Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi öyle teselli ediyorum zaten bnde annemin ameliyatı için izin almistim bitti birde üstüne iki gün rapor almıştım başlıcam yarın isteBugün bende aynı durumdayım riskli gebeliğim yüzünden 3 aydır rapordaydım yarın herkese ayrı açıklama yapmak şimdiden yoruyo ilk günden sonrası kolay deyip geçiricem sizde öyle yapın
Uyumaya çalışın birde uykusuz olunca hepten çekilmez olucakKendimi öyle teselli ediyorum zaten bnde annemin ameliyatı için izin almistim bitti birde üstüne iki gün rapor almıştım başlıcam yarın iste
iş ve sporu hep ozdeslestirmisimdir.İkisinede ara verildiginde daha sonrasinda baslamasi zor geliyor :)Bn çok zorlanıyorum sanırım ortamı sevmediğim için öyle oluyor birde iş sıkıntıli stresli adepte olana kadar canım çıkıyor ilk gece çok zor geçiyor uyuyamıyorum siz neler yaşıyorsunuz kızlar paylaşabilirmisiniz
Çok haklısınız denicemUyumaya çalışın birde uykusuz olunca hepten çekilmez olucak
Çok haklısınız doğru söze ne deniriş ve sporu hep ozdeslestirmisimdir.İkisinede ara verildiginde daha sonrasinda baslamasi zor geliyor :)
Yeğenini sev geçerBn çok zorlanıyorum sanırım ortamı sevmediğim için öyle oluyor birde iş sıkıntıli stresli adepte olana kadar canım çıkıyor ilk gece çok zor geçiyor uyuyamıyorum siz neler yaşıyorsunuz kızlar paylaşabilirmisiniz
Yıllık izinden önceki haftalar iş benim için jet hızıyla geçer. Ama tatilden döndükten sonra, o güzel hayattan çıkıp ofiste oturmak eziyetten farksızdir. Tatilde su gibi akan saatler ofiste geçmez. Ben de yeni bilet bakar yeni tatil planlarım:) zaten bir araştırma okumuştum, insanlar en cok uçak biletini yıllık izninin bittiği hafta alırmış![]()
Yeğenini sev geçeraynı gün içerisinde kaç konu açma potansiyelin var
Bn çok zorlanıyorum sanırım ortamı sevmediğim için öyle oluyor birde iş sıkıntıli stresli adepte olana kadar canım çıkıyor ilk gece çok zor geçiyor uyuyamıyorum siz neler yaşıyorsunuz kızlar paylaşabilirmisiniz