

Yat uyu evde bee dinlenmen için ortamda hazır çık dışarıya dolaş gezz hava al biraz..Yakında evlencen nasılsaa azcukta mutfak becerini geliştirirsin yap bişiler işte ..Kafanı boşaltırsın en azından ..

ohhh dimi yaaa gel pazartesii gelll hatta cumartesii günü mesai bıtımı baslarrr herseyymutfak becerisii bakkk hep buaralrda ol tarif alıcammmavatar harekete gecmısss ankimmmm

ohhh dimi yaaa gel pazartesii gelll hatta cumartesii günü mesai bıtımı baslarrr herseyymutfak becerisii bakkk hep buaralrda ol tarif alıcammmavatar harekete gecmısss ankimmmm

Tbiiii yaaa yat uyu dinlennn tarifler iste börekler aç bizeeee kuzummmm heeee sormaaaa ışıkları yanıyorrr artık nenemin

iyi fikirr ben bunu yazın ortasında yapsam,ateşlendim hastayım desem,tatile gitsem sonra da bakın ateş beni ne hale getirdi rengim bilem koyulaştı desem inanırlar mı ki

inanırlarrinanmazlrsada accık öksürr yüzünee makyaj yapma solgun gittsen işi bilmıyonn

Tbiiii yaaa yat uyu dinlennn tarifler iste börekler aç bizeeee kuzummmm heeee sormaaaa ışıkları yanıyorrr artık nenemin

nenem benım yaaaaacarım acmammı böreklerrr:86:

babam kendı ısımız ıle lgılenıyo ve dızgınlenemeyen bı ıs askı var hayatımda hıc tatıle gıtmedım o da bısıy mı bız yazları pıknıge bıle gıtmeyız ........Dını bayramlarda da bıgun evdedır sonra kosa kosa acar ısyerını....Arkadaslarımın yanına falan da o gondermes..Asosyal asosyal olup gıdcem yaaa.

zor kumrucum insanın hiç degısıklık yapmadan sürekli çalışması allah yardımcın olsun

erkek kardeşim bayii toplantılarına katılıyo Antalyaya falan gidiyor 5 yıldızlı otellere..Hafta sonu arkadaşları ile pikniğe gider..Bize gelince kız başınıza ne yapacaksınız onlar toplantıya gidiyo mal yazdırıyor oluyo...Off depreşti yine acılarım kız olmak ne zor şu ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…