Çok hızlısınız :)
Bir kahve icmekte, muhabbet etmekte sakinca yok elbet ama bu kadar kısa sürede yeni biri vs bana biraz karmaşık geliyor.
En azından bir sure kafa dinleseniz, kendi halinize kalsaniz da sağlıklı degerlendirme yapıp karar verseniz...
Bence standart bir kahve teklifi.
Hemen hayallere kapılmışsınız şimdiden.
Erken karar vermeyin derim.
O mu ekledi?Yok canım hayale falan kapilmadim çünkü kaç yıldır tanıdığım biri. İyi niyetinden eminim se o hayale kapıldı heralde zamaninda babasının lafını dinlemedigi için beni kaybetmek istemiyo sanırım :)
Bunun yazilacagini biliyordum çünkü çok haklisiniz :)) çok hızlı oldu çünkü aniden çıktı karşıma. Ne oluyor bende anlamıyorum ama ayıp olmasın diye de öylesine konuştuk arkadasca. Bende kendi halime kalayim şimdi nerden çıktı bu dedim anlam veremedim :)
O mu ekledi?
Benimle evlenir misin lafını duymadan inanma sen yinede
Icinizden nasil geliyorsa oyle davranin. Sonucta kadinsiniz. O gider, baskasi gelir. Tatli tatli devam edin bakalim gorucez.
Haklısınız. . Bugün buluşalım diye ısrar etti hatta 2 gün öncede ben kabul etmedim ağırdır alıyorum ders çalışıyorum diyorum.Olgunlasmis diyorsunuz, bulusun bakalim.. ama sevgi hemen olusan birsey degildir.. sevgi emek ister.. simdilik birsey yok ortada..
Yahu onla birşey olmamıştı ki ne kafa dinlemesi?.Rastgelmiş demekki.Niye deperlendirmesin bu kıtlıkta önüne gelmişken.Rastgelmeyince de gelmiyor..Okul dönemleri bitince bitiyor o bolluk..Çok hızlısınız :)
Bir kahve icmekte, muhabbet etmekte sakinca yok elbet ama bu kadar kısa sürede yeni biri vs bana biraz karmaşık geliyor.
En azından bir sure kafa dinleseniz, kendi halinize kalsaniz da sağlıklı degerlendirme yapıp karar verseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?