• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilmak..

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
Evet yildim..
Hayatimi surdurdugum adamdan yildim..
Hangi bi yaptigini saysamki siddetmi ?..hamileyken aldatmasimi ?
Yalanlarimi ?..
Yoksa iyi suren hergunumun sonunda bir sey bahane ederek olusturdugu ve ddvami hep hakarete,dayak tehditlerine dayanan kavgalarimi..
Ne icinmi sessizim..ne icinmi hala bu adam yanimda ?..
Galiba sadece kendim mutsuz olmayi seciyorum bu adamla yasayarak..
Cunku esi benzeri olmayan bu davranislarinin herkezin dvinde oldugunu,normal biri oldugunu dusunecek kadar beyne sahip bi adamla ancak mutsuz olunur..

Senden bir tane daha yok ve bir daha dünyaya gelip yaşama hakkın da...

Bu kötülüğü sadece kendine değil aynı zamanda çocuğuna da yapıyorsun.

Aile içi şiddet ile büyüyen bir çocuğun psikolojisi bundan inanılmaz kötü etkilenir. Akademik başarı düşer, arkadaş iliskileri, sevgili-eş, iş... Hepsinde bu sebepten sorunlar yaşama potansiyeline sahip olur. Öfke kontrolü zayıf olur. Madde bağımlılığı gibi seyler aile içi şiddetle büyümüş çocuklarda daha sık rastlanan bir problem.

Hayat güzel , kendi ellerinle hapise mahkum etme kendini.

yılmışsın ama her şeyinde farkına varmışsın . Buna şükret ve adamın kıçına tekmeyi bas. sonra kendi hayatına devam edip hayatına yeni renkler al

( kendimi şuan Amerikalı kovboy gibi hissettiğim doğrudur :eğlence:)

huzurun olmadigi bir ortamda hayat nasil surdurebilir insan belli bir zamandan sonra kabullenmeye gidiyor durum en kotusu bu herseyin farkindasiniz ama kendinizi kurtarmak icin bir atak yapmiyorsunuz neden

Basindan beri hemde balayindsn beri yanlis bi insan oldugunun farkindayim..
Ama hani o meshur etraf sozu varya "yuva kolay kurulmuyor" bunu dusune dusune bir daha elime gecmicek koca gencligimi bir deger bilmezin bir insanlik bikmezin elinde mahvettim..
Hic bir zor animda hassas olmayan ,aksine zor anlarimda bi darbede o vuran birinin yaninda mahvettim kendimi..
Cok hassas zor donemler gecirdim ama o hic bi zor animda destekcim olmadi..
Onca uzuntumle bide evdeki huzursuzlugumla ugrastim ve evet yildim..

Bu evlilikten yılmanız yani vazgecmeniz aslında şimdiye kadar yaptıgınız tek mantıklı davranış olur.

Şiddetin oldugu bir ilişki devam etmemeli ama siz sürdürmeyi secmişsiniz.
Sonuç? daha yorgun, daha çok horlanıp ezilmiş bir kadın.

Şu an başlangıc için cok iyi bir noktadasınız, her şeyin farkındasınız. Kendiniz ve çocugunuzun iyiligi için adım atmayı daha fazla geciktirmeyin. Açın davayı.

Lutfen su kisacik hayatinizi altust etmeyi secmeyin. Hayat her zaman bi kapi acar, keske bakmayi bilsek. En kotusu de farkinda olmak ve hic bisey yapmamak. Olumsuzluklari yikin, guclu bir kadin olarak harekete gecin.

Hamileyken sizi aldatan bir adamla neden berabersiniz
Boşanma imkanınız Yok mu?

Oyle hasta ruhlu bi adamki trafikte bile bir saatlik yolda 10 kisiyle tartisabilen bi adam..
Evlendigimizden beri trafikte arabayi cekip tekme tokat tartisabilen,hatta yaptigi selektor ve rahatsiz edici davranislarindan oturu dakikalarca takip edildigimiz bile oldu bi arac tarafindan..
En son gecen gun arabada biz varken,yasiyacagimuz korkuyu stresi hic dusunmeden,bencilce sirf kendosine selektor yapildi diye arabayi cekip bi taksiciyle dakikalarca tartisti..
En son taksici "arabada karin var artistlik yapmada bin arabana" deyince arabaya dondu..
Ve bu trafikteki devamli satasmalarini bile normal,siradan sayacak kadar suurunu yitirmis bi adam..

adamın tarifsiz bir pislik olduğunu anladık da. sizin neden bunca şeye rağmen hala evli kaldığınızı anlamadık?
onu anların bence ki çözüm bulalım.

adamın tarifsiz bir pislik olduğunu anladık da. sizin neden bunca şeye rağmen hala evli kaldığınızı anlamadık?
onu anların bence ki çözüm bulalım.
Inanin bunca senedirki sabrimin tek sebebi sadece sadece cesaretsizlik..
Degilse bunca seyden sonra beraber yasamanin baska nedeni kalmiyor..

Inanin bunca senedirki sabrimin tek sebebi sadece sadece cesaretsizlik..
Degilse bunca seyden sonra beraber yasamanin baska nedeni kalmiyor..
yaşınız kaç,kaç yıllık evlisiniz,çocuk?
nedir sizi korkutan şey peki? dayak yiyen kadınlarda bir süre sonra özgüven eksikliği yalnız kalma korkusu vs gelişiyor zaten. en büyük kötülüğü de bu zaten.artık öyle bir hale geliyor ki kadın,adam ne yapsa kendi içinde bahane bularak,sindiriyor,devam ediyor.

yaşınız kaç,kaç yıllık evlisiniz,çocuk?
nedir sizi korkutan şey peki? dayak yiyen kadınlarda bir süre sonra özgüven eksikliği yalnız kalma korkusu vs gelişiyor zaten. en büyük kötülüğü de bu zaten.artık öyle bir hale geliyor ki kadın,adam ne yapsa kendi içinde bahane bularak,sindiriyor,devam ediyor.
Tek basima mucadele edememekten korktum bunca senedir..
Iyi oldugumuz zamanlari dusunup" ama su zamanlardada cok iyi anlasabildik " diye dusunup guzel tarafindan bakmaya zorladim galiba kendimi..
Ama artik bu kisir döngunun kirilacagi toplamda bir ayimizi bile olsun huzurla sakince gecirebilecegimiz yok..
Artik cesaretsizde degilim eskisi gibi..

