Ondan sogudum..artik onunla yasamim ot gibi..tatsiz zevksiz..
Zaten suan bu dusuncelerdeyim bu durum boyle gitmicek..Allah tan baska kimseden korkumda zerre kadar yok..hic biseyden korkmuyorum korku degilde korkudan cok cok cesaretsizlikti bunca zamanki katlanisimin adi..
Ama sonlara geldik..Artik bu adamin tuhafligi beni hergecengun dahada yaslandiriyor..
Iyi zamanlarimuz olmadi oldu ama hep yuzume carpti bir gun gecmeden..yedirdigi yemekten tutun aldigi kiyafete kadar yuzume carpti gordugum her iyiligini..
Siz onun çamasırlarını yıkadınız, yemek yaptınız, evi temizlediniz, muhtemelen ortak cocugunuzun tüm sorumlulugunu siz aldınız ve bunlar karşılıgında para almadınız. Veya dışarda çalışıp bunları yapması icin eve ücretli yardımcı kadın tutmadınız.
Öyleyse ekonomik geliri dogrultusunda o da sizin ihtiyaclarınızı karsılamak zorunda. Cıplak mı gezecektiniz? Aç mı kalacaktınız?
Ona bu tür şeyler için minnet etmenize gerek yok.
İyi anlaştıgınız, sohbet ettiginiz zamanlar olmuştur fakat böyle gecen 100 iyi günü 1gün attıgı tokat tamamen sıfırlar.
Belli ki sizin cogu zamanınız kavgayla, hakaretle, güvensizlikle, pislik bir adamın hangi gün ne yapacagını beklemekle geciyor. Bu durumda geçmiş iyi günlere istinaden degil yaşadıgınız kötülüklere göre karar verilir.
Ben size her gün hakaret etsem, vursam, yolda insanlarla kavga edip sizin ve cocugunuzun canını tehlikeye atsam bana ne yapardınız?
Kavga edecek cesaretiniz olurdu degil mi? Ya da benimle bir daha görüsmek istemezdiniz.
Aynı şeyi eşiniz için de yapabilirsiniz. Biraz cesaret...
Eğer darp raporu vs yakın zamanda alabilirseniz boşanmanız ve gecici süreyle sıgınma evine yerlesmeniz vs kolaylasır.
Ancak yine de ne yapacagını bilmiyorsanız, aileniz hicbir şekilde arkanızda degilse sizi evlerine almazlarsa ve eşiniz sizi öldürmekle tehdit ediyorsa lütfen bir kadın örgütünü arayıp yardım isteyin.