Yılmaz Morgül'e benzetilince estetik yaptırdı

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.526
Bir yarışmayla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi, tepeden tırnağa yenilendi.

Yarışmacı arkadaşları tarafından Yılmaz Morgül'e benzetilen Ergişi, bir dizi estetik operasyon geçirdi.

Tuğçe Ergişi ameliyat sonrası "Bir estetiksiz bendim, yaptırdım, canım sağolsun" şeklinde açıklama yaptı.

1430125930142.jpg

alıntı

Yarışmacı arkadaşları tarafından Yılmaz Morgül'e benzetilen Ergişi, bir dizi estetik operasyon geçirdi.

Tuğçe Ergişi ameliyat sonrası "Bir estetiksiz bendim, yaptırdım, canım sağolsun" şeklinde açıklama yaptı.

1430125930142.jpg

alıntı
ne yaptırırsa yaptırsın kaçış yok ikizi gibi:KK53::KK70:

Bir insan kendisiyle barışık olamaması bana göre büyük bir özgüven eksikliği yani. Şişman,zayıf,sivilceli,sivilcesiz,esmer,sarışın vs vs.. ne olursa olsun sen sensin yahu kimin için değişim yapıyorsun sanki.
Dışarıda yorum yapan iyi kötü her zaman insan olacaktır ünlü de olsan olmasan da ama şöyle de bir durum var ki eve çekildiğin zaman sadece sen varsın o yüzden çokta tın yani.
Ayrıca halen aynı hiç değişmemiş :KK12:

yenisi eskisi bişey değiştirmemiş..

1430125930142.jpg

alıntı
yılmaz morgülün burnunu daha çok beğendim :KK53:

şimdi herkese benzemiş :KK70: bütün ünlüler birbirine benzedi artık yeter yahuu

Yani yılmaz morgül ün heryeri estetik zaten,demek ki o kıza benzemiş yaptırdığı estetiklerle:KK6:

1430125930142.jpg

alıntı
Psikolojisini bozmuslar.kadıNın.yazik.ya üzüldüm

X