- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 30
Herkes herkese kolayca beddua eder olmus. Ne tuhafKeşke seninde başına gelse nedir yabuda yeni çıktı heralde bu kadın da sizin gibi bı yorumcu herkes konu sahibini bıraktı kadına saldırdı inanilir gibi değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes herkese kolayca beddua eder olmus. Ne tuhafKeşke seninde başına gelse nedir yabuda yeni çıktı heralde bu kadın da sizin gibi bı yorumcu herkes konu sahibini bıraktı kadına saldırdı inanilir gibi değil
Gerçekten çok uzadı. İyi gecelerPsikiyatrik hastalık tanısı koyan olmadı zaten. Narsistlik bir karakter özelliği de olabilir kişilik bozukluğu da olabilir. Herkesin belirli bir yatkınlığı olabilir bazı şeylere. Görende burayı hasta doktor platformu zanneder.
Keşke seninde başına gelse diyen kişi psikologmuş bir de...Keşke seninde başına gelse nedir yabuda yeni çıktı heralde bu kadın da sizin gibi bı yorumcu herkes konu sahibini bıraktı kadına saldırdı inanilir gibi değil
Çok afedersiniz, amacım asla polemik çıkarmak değil. Ancak narsist demek narsistik kişilik bozukluğu anlamına geliyor.Psikiyatrik hastalık tanısı koyan olmadı zaten. Narsistlik bir karakter özelliği de olabilir kişilik bozukluğu da olabilir. Herkesin belirli bir yatkınlığı olabilir bazı şeylere. Görende burayı hasta doktor platformu zanneder.
Herkes herkese kolayca beddua eder olmus. Ne tuhaf
Senin gece gece derdin ne Allah aşkına ? Kim kime ne teşhisi koymuş narsistik bir insan dedim sen bunu evirip çevirip ne hale getirdin ?? Bir insana narsist deyince bu onun kişilik bozukluğuna sahip olduğu anlamına mı geliyor istersen önce bunun bir ayrımına var.Psikolog olduğunuz için yalan yanlış teşhisler koymayı kendinize hak görüyorsunuz. buna karşı çıkmam için Psikolog olmaya gerek yok. Psikoloji okumasaydım da müdahale ederdim. Benim mesleği abarttığım yok. benim takıldığım tek nokta sizin sınırınızı bilmemeniz. Demek benim gibi öğrenciyken yalan teşhisler koymamaya gayret ediyordunuz. Benim gibiymişsiniz ya sözde. Peki tam olarak ne zaman bozdunuz kendinizide bu duruma geldiniz onu merak ettim şimdi.
Ben inanmadim sen inandinmi ?Keşke seninde başına gelse diyen kişi psikologmuş bir de...
Kraliçe son noktayı koyduğuna göre anlaşılan sahte psikologların maskesi düştü :)Çok afedersiniz, amacım asla polemik çıkarmak değil. Ancak narsist demek narsistik kişilik bozukluğu anlamına geliyor.
Eğer karakter olarak diyorsanız kendini beğenmiş, bencil falan diyebilirsiniz. Buna narsizm denmiyor.
Size çok nazik bir şekilde soru sormuştum ancak çok ters cevaplar veriyorsunuz.
Bana tıp veya psikiyatri öğretmenize gerek yok zira ben bunların eğitimini zamanında aldım.
İyi geceler![]()
Napiyim :) yalan söylüyorsun diyemiyeceğime göre inanıyorum mecburBen inanmadim sen inandinmi ?
Konu sahibi mazoşist mi acaba, bunu mu tartışsak manyağın birinin ne olduğuyla ilgilenmeden önce?
Sayko mu psiko mu narso mu ne zıkkımsa .okunda boğulsun da, konu sahibine teşhis koyarsanız belki çözümünü üretir yolunu aydınlatırsınız.
Sinirlendim gece gece kadın şiddet görüyor yahu!
Evet tam da o anlama geliyor. Hadi yat uyu. Senin uykun geldi bellikiSenin gece gece derdin ne Allah aşkına ? Kim kime ne teşhisi koymuş narsistik bir insan dedim sen bunu evirip çevirip ne hale getirdin ?? Bir insana narsist deyince bu onun kişilik bozukluğuna sahip olduğu anlamına mı geliyor istersen önce bunun bir ayrımına var.
Napiyim :) yalan söylüyorsun diyemiyeceğime göre inanıyorum mecbur![]()
Cidden ne seni ne de arkadaşlarını cekemeyecegim görende şuraya uzun uzun hastalık tanımı yazdığımı zannedecek. Benim buraya narsist biri yazmamın değeri ne kadarsa senin de şu lafları yazman o kadar değersiz. Alt tarafı insanların derdini paylaştığı bir platform çok ta abartmamak lazımEvet tam da o anlama geliyor. Hadi yat uyu. Senin uykun geldi belliki
Ya adamın durumunu geçtim sen bana beddua ettin. Sen iyi değilsin ya. Lütfen yazma artık iyi gecelerCidden ne seni ne de arkadaşlarını cekemeyecegim görende şuraya uzun uzun hastalık tanımı yazdığımı zannedecek. Benim buraya narsist biri yazmamın değeri ne kadarsa senin de şu lafları yazman o kadar değersiz. Alt tarafı insanların derdini paylaştığı bir platform çok ta abartmamak lazım![]()
Bir de bayıl istersen ferihaYa adamın durumunu geçtim sen bana beddua ettin. Sen iyi değilsin ya. Lütfen yazma artık iyi geceler
Ya hahah inanılmazsın. Bir de diyorsun yüksek lisans yaptım vs inşallah gelen danışanlarınada beddua edip bir de bayıl demiyorsundurBir de bayıl istersen feriha
KibleYa adamın durumunu geçtim sen bana beddua ettin. Sen iyi değilsin ya. Lütfen yazma artık iyi geceler
Valla kahkaha attımKonu sahibi kaosun ortasında kayboldu ikidir arıyorum kızzzz konu sahini çakmak yaktım ateşi görüyosan beri gel
![]()
geç şu tarafa sona gel
Zaten gece gece bulaşık yikamisim sinirliyim,konu sahibine ayrı dertlendim. Bide kıza beddua ediyorlar yaKonu sahibi kaosun ortasında kayboldu ikidir arıyorum kızzzz konu sahini çakmak yaktım ateşi görüyosan beri gel
![]()
geç şu tarafa sona gel