Iyi oldugumuz zamanlari dusunup" ama su zamanlardada cok iyi anlasabildik " diye dusunup guzel tarafindan bakmaya zorladim galiba kendimi..
Ama artik bu kisir döngunun kirilacagi toplamda bir ayimizi bile olsun huzurla sakince gecirebilecegimiz yok..
keşke adam olsaydı da öyle güzel günleriniz gerçekten olsaydı.ama değilmiş..ben siizn güçlü bir kadın olduğunuzu düşündüm,siz de kendinize güvenin.

Ben de öyleydim,şuan herşeyi atlattım,şükürler olsun.Korkmayın.

Evet yildim..
Hayatimi surdurdugum adamdan yildim..
Hangi bi yaptigini saysamki siddetmi ?..hamileyken aldatmasimi ?
Yalanlarimi ?..
Yoksa iyi suren hergunumun sonunda bir sey bahane ederek olusturdugu ve ddvami hep hakarete,dayak tehditlerine dayanan kavgalarimi..
Ne icinmi hala bu adam yanimda ?..
Galiba sadece kendim mutsuz olmayi seciyorum bu adamla yasayarak..
Cunku esi benzeri olmayan bu davranislarinin herkezin evinde oldugunu,normal biri oldugunu dusunecek kadar beyne sahip bi adamla ancak mutsuz olunuyor..
Severek ve sevilerek yasamak hep hayal kaliyor..
Ama artik yildim..
Kimse kendi mutsuz olmayı seçmez. Sen sadece mutluluğun tadını bilmiyorsun. Belki de korkuyorsun yalnız kalmaktan, boşanmaktan, yeni bir düzen kurmaktan. Ama inan bana düşündüğün kadar korkutucu değil. En azından şu yaşadığın hayattan daha az korkutucu ve yorucu. Her insan çok değerlidir ama bazıları kendi değerini bilmez. Senin bilmen gereken hayatının değerli olduğu gerçeği. İnan bana bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Geçen tek bir gün bile bir daha yaşanmayacak. O yüzden her saniye önemli insan hayatında. Git kurtar kendini. Özgür kaldığın an zaten mutluluğun tadını alacaksın ve damağında kalacak. Biraz cesur ol.

Yılmakta haklısınız fakat hareket etmemeniz yanlış.
bir evliliği bitirmek için gereken bütün unsunlar var sizde.
- anlayışsız eş
- aldatan eş
- şiddet uygulayan eş

Hayatınızı kendi elinize almanızın zamanı gelmişte geçiyor.
Mutlu olmak hayal değil, sadece tercih yapmakta bitiyor iş.
Rabbim kolaylıklar versin, ama böyle devam etmek istemiyorsanız dur diyecek olan da sizsiniz.

Kimse kendi mutsuz olmayı seçmez. Sen sadece mutluluğun tadını bilmiyorsun. Belki de korkuyorsun yalnız kalmaktan, boşanmaktan, yeni bir düzen kurmaktan. Ama inan bana düşündüğün kadar korkutucu değil. En azından şu yaşadığın hayattan daha az korkutucu ve yorucu. Her insan çok değerlidir ama bazıları kendi değerini bilmez. Senin bilmen gereken hayatının değerli olduğu gerçeği. İnan bana bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Geçen tek bir gün bile bir daha yaşanmayacak. O yüzden her saniye önemli insan hayatında. Git kurtar kendini. Özgür kaldığın an zaten mutluluğun tadını alacaksın ve damağında kalacak. Biraz cesur ol.
Galiba cokkk haklisiniz..
Evet ben kendime deger vermiyorum o yuzdendi bu katlanislarim yutuslarim..
Cunku ben katlanmaya cabaladikca o durulmadi durulmuyor..

Yılmakta haklısınız fakat hareket etmemeniz yanlış.
bir evliliği bitirmek için gereken bütün unsunlar var sizde.
- anlayışsız eş
- aldatan eş
- şiddet uygulayan eş

Hayatınızı kendi elinize almanızın zamanı gelmişte geçiyor.
Mutlu olmak hayal değil, sadece tercih yapmakta bitiyor iş.
Rabbim kolaylıklar versin, ama böyle devam etmek istemiyorsanız dur diyecek olan da sizsiniz.
Evet tam manasiyla bitik bi evlilik..
Beni normal yasadigimiz birgunde hatta sabahi kahvalti hazirlayip oglen bir tartismayla dovmekle tehdit edip hakaret edebiliyo..
Sesinin agzindan cikanin ayari yok..
Bir rahatsizligi var kesin bu ama tedavi olucak kadar hasta girmuyo kendini bu sahis..

pekı tartısma anında sızın tepkınız nasıl oluyor
sizde bagırıp cagırıp cevap veriyomusnuz,yoksa susup öfkesinin dinmesinimi beklıyorsunuz?
yanı kısacası sizi sindirdimi,yoksa çataçat kavga ede edemı tansıyonu yükselıyo da öfke kontrolunu saglayamıyor?

Back
